2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044512 بازدید | 684391 پست

سلام  تورک  انا جون عزیزم من روز هشتم انتقال بی بی زدم مثبت شد اونم نه یکی سه تا ولی مارک ویور بعدش همون روز رفتم بتا دادم پنج دهم بود بتام  نمیدونم داروهامو قطع کنم یا نه چون دکترم تا روز ۱۴ نیست فکرکنم از داروها باشه درزیر شکمم علائم پریودی دارم سینه ی چپ مم یه موقع هایی میبینی تیر میکشه نه همیشه نفخ هم دارم از همون روز اول انتقال دوروز اول ک خیلی شدید بود الان کمتره شکمم هم یه موقع هایی میخاره حس میکنم از داخل میخاره بااین همه دیگه امیدم رو ازدست دادم   

عزیزم نگران نباش.....  سقط نیست.....  احتمالا هماتوم داری.....  فقط پروژسترون اتو ...

سلام  عزيزم من براي سيكل انتقال اسپرين برام تجويز نكردن يعني ماما كنار دكتر قرص ها  رو برام نوشت ولي اسپرينندارم ولي همه تو سيكل انتقال اسپرين دارن

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بچه ها خوردن پنير براي صبحانه ضرر داره اوايلش؟ و همينطور فست فود؟ از ديشب اين ساندويچه از ذهنم بيرون ...

عزیزم من که اوایل برا صبحانه بجز پنیر نمیتونستم چیزی بخورم. فست فود هم میخوردم. هفتم بدون فست فود نمیگذشت😁😁😁 الان بخاطر وزنم و اینکه معدم میسوزه کمتر میخورم

خدایا ممنون بخاطر هدیه قشنگت
سلام  عزيزم من براي سيكل انتقال اسپرين برام تجويز نكردن يعني ماما كنار دكتر قرص ها  رو برا ...

آسپرین رو به همه نمیدن تا جایی که من میدونم. بعضی دکترا روالشون اینه برا همه تجویز کنن بعضی دکترا هم تا مشکل غلظت خون نداشته باشی تجویز نمیکنن

عزیزم من که اوایل برا صبحانه بجز پنیر نمیتونستم چیزی بخورم. فست فود هم میخوردم. هفتم بدون فست فود نم ...

چيزي جز پنير نميتونم بخورم😢پس اون ساندويچه رو بخورم وگرنه هيچ حالتي از فكرم بيرون نميره☹️☹️مرسي عزيزدلم😍😘

خداياشكرت....❤️ 
من حاجت روا شدم عزیزم😂دعام کن که بچمو به سلامت بغل بگیرم انشاالله مثبت میشی و شمام مثل ماها به آرز ...

مبارک باشه عزیزم واسه منم دعا کن امروز روز نهم عزیزم علائم داشتی؟روز چند ازمایش دادی؟

چيزي جز پنير نميتونم بخورم😢پس اون ساندويچه رو بخورم وگرنه هيچ حالتي از فكرم بيرون نميره☹️☹️مرس ...

فقط سعی کن ساندویچ مضر مثل سوسیس و این چیزا نخوری. همبر و فلافل و مرغ و پیتزا من خوردم ولی سوسیس و کالباس سعی کردم نخورم.نوشابه هم چون کافئین داره کمتر بخوری بهتره. بجاش دلستر بخور اونم با طعم استوایی😁😁 خودم خیلی دوس دارم

فقط سعی کن ساندویچ مضر مثل سوسیس و این چیزا نخوری. همبر و فلافل و مرغ و پیتزا من خوردم ولی سوسیس و ک ...

نه خداروشكر اونارو هوس نكردم اصلا😂باشه عزيزم از پيشنهادت استفاده ميكنم حتما😎😎😂

خداياشكرت....❤️ 

سلام.من خیلی غصه دارممممم.یکی از دوستام الان گفت رحمت شاید بچه رو نمیگیره رحم اجاره بگیر.نکنه واقعا مشکل اینه😭😭😭خدانکنه کارم به اونجاها بکشه چون همسرم اصلا راضی نمیشه