2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044532 بازدید | 684393 پست
سلام  تورک  انا جون عزیزم من روز هشتم انتقال بی بی زدم مثبت شد اونم نه یکی سه تا ولی مارک ...

عزیزم به هیچ وجه قطع نکن.... 

ادامه بده روز ۸ اولا زوده دوما مطمئنی بتات درسته؟ 

یه آزمایشگاه دیگه تکرار کن شاید اشتباه بوده..... 

چون یه بار برا یکی از دوستان یادمه همچین اتفاقی افتاد بعد دوباره آز داده بالای 1000 بوده.... 

حتی اون بنده خدا داروهاشو قطع کرده بود به لک بینی و خونریزی هم افتاده بود اما شانس آورد به خیر گذشت.... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
سلام  عزيزم من براي سيكل انتقال اسپرين برام تجويز نكردن يعني ماما كنار دكتر قرص ها  رو برا ...

نه عزیزم قرار نیست همه داشته باشن آسپرین رو....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام.من خیلی غصه دارممممم.یکی از دوستام الان گفت رحمت شاید بچه رو نمیگیره رحم اجاره بگیر.نکنه واقعا ...

عزیزم اصلا به این راحتی قرار نیست به رحم اجاره فکر کنی..... 

چیکارا انجام دادی که بخوایی به همچین راه حلی برسی!؟ 

برا من فاکتور mthfr مشکل داشت . یسری فاکتور دیگه هم هست اما اسمشون رو نمیدونم

نسخه سوم: برای خودتون جهت بررسی ژن غلظت خون!!!!
MTHFR
PAI1

نسخه چهارم: برای خودتون!!!!
این از آزمایشهای ایمنی و انعقادی:
Protein c
Protein s
Anti thrombin III
APCR
Homocystein

اینا مثلا اگه مشکل داشته باشن و.... 

سلام عزیزم . دوستت پزشکه که این حرف و زد ؟ تخصصی در این زمینه داره ؟ نباید به آدم هایی که دانشی ندار ...

دقیقا..... 

به خدا حتی اگه یه دکتر همچین چیزی بگه هم نباید سریع قبول کرد و با چند تا پزشک متخصص دیگه باید مشورت کرد..... 

چه برسه به حرفهای خاله زنکی و..... 

مثلا به ما گفته بودن اسپرم اهدایی..... 

اما الان ما دو تا فرشته با اسپرم و تخمک خودمون داریم..... 

اگه فوری تسلیم می‌شدیم درست بود؟؟؟؟؟ 

به قول شما نباید به هر کسی حق داد اصلا نظر بده..... 

سلام بچه ها کمک کنید منو. هفته هفتم بارداری هستم روزی ۴تا استرادیول.۳تا دوفاستون.یکی آ اس آ.یکی فول ...

عزیز دلم اولا نمیشه دقیق گفت چون واقعا میتونه بر اساس شرایط هر کس فرق کنه..... 

مثلا من استراديول ۲ تا داشتم از هفته 14 کم شد.... 

اما یه سری بودن زودتر کم شده براشون حتی یادمه هفته 9 یا زودتر..... 

اصلا دارو هاتو با کسی مقایسه نکن فقط حواست باشه هر ویزیت به دکترت یادآوری کنی داروهاتو و بپرسی کم میشه یا به همون روال باید ادامه بدی! 

عزیزم امروز روز نهم انتقالم سه روز درد پریودی میگیرم شدید در حد یه دقیقه و ول میکنه فردا برم ازمایش ...

عزیزم همون تایمی که گفتن برو زودتر نرو.... 

عزیزم ممنونم که به یادم بودی..❤❤ راستش این روزا اصلا حال دلم خوب نیست دوست نداشتم بیام تاپیک و انرژی ...

عزیز دلم با تمام وجودم از خدا میخوام خوش خبر بیایی..... 

شک نکن که چیزی نیست و به سلامتی بغلش میکنین..... 

نه عزیزجان من یکی و توی ۱۲ هفته ریداکت کردم یه قلم مجبور شدم به دلایلی توی ۲۰ هفته دوباره ریداکت کنم ...

عزیزم خدارو شکر با وجود همه سختی خدا هواتو داشته و انشالله همین دردونت 120 سال صحیح و سالم و شاد باشه و همش شاهد موفقیتش باشین.... 

سلام عزیزم من کمتر اینجا میام میخوام کمتر فکرم درگیر بشه تو خوبی  کی انتقال میدی؟

سلام عزیزدلم خوبی? سال نو مبارک باشه. ازتوچه خبرا؟ توکی انتقال داری؟ 

منم هی میگم کمتربیام استرس نگیرمنمیدونم والله گیج شدم خودمم امابرای14ام وقت دکترگرفتم اگرپریودشم ببینم شروع میکنندسیکل رو. ولی عمرااسترادیول نمیخوام. 

امروز اخرین ال دی میخورم پریودببینم کی میاد

من روز۱۴انتقال اگه بی بی بزنم بنظرتون زوده؟

عزیز دلم آخه اگه بی بی ملاک بود دکترا میگفتن فلان روز بی بی بزنین؟ 

چرا آخه خودتونو زجر میدین؟ 

همون روزی که بهتون گفتن فقط بری آز بدین.... 

خودتونو سرگرم کنین..... 

کتاب بخونین..... 

فردا پس‌فردا میخوایین مامان بشین کتاب‌های خوب کم نیستن بخونین.... 

رو خودتون کار کنین..... 

برای مامان خوب بودن کلی باید یاد بگیریم..... 

ببخشید ی سوال من۱۰صب یکشنبه ۲۴اسفند انتقال دادم فردا۱۰صب میشه۱۴روز یا۱۳روز؟؟ و اینکه من فردا بنظر ...

فردا ۱۰ صبح روز ۱۳ تموم میشه میری تو ۱۴