2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044394 بازدید | 684384 پست
به خدا یه سرما بخورم یا یه معده درد کوچیک بگیرم یا حتی یه شب خوب نخوابم قشنگ جنازه میشم. اما اگه سه ...

آره راست میگی اینم هست از وقتی لاغر کردم بدن منم ضعیف شده انشالله گل پسرت درشت میشه به باباش میره انشاءالله تنش سالم باشه بقیش حل میشه عزیزم 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خیلی برام سواله چه جوری وزن اضافه میکنین؟ خوش به حالتون. منو ببینی انگار نه انگار یه هفته دیگه زایما ...

اا منم امیدم به این بود حالا که باردار شدم یکم چاق میشم. الان نا امید شدم که😕منم خیلی دوست دارم یکم چاق بشم😕

پشت دیوار دلم یه صدای پا میاد...🥰...خدایاشکرت❤️
سلام دوستانی که منفی شدن بعد از اینکه پریود شدن و تموم شد چند روز لکه بینی هم داشتن یانه؟من بعد پریو ...

سلام گلم من نداشتم ولی کلا متفاوت بود برام. من همیشه اول و اخرش لک بینی دارم دو سه روزم وسط خونریزی ینی یه 7-8 روزی طول میکشه گاهی هم 10 روز. ولی بعد انتقال منفی کل کلش 4 روز ب زور شد اونم خون روون نداشتم اصلا

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
مبارک باشه عزیزم واسه منم دعا کن امروز روز نهم عزیزم علائم داشتی؟روز چند ازمایش دادی؟

ممنون عزیزم...انشاالله چند روز دیگه با خبر خوش مثبت بودنت خوشحالمون میکنی  و از لیست منتظرا بیرون میای امید به خدا،،چشم حتما دعا میکنم اگه قابل باشم

من هیچ علائمی نداشتم فقط روز ۷ و ۹ انتقالم لکه بینی داشتم که سریع قطع میشدن همه میگن اونا بخاطر لانه گزینی بود جنینامم بلاست بودن...غیر اون من اصلا هیچ علائمی نداشتم تا چند هفته بعد مثبت شدنم با اینکه بارداریم سه قلویی هم بود

تا زمان ازمایش بیبی چک نزن بجز استرس و دلسردی هیچی نداره برات

من روز ۱۱ انتقال زدم بیشتر از ۵ دقیقه صبر کردم مثبت نشد بعد دو ساعت دوباره رفتم از تو سطل ورش داشتم دیدم خط دومش خیلییی محو و کمرنگه دیگه کلا ناامید شدم گفتم منفیم دیگه بعد فکر کن روز ۱۴ رفتم آز دادم بتام ۸۷۳ بود و روز ۱۶ هم ۳۷۷۰...پس یعنی روز ۱۱ انتقالم بتام بالای ۲۰۰ بود ولی بیبی نشون نداد

عزيزم كجايي بيا از خودت يه خبري بده

عزیزم ممنونم که به یادم بودی..❤❤ راستش این روزا اصلا حال دلم خوب نیست دوست نداشتم بیام تاپیک و انرژی منفی بدم..

فردا قراره آمنیوسنتز بشم انگار بین زمین و آسمون معلقم توی برزخ عجیبی گیر افتادم هر فکری بگی میزنه به سرم این مدت انقدر خودمو و همسرم شکستیم که نای هیچ چی رو نداریم... از خدا میخوام هیچکدوم از بنده هاشو اینجوری امتحان نکنه

لطفا اگه این متنمو دیدین برام دعا کنین بچه ام تنهام نذاره من بخاطرش هر سختی که بگین و تحمل کردم اگه تنهام بذاره نابود میشم..

خدایا نمی گویم دستم را بگیر عمریست گرفته ای ، رهایش مکن
عزیزم ممنونم که به یادم بودی..❤❤ راستش این روزا اصلا حال دلم خوب نیست دوست نداشتم بیام تاپیک و انرژی ...

عزيزم توكلت به خدا باشه هموني كه داده خودشم مراقبشونه اينقدر استرس و نااميدي برات خوب نيست فداتشم مطمئنم با خبراي خوب مياي و خوشحالمون ميكني❤️❤️❤️

خداياشكرت....❤️ 
نه عزیز دلم اگر اینجا با هم درد و دل نکنیم که دلامون میپوسه خوب کردی گفتی  درسته سخته اما وقتی ...

خدا رو شکر مامان شدی نوشین جونم

چقد خوشحال میشم♥️♥️♥️♥️♥️⚘⚘⚘⚘

عزیزم نتونستم تحمل کنم الان بی بی زدم منفی شد حالم خیلی بده روز نهم بود 

ناراحت نباش به بیبی اعتباری نیست اصلا روز ۱۲ یا ۱۳ برو آز انشاالله مثبت میشی عزیزم توکلت به خدا باشه