2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044104 بازدید | 684359 پست

[QUOTE=183146501]سلام خواهریا من یه انتقال منفی داشتم بعد ماه قبل عکس رنگی انداختم زیر دلم گاهی درد میگیره ولی پریود ...[/QUO

سلام عزیزم.بله خیلی ها بعد از عکس رنگی باردار شدن عزیزم.چند روز از پریودت گذشته؟

سلام خواهریا من یه انتقال منفی داشتم بعد ماه قبل عکس رنگی انداختم زیر دلم گاهی درد میگیره ولی پریود ...

من که عکس رنگی انداختم مثل ماهای قبل به موقعه شدم انشالله که بارداری عزیزم😍

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام خانمها هزینه میکرو چقدر میشه؟ از دوستان کسی در بیمارستان لاله میکرو کرده؟

سلام گلم.من بیمارستان لاله انجام دادم.هزینه هم بستگی به مشکلاتتون داره ولی برای من ۱۴ تومن شد

من که عکس رنگی انداختم مثل ماهای قبل به موقعه شدم انشالله که بارداری عزیزم😍

من عقب انداختم هیچ علایمی ندارم فقط پریشب با ضعف شدید نصفه شب از خواب بیدار شدم تا فرداش ضعف شدید داشتم همین

خوش آمدی عشق زندگی مامان بابا ،😍🧑‍🍼
خوب یه بی بی بزار.اگه باشی معلوم میشه.تا حالا سابقه عقب انداختن داشتی؟

ن دوساله ک دیگ عقب نمی انداختم سر موقع پریود میشدم تاحتی ماه قبل یک هفته جلو انداختم ولی واقعا میترسم بیبی بزارم همش منفییییی شده 6 ساله😢

خوش آمدی عشق زندگی مامان بابا ،😍🧑‍🍼
ن دوساله ک دیگ عقب نمی انداختم سر موقع پریود میشدم تاحتی ماه قبل یک هفته جلو انداختم ولی واقعا میترس ...

اشکال نداره عزیزم.بزار تا خیالت راحت بشه.خدا کریمه شاید این دفه فرق داشته باشه با دفه های قبل

اشکال نداره عزیزم.بزار تا خیالت راحت بشه.خدا کریمه شاید این دفه فرق داشته باشه با دفه های قبل

عزیزم امروز لرز گرفتم تا دیشب فقط انگشتا پام یخ بود الان کل بدنم طبیعیع ؟زانوهامم خیلی درد میکنه درد پریودی ۵روز داشتم امروز دیگه نداشتم 

سلام پروانه جون جنين شما هم  قبل انتقال بلاست شد يا  قبل از فريز بلاست كردن ، اخه مال من ي ...

سلام برابه من چهار روزه بود یادمه رفتم برایه انتقال ماما گفت یه روز زودتر در بیاریم بلاست بشه‌( پنج روزه) دکتر گفت نمیخواد همون روز براش انتقال بدیم چهار روزه فکر کنم به نظر دکترت بستگی داره

[QUOTE=183148758]عزیزم امروز لرز گرفتم تا دیشب فقط انگشتا پام یخ بود الان کل بدنم طبیعیع ؟زانوهامم خیلی درد میکنه درد ...[/QUO

سلام‌گلم.آره طبیعیه.باور میکنی الان کل شوفاژها تو خونه روشن ولی باز من دارم می لرزم.اصلا معلوم نیست چم شده.امروز روز چندم هستی؟

فداي دل مهربونت بشم عزيزدلم😍😍😍الهي حاجت روا بشي گلم به حق امام زمان❤️❤️❤️مرسي كه به يادم بودي عزي ...

مرسي عزيز دلم انشاالله هممون حاجت روا بشيم😍😍♥️♥️

گاهي خدا آنقدر صدايت را دوست دارد كه سكوت مي كند، تا تو بارها صدايش كني و بگويي خداي من...                                 خدايا شكرت بابت هديه قشنگت...♥️
واقعا قبول باشه. خدایییییی مطمینی من یادت می اومدم نه واقعا من بودم توی ذهنت باورم نمیشه چقد من خوشب ...

مرسي عزيزم قبول حق باشه♥️ آره خود خودت بودي😍 حاجت روا انشاالله♥️

گاهي خدا آنقدر صدايت را دوست دارد كه سكوت مي كند، تا تو بارها صدايش كني و بگويي خداي من...                                 خدايا شكرت بابت هديه قشنگت...♥️
2810