2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044515 بازدید | 684391 پست
سلام بچه ها کمک کنید منو. هفته هفتم بارداری هستم روزی ۴تا استرادیول.۳تا دوفاستون.یکی آ اس آ.یکی فول ...

عزیزم فقط استرادیول از هفته هشت یا ده بسته به تشخیص دکترت هفته به هفته کم میشه تا بالاخره قطع میشه. اسید فولیک رو که تا هفته ۱۶ داری.بقیشون هم که تشخیص دکترته که تا کی داشته باشی شاید تا اخر لازم باشه مصرف کنی. آسپرین رو زینبی جان میگفتن هفته ۳۴ دیگه قطع میکنن انوکسا هم فکر کنم اگه دکترت تشخیص بده تا اخر داشته باشی یکی دو هفته مونده به زایمانت قطع میکنن

خدایا ممنون بخاطر هدیه قشنگت
سلام گلم . منم یه مقدار پرخون شدم جدیدا. به نظرت یه آزمایش غلظت خون بدم؟ به دکتر بگم برام چی بنویسه. ...

غلظت خون همون انعقادی ها هستن. معمولا ایمنی انعقادی ها رو با هم مینویسن

خدایا ممنون بخاطر هدیه قشنگت

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من روز ۱۵ انتقال آزمایش دادم  اگه جنینت بلاسته روز ۱۳ هم بری خوبه  به علائم هم اصلا توجه ...

جنینم بلاسته صبر میکنم تا روز ۱۳ عزیزم بی بی چک روز چندم زدی؟خیلی از بی بی چک میترسم 

کمردرد و معده دردم دیگه قابل تحمل نبست دیشب تهوع داشتم ممکنه جنینم داره یه چیزیش میشه ؟به دکترم دستر ...

نه عزیزم چیزی نیست یکم استراحت کن اگه بهتر نشدی برو اورژانس ببین چی میگن 

لعنت به این اضافه وزن منم تو عید میترسم زیاد کنم فقط استرس اینو دارم هیچی رو با دل سیر نمیخورم

خیلی برام سواله چه جوری وزن اضافه میکنین؟ خوش به حالتون. منو ببینی انگار نه انگار یه هفته دیگه زایمان دارم. امید داشتم حالا که باردار شدم آخ جون یه کم چاق میشم اما دریغ

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم
خیلی برام سواله چه جوری وزن اضافه میکنین؟ خوش به حالتون. منو ببینی انگار نه انگار یه هفته دیگه زایما ...

خدانكنه كسي مستعد اضافه وزن باشه واقعا سخته من دوسال پيش ١٢٢ كيلو بودم رسيدم ٨٧ كيلو البته قدم ١٨٣ هستش الان كه باردارشدم اوايلشه نميدونم بخاطر چيه شدم ٨٥ كيلو هرروز استرس اينو دارم تا اخرش خدا ميدونه چقدر اضافه ميكنم😢واقعا با بدبختي وزنمو كم كردم سخت ترين كار دنياست😭

خداياشكرت....❤️ 
خیلی برام سواله چه جوری وزن اضافه میکنین؟ خوش به حالتون. منو ببینی انگار نه انگار یه هفته دیگه زایما ...

عزیزم بهتر که چاق نمیشی چیه چاقی متنفرم ازش همیشه میخوایم یه چیز بخوریم تن بدنمون میلرزه هیچی به آدم نمیچسبه من 80کیلو شده بودم به بدبختی لاغر کردم شدم 62الان باز چاق شدم 65جرأت ندارم چیزی بخورم 

شما که خوبی قد و وزنت به هم میخوره برای چی میخوای چاق بشی؟ 

خدانكنه كسي مستعد اضافه وزن باشه واقعا سخته من دوسال پيش ١٢٢ كيلو بودم رسيدم ٨٧ كيلو البته قدم ١٨٣ ه ...

اگه لاغر بودیو به هر دری میزدی تا چاق بشی اما نمیشدی، اونوقت بهت میگفتم سخت ترین کار دنیا چیه چیکا جون. بعدم هزار ماشالا قدت بلنده‌. من قدم ۱۵۲,۳ هست. اما هم لاغرم هم استخون بندیم خیلی ظریفه. دیشب به شوهرم گفتم خدا کنه استخون بندیش به تو بره گفت نمیدونم بگم به تو بره خوبه یا بد؟ گفتم بده، مخصوصا اینکه پسره و‌نباید ظریف و ضعیف باشه

عزیزم بهتر که چاق نمیشی چیه چاقی متنفرم ازش همیشه میخوایم یه چیز بخوریم تن بدنمون میلرزه هیچی به آدم ...

به خدا یه سرما بخورم یا یه معده درد کوچیک بگیرم یا حتی یه شب خوب نخوابم قشنگ جنازه میشم. اما اگه سه چهار کیلو آدم اضافه تر داشته باشه، یه کوچولو مریض شه دیگه داغون نمیشه

اگه لاغر بودیو به هر دری میزدی تا چاق بشی اما نمیشدی، اونوقت بهت میگفتم سخت ترین کار دنیا چیه چیکا ج ...

يعني هركس با يچيزي مشكلي داره😂انساني نيست كه همه جوره از خودش راضي باشه😂

خداياشكرت....❤️