2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044299 بازدید | 684375 پست
ممنون انا جان  كدومش براي اي وي اف مهمتره كه رجم جنين رو پس نزنه؟ ايمني يا انعقادي يا دوتاش رو ...

عزیز دلم ببین هر دو مهمن...... 

انعقادی که علاوه بر اهمیتش تو زمینه بارداری که هم میتونه باعث منفی بشه هم سقط غیر از اون برا سلامت خود مادرم آیتم مهمیه.... 

ایمنی که میتونه مانع گرفتن جنین یا باعث دفع اون بشه.... 

ببین عزیزم شما چون یه بارداری موفق داشتین خوب احتمال این مشکلات برا شما کمتره اما صفر نیست..... 

چون مثلا من یکی مثل شما میشناسم که یه دختر داره و اولیو طبیعی باردار شده و برا دومی نه صرفا بحث جنسیت باردار نمی‌شده بنا به مشکلات اسپرم که بعدا بوجود اومده یا شایدم از همون اول بوده منتها از شانس بارداری اول بدون دردسر بوده..... 

بنده خدا این تستهارو بعد عدم موفقیت تو بارداری انجام داده و از شانس هم مشکل انعقادی مشخص شده هم ایمنی..... 

جالب اینه که خواهرشم دچار دو تا سقط شده اونم رفته همین تستهارو انجام داده و معلوم شده مشکل داره..... 

حالا اینکه بارداری اول این خانوم شانسی شانسی آنقدر بدون دردسر گذشته علتش چی بوده خدا میدونه اما الان معلوم شده هر دو خواهر مشکل انعقادی رو (همون بحث ژن غلظت خون) داشتن و باید تو بارداری شون انوکسوپارین تزریق کنن..... 

در کل دنیای پیچیده آیه و برا ماها که علمشو نداریم درکش سختتره.... 

برا همین من همیشه بررسی کردن رو ترجیح میدم به تکیه بر شانس و اقبال.... 

باز با دکترتون صلاح مصلحت بکنین چون میگین تنها شانستونه من بودم سنگ تموم میذاشتم که جای اما و اگر نمونه..... 

بازم تاکید می‌کنم این نظر شخصی منه بهتره با دکترتون مشورت کنین..... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بچه ها من از دیروز که ال دیم تموم شده لک بینیم هم کلا تموم شده حتی داخلم نیس دیگه. این ینی من به ال ...

سر وقت میخوردی؟ من یبار حتی با فاصله نیم ساعت خوردم لک داشتم و کیست  دراورده بودم

خدایا شکرت
آنا جان من پنج بارمیکروم منفی شده  انعقادی مشکل دارم  اما ایمنی تا حالا هیچ دکتری برام ن ...

عزیزم خوب بله من هم قبل انتقال سرم داشتم هم تا ماه ۶ بارداری هر ۲۸ روز تکرار کردم سرم رو.... 

ایمونولوژی و دکتر زنانم هر دو این تجویز رو کردن.....

والا پیدا نشدن سرمم یه معضله.... 

اگه تایید نشه حتی پیدام کنین هزینش خیلی سنگین میشه..... 

کاریوتایپ چی انجام دادین؟ 

پردنيزولون بعد انتقال هم داشتین یا فقط قبل انتقال؟ 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
عزیز دلم ببین هر دو مهمن......  انعقادی که علاوه بر اهمیتش تو زمینه بارداری که هم میتونه باعث ...

ممنون از اينكه با حوصله جواب ميدين واقعا يه دنيا ممنون ، دكترم بگم صد درصد ميكه احتياج نداري چون متاسفانه دكتر ها تا سقط وانتقال منفي نداشته باشي اين ازمايش ها رو نمينويسن حالا تو كرج برم پيش متخصص زنان بگم برام بنويسه البته ميكن سازمان انتقال خون انجام ميده اين ازمايش رو تو همين ني ني سايت شنيدم ميگن هزينه اش كمتره حالا ببينم راسته يا نه

سه تا انتقال دادم، آزمایش های انعقادی رو انجام دادم مشکلی نداشت، ژنتیک هم رفتم مشکلی نبود

اینا ازهای تکمیلی ای هستن که من قبل میکروی سوم انجام دادم یعنی اینارو همه رو انجام دادین؟ 

نسخ آزهای تکمیلی!!!!!

نسخه اول: برای همسرتون!!!
لطفا کاریوتایپ انجام شود.

نسخه دوم: برای خودتون!!!!
لطفا کاریوتایپ انجام شود.

نسخه سوم: برای خودتون جهت بررسی ژن غلظت خون!!!!
MTHFR
PAI1

نسخه چهارم: برای خودتون!!!!
این از آزمایشهای ایمنی و انعقادی:
Protein c
Protein s
Anti thrombin III
APCR
Homocystein
Beta 2 Glycoprotein (IgG)
Beta 2 Glycoprotein (IgM)
Igm
IgA
CD4
CD8
CD4/CD8
CD16
CD56
CD16+CD56
CD5
CD19
CD5+CD19
CD69

نسخه پنجم:
dfi
یا همون آز شکست دی ان ای اسپرم.

عزیزم خوب بله من هم قبل انتقال سرم داشتم هم تا ماه ۶ بارداری هر ۲۸ روز تکرار کردم سرم رو....  ...

بعد تعطیلات میخوام برم پیش دکتر ایمونولوژی وحتما این ازمایش ها رومیدم 

اگه تایید شه مشکل داره به نظرتون میتونم سرم پیدا کنم ؟

من به دستان خداخیره شدم معجزه کرد😍😍
عزیزم خوب بله من هم قبل انتقال سرم داشتم هم تا ماه ۶ بارداری هر ۲۸ روز تکرار کردم سرم رو....  ...

پردنیزولون هم قبل وهم بعد انتقال داشتم 

کاریوتایپ هم مشکل نداریم 

من به دستان خداخیره شدم معجزه کرد😍😍
بله درست میگین شما. اناجون یعنی کسی که دوتا بارداری طبیعی داشته و صحیح و سالم بدنیا اورده نی نی هاشو ...

خوب عزیزم احتمالش خیلی کمه اما نمیتونم بگم صفره.... 

اینو باید دکتر متخصص نظر بده چون علمشو من ندارم..... 

با سواد خودم مثلا بخوام بگم..... 

به عنوان مثال میزان هورمونها تو بارداری دو قلویی بیشتر از یه قلویی میتونه باشه..... 

مثلا همین بنده خدایی که گفتم دو قلو باردار بوده و بعد زایمان فوت کرده شاید اگه بارداریش یه قلویی بود براش خطرش کمتر میشد (داخل پرانتز دور از جون مامانایی که چندقلو باردارن این بحث در مورد مادرایی هست که مشکل انعقادی دارن خواهشا استرس الکی به خودتون وارد نکنین اصلا ربطی به بارداری چندقلویی نداره ها).....

و اینکه آیا شرایط هر بارداری از نظر هورمونی میتونه مشابه باشه یا ممکنه فرق کنه از شدت میزان هورمونها.... 

اینا رو من نمیدونم..... 

چون علمشو ندارم..... 

فقط اینو میدونم کلا یه سری هورمون‌های بارداری میتونن برای کسی که ریسک ترومبوز داره خطرناک باشن و به تشدید ریسک کمک کنن..... 

اینا ازهای تکمیلی ای هستن که من قبل میکروی سوم انجام دادم یعنی اینارو همه رو انجام دادین؟  ...

نه عزیز اینهمه آزمایش ندادم، فقط انتی فسفولیپید، انتی بتا 2 گیلیکوپروتین،انتی کاردیولیپین زو انجام دادم