2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044571 بازدید | 684399 پست
سلام عزیزم....  فدات....  سال نوی شمام مبارک....  التماس دعا....  منم تک تکت ...

ممنون عزیزم فدات بشم😚

الهی آمین و ممنون برای دعای قشنگت ❤

کللللی انرژی گرفتم💪

من یه خانومم از روی اسم کاربریم فکر میکنن  آقا هستم عاشق دختر موفرفریه کارتون شجاع هستم واسه همین اسمم شد شجاع😊

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خیلی محو با عکس مشخص نیست عزیزم روز چندم بی بی چک برات مثبت شد؟

روز هفت عزيزم. براي همه يجور نيست حتي كاربر خوبي جون كه سه قلو داشت ميگه روز ١١ يا ١٢ بي بيش يه هاله انداخته بود فقط

اميدوار باش

خداياشكرت....❤️ 
چشم من خودم شک دارم به بارداری کف پاهام یخ یخ با اینکه من خیلی گرماییم سینه هام رگاش بزرگ زده بیرون& ...

اتفاقا خیلی از مامانمون دقیقا کف پاهاشون یخ میزده.... 

+ فکر کن عزیزم..... 

خواهشا فقط انرژی + به سمت کائنات بفرستیم..... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
روز هفت عزيزم. براي همه يجور نيست حتي كاربر خوبي جون كه سه قلو داشت ميگه روز ١١ يا ١٢ بي بيش يه هاله ...

من خاطره خوبی از بی بی ندارم قبلا برام مثبت شده رفتم از دادم منفی بوده لعنتی وسوسه شدم 

عزیزم کسی بوده روز هشتم بی بی منفی بشه ازمایشش مثبت ؟روز ۲۰سبکل برام انتقال دادن

عزیزم کلا با ندرت روز ۸ بی بی + داشتیم..... 

شاید از صد نفر نهایت یکی + شده بی بیش آنقدر زود!!!! 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com