2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044126 بازدید | 684361 پست
من دكتر برام ننوشته اسپرين به خاطر اينكه أولين بارمه اي وي اف ميكنم وسقط نداشتم قبلا ،خودم سر خود نم ...

عزیزم سرخود نخوری بهتره.

من خودم تا دکترم بخاطر مشکل انعقاد خونم تجویز نکرد استفاده نکردم . مطمئن باش دکترت لازم بدونه تجویز میکنه.. اگه تو سونوها دکترت تشخیص بده حتما تجویز میکنه. ولی بازم میخوای از زینبی جون بپرس 

خدایا ممنون بخاطر هدیه قشنگت
عزیزم سرخود نخوری بهتره.  من خودم تا دکترم بخاطر مشکل انعقاد خونم تجویز نکرد استفاده نکردم . م ...

از اين ميترسم دكتر ها تا چند انتقال منفي نداشته باشيمچيزي تجويز نكنن  كاري واسه ادم نكنن

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من اين همه تلاش ميكنم واسه انتقالم از يه طرف هم استرس دارم كه يه جنين شانس مثبت شدنش كمه خود دك ...

باور کن به این چیزا نیس عزیزم. من سه تا عالی داشتم ی دونشم نگرفت. ولی دوستان اینجا میگفتن با یه جنین دو قلو یا سه قلو هم شده بودن

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱

بچه ها من از دیروز که ال دیم تموم شده لک بینیم هم کلا تموم شده حتی داخلم نیس دیگه. این ینی من به ال دی حساسیت نشون دادم یا چی؟ دو بار هم قبلا داده بود دکتر هیچ کدوم اینجوری نشده بودم. لازمه که اینم بگم ب دکتر؟

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
خواهش میکنم فدات شم باز دوستایی که بیشتر تجریه دارن میاین بهت کمک میکنن

سلام عزيزم، ديشب احيا گرفته بودم يعني كشتي منو انقد ميومدي تو يادم😂 براي همه دعا كردم به اسم كاربري هاشون، چيكا و پناه و ماهنده و نازيلاوآريا و يكي كه خودشو زهرا معرفي ميكرد و همه و همه. ولي تو رو ويژه ياد كردم. انشاالله همگي حاجت روا بشيم😍

گاهي خدا آنقدر صدايت را دوست دارد كه سكوت مي كند، تا تو بارها صدايش كني و بگويي خداي من...                                 خدايا شكرت بابت هديه قشنگت...♥️
سلام عزيزم، ديشب احيا گرفته بودم يعني كشتي منو انقد ميومدي تو يادم😂 براي همه دعا كردم به اسم كاربري ...

فداي دل مهربونت بشم عزيزدلم😍😍😍الهي حاجت روا بشي گلم به حق امام زمان❤️❤️❤️مرسي كه به يادم بودي عزيزدلم❤️

خداياشكرت....❤️ 
منم متنفر بودم از خوردنش ولی به خاطر همسرم که بیمارستان بستری شد مجبور شدم زیاد درست کنم و خودمم سوپ ...

مگر اینکه نبینمش یعنی یواشکی درست کنن آبشو بریزن تو سوپ. فعلا که زندانی شدم تو اتاق و قرنطینه هستم 😭😭

سلام عزيزم، ديشب احيا گرفته بودم يعني كشتي منو انقد ميومدي تو يادم😂 براي همه دعا كردم به اسم كاربري ...

واقعا قبول باشه. خدایییییی مطمینی من یادت می اومدم نه واقعا من بودم توی ذهنت باورم نمیشه چقد من خوشبخت بودم یه بار دیگه اسمه کاربریمو نگاه کن

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤