2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7043872 بازدید | 684348 پست
از اين ميترسم دكتر ها تا چند انتقال منفي نداشته باشيمچيزي تجويز نكنن  كاري واسه ادم نكنن

عزیزم به جای درمان سرخودی خوب رو بررسی‌های تکمیلی تاکید کنین.... 

من نمیگم همون اولش باید آزهای تکمیلی نوشته بشه اما من شخصا به عقب برمیگشتم حتما حتی شده آزاد این ازهارو انجام میدادم..... 

میگین چرا؟ 

خوب خودمو میگم چون ممکنه کسب انجام بده معلوم بشه مشکلی نداره و عملا یه هزینه اضافه باشه براش..... 

اما خوب من خودم بعد دوبار میکرو برام آزهای تکمیلی رو نوشتن.... 

اون زمان هزینه آزاد آزها حدود دو میلیون میشد..... 

من با اطلاعات الانم میگم کاش همونا و میرفتم آزاد انجام میدادم که مشکلم زودتر مشکل میشد (چون بعدا معلوم شد هم مشکل ایمنی داشتم هم انعقادی) 

خوب اینطوری دو میلیون هزینه آزها نهایت از جیبم میرفت اگه آزاد انجام میدادم عوضش لااقل دو تا میکروبی منفی که اون زمان حداقل 15 میلیون هزینش شده بود تو جیبم میموند..... 

یعنی هم ۱۳ ملیون منفعت میکردم هم بار سنگین ضربه روحی دو تا منفی رو تجربه نمیکردم..... 

بازم تاکید می‌کنم اینو به خودم میگم چون معلوم شد دو تا منفیم دو تا علت عمدش همین ایمنی و انعقادی بود..... 

البته خوب من مشکل آندومتریوز داشتم..... 

اونم همون اول اگه حل میکردم شاید اصلا میتونستم بدون میکرو باردار بشم.... 

همه اینا آگرا اما لااقل برا من آزهای ایمنی و انعقادی همون اول انجام می‌شد خیلی خوب بود..... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
بچه ها من از دیروز که ال دیم تموم شده لک بینیم هم کلا تموم شده حتی داخلم نیس دیگه. این ینی من به ال ...

نگران نباشین چیزی نبوده.... 

اما خوب میتونین دکتر رو در جریان بذارین شاید در روند درمانتون دارویی بخوان اضافه یا کم کنن.... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام خواهریا من یه انتقال منفی داشتم بعد ماه قبل عکس رنگی انداختم زیر دلم گاهی درد میگیره ولی پریود ...

عزیزم احتمالش هست میتونین چک کنین..... 

انشالله که خیره..... 

عزیزم احتمالش هست میتونین چک کنین.....  انشالله که خیره.....

سلام عزیزم

من الان 20 روز از انتقالم گذشته روز 14 آزمایش دادم بتام 2 بود بعدش هنوز پریود نشدم امروز بی بی چک زدم اول یه هاله انداخت ولی بعد یه مدت تقریبا خط دومش پررنگ شده،، ینی امیدی هس یا کاذبه؟ 

ببین عزیزم من تو این مورد تخصصی ندارم ولی یادمه یبار زینبی جون گفتن اینکه کسی یبار طبیعی باردار شده ...

عزیزم درسته من خودم بارداری دومم طبیعی بود اما چون مشکل انعقادیم قبلا مشخص شده بود به محض تایید بارداریم انوکسوپارین برام تجويز شد....

یعنی بازم نه ماه آنوکسان داشتم...... 

ببین عزیزم حالا بحث ایمنی نهایتش اینه یا منفی میشه یا سقط اما انعقادی واقعا بحثش میتونه حیاتی باشه چون مادر میتونه جونش رو از دست بده..... 

من خودم یکی از دلایلی که به خاطر منفیها و باردار نشونم شکر میکنم اینه که بدون دونستن مشکل انعقادیم باردار نشدم چون ممکن بود بدون اطلاع از این قضیه برم جلو و دور از جون تک تک دوستان جونمو از دست بدم.... 

که همچین موردی کم نشنیدم..... 

طرف به خاطر مصرف قرص ال دی جونش رو از دست داده.... 

یا به خاطر بارداری جونشو از دست داده..... 

یکی از دوستان چند مدت پیش گفتن که مادری بعد زایمان به خاطر آمبولی جونش رو از دست داد و معلوم شده مشکل انعقادی داشته و تو بارداریش دارو نگرفته بوده..... 

نمیخوام بترسونم اما واقعا بعضی تستها ارزشش رو داره! 

سلام انا جون من دكترم بهم  اسپرين نداره جون انتقال اولمه وگفت سقط نداشتي ولي تو نت خوندم ا ...

عزیزم پستهای بعدی جوابتونو دادم..... 

اصلا سر خود نخور.... 

مثلا من خودم با اینکه مشکل انعقادی داشتم اما آسپرین بهم نساخت و دکترم حذف کرد برام.... 

اما انوکسوپارین تا آخر هر دو بارداریم داشتم..... 

عزیزم خوب اگه همه چی خوب باشه دلیلی نداره زودتر به دنیا بیاری....  من خودم برا هر دو حاضر بودم ...

سلام آنا جون . بخاطر اینکه وضعیت قرارگیری جنین خوب نیست . بریچ عرضی هست و جاش خیلی تنگ شده و ضمن اینکه جفت هم سرراهی هست . پزشکم گفتن برم سونو وضعیت جفت و جنین یه بار دیگه چک بشه اگه همین وضعیت هست دیگه سزارین کنه چون هر لحظه امکان خونریزی دارم دیگه بخاطر جفتم

مرسی آنا جان. دکترم از اون زمان بهم گفت گرمی رو کم کنم و دو سه بارم آنزیمای کبدی رو آزمایش دادم. فقط ...

ارتباط موی نوزاد و خارش و این داستان‌ها.... 

سلام عزیزم من الان 20 روز از انتقالم گذشته روز 14 آزمایش دادم بتام 2 بود بعدش هنوز پریود نشدم امروز ...

عزیزم حتما فردا برو یه آز بده..... 

چون فکر کنم داروهاتم قطع کردی..... 

اگه + بود حتما ادامه بدی..... 

عزیزم پستهای بعدی جوابتونو دادم.....  اصلا سر خود نخور....  مثلا من خودم با اینکه مشکل ا ...

ممنون عزيزم من تعيين جنسيت هستم وفقط يه جنين پسر دارم وديكه هم نميتونم درباره اي وي اف كنم  پس ازمايش بدم ايمني ميتونم تنها بدم   چون انعقادي كفتين واسه سقط 

بچه ها اینم عکس بی بی چکمه بعد یه ساعت اینجوری خط انداخته اولم عکسشو فرستادم ک هاله داشت،، بنظرتون م ...

به نظرم فردا برین آز بدین..... 

2810