2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044453 بازدید | 684390 پست

سلام جواب ازمایش من که انتقال جنین انجام داده بودم منفی شد داروهامو قطع کردم چند روز طول میکشه تا پریود شم 

فقط 12 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
در ظلماتِ شب، تنها خداست که صدایت را می‌شنود... ❤️ خدایا شکرت بابت معجزه قشنگت 👪
سلام تورک آنا جون  از کجا فهمیدی بهت نساخت ؟

اولا با ال دی که میخوردم به لک بینی میفتادم..... 

اما مهمتر از اون من آسپرین که میخورم بدنم شروع میکنه به کبود شدن..... 

جاهای مختلف بدنم بدون هیچ علتی..... 

دکتر من گفت دیگه نخور..... 

حتی چند مدت پیش سر یه قضیه دیگه رفته بودم دکتر یکی از داروها نگو آسپرین بوده.... 

من عادت دارم داروهامو گرفتم اول سرچ میکنم ببینم چی هستن و چی به چیه این دفعه راستشو بخوایین همینطوری شروع کردم به خوردن..... 

بعد چند روز دیدم بدنم داره چند جاش کبود میشه..... 

به اندازه حدودا قطر ۴-۵ سانت.... 

یهویی گفتم نکنه آسپرین بوده یکی از داروهام..... 

آخه آس آ ننوشته بود منم چون سرچ نکرده بودم و به نام علمیشم توجه نکرده بودم اصلا نفهمیده بودم.... 

تا چک کردم دوزاریم افتاد..... 

خخخخخخخ..... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ما که با این سختی باردار شدیم تاریخ چه اهمیتی داره برامون😆 ۳۰ اسفند هم میشد مهم نبود . انشالا که ای ...

عزیزم تا اینجای راه اومدی شک نکن همه چی به خیر میگذره..

فقط تا میتونی استراحت کن و به آرامش خودت فکر کن.....

بعدش به ذخیره انرژی نیاز داری.... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
اینا ازهای تکمیلی ای هستن که من قبل میکروی سوم انجام دادم یعنی اینارو همه رو انجام دادین؟  ...

من پلی کستیک هستم بهم گفتن احتمال داره بخاطر همین منفی ميشه نمیدونم ربط داره یا نه، دکتر تغذیه رفتم گفت بخاطر اضافه وزنت منفی میشه من 160 قدمه 69 وزنمه،خلاصه خواهر هر کی یچیزی میگه رو هوا مطمئن نیستن، بنظرتون من بعد تعطیلات برم مرکز، یا وایسم پریود سوم برم برا کارای انتقال ؟

ممنون از اينكه با حوصله جواب ميدين واقعا يه دنيا ممنون ، دكترم بگم صد درصد ميكه احتياج نداري چون متا ...

انشالله بهترینها منتظرتونه عزیزم..... 

بعد تعطیلات میخوام برم پیش دکتر ایمونولوژی وحتما این ازمایش ها رومیدم  اگه تایید شه مشکل داره ...

والا عزیزم الان نمیدونم اوضاع چطوره چون من سال ۹۴ سرم زدم..... 

اون زمانم خصوصا چند ماه آخر سخت پیدا می‌شد..... 

پردنیزولون هم قبل وهم بعد انتقال داشتم  کاریوتایپ هم مشکل نداریم

تست mthfr و پای وان و این مجموعه تستها رو هم انجام دادین؟ 

عزیزم تا اینجای راه اومدی شک نکن همه چی به خیر میگذره.. فقط تا میتونی استراحت کن و به آرامش خودت فک ...

انا جون منم مثل شما اندومتریوز بودم . لاپرا کردم که گرید ۴ بودم اون موقع . چند ماه بعد از زایمانم پیگیر شم دوباره ؟ اصلا دوست ندارم برگرده چون خیلی درد داشتم

نه عزیز اینهمه آزمایش ندادم، فقط انتی فسفولیپید، انتی بتا 2 گیلیکوپروتین،انتی کاردیولیپین زو انجام د ...

خوب عزیزم برا من همه اینا نرمال بودن اما تو انعقادی mthfr و PAI1 هتروزیگوت بودن..... 

با این تستها مشکل انعقادیم مشخص شد وگرنه بقیه نرمال بودن..... 

ایمنی هم چند تا از سی دی مارکرام بالا بودن...... 

سلام جواب ازمایش من که انتقال جنین انجام داده بودم منفی شد داروهامو قطع کردم چند روز طول میکشه تا پر ...

عزیزم بدن با بدن فرق داره..... 

چون الان بدنت دستکاری شده نمیشه دقیق گفت..... 

ممکنه دو سه روز بعد قطع پروژسترون پریود بشی یا با تاخیر باشه.... 

عزیزم بدن با بدن فرق داره.....  چون الان بدنت دستکاری شده نمیشه دقیق گفت.....  ممکنه دو ...

اهان مرسی بابت راهنمایی

فقط 12 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
در ظلماتِ شب، تنها خداست که صدایت را می‌شنود... ❤️ خدایا شکرت بابت معجزه قشنگت 👪
خوب عزیزم برا من همه اینا نرمال بودن اما تو انعقادی mthfr و PAI1 هتروزیگوت بودن.....  با این ت ...

سلام عیدتون مبارک

عزیزم شما میدونین چ ازمایشهایی واسه قبل انتقال باید انجام بدیم؟؟مثل ازمایش ایمنی اینا...اخه اکثرا اینجا دیدم میگن دکترا نمینویسن..من انتقال قبلیم منفی شد میخوام ببینم مشکل دیگه ایی دارم یانه

بازم انتقالم منفی شد😭😭😭                                                ادمها همه ماهند!نیمه تاریکشان را به یکدیگر نشان نمیدهند.ادمها همه ماهند😊😊