2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044694 بازدید | 684402 پست
راستش چون جلوی دیگران دوست ندارم شیر بدم و اینکه یه زمانی اگه غسلی به گردنم باشه ترجیح میدم شیر ندم، ...

لی لا جون انشالله به سلامتی زایمان کنی

خیلی خیلی برای خودت و همسرت خوشالم. 

روز زایمانت برای همه مون دعا کن، واسه منم لطفا دعا کن تا الان انتقالی نداشتم. همین روزا باید سیکلو شروع کنم. یه نگرانی های عجیبی در مورد کیفیت جنین دارم، دعا کن هیچ کدوم از فکرای منفیم درست نباشه و تلاش من و بچه های تاپیک نتیجه ی مثبت بده😘

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻
نه به خدا جدی میگم ، چون موقع پریودت هست شاید لک داره میاد 🙂 خیلی هارو دیدم اینجوری باردار بودن ،بر ...

خیلی ممنونم عزیزم از انرژی خوبت اوکی اگه تا فردا نشدم بی بی هم میزارم 😉

در اندک من تویی فراوان یارب..

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام داروهاي انتقال همون أستراديول هستن؟ اخه به من ال دي دادن تا ٣ ارديبهشت بخورم بعد قطع كنم واز ٩ ...

بله بمنم استرادیول دادن و آسپرین روز ده یا یازده پریودم گفتن برم سونو هروقتم پریودم شروع شد از همون روز اول قراره بخورم داروهامو

در اندک من تویی فراوان یارب..
لی لا جون انشالله به سلامتی زایمان کنی خیلی خیلی برای خودت و همسرت خوشالم.  روز زایمانت برای ...

سلام‌ عزیز دلم، خوبی خانومی؟ مرسی بابت دعاهای خوبت. اگه به خدا بسپاری نگرانیت از بین میره. من تو این جریان فهمیدم خیلی چیزا دست ما نیست، چه نگران باشیم چه نباشیم اون چیزی که خدا مقدر کرده اتفاق میوفته. فقط با نگرانی روزا و لحظه های خوبمون رو از دست میدیم. به این حرفم ایمان دارم. هرچند خودمم گاهی اوقات چنان نگران میشم که بعدش خجالت میکشم. حتما عزیزم دعا میکنم. خدا میدونه دعای همیشه ام شاد شدن دوستای خوبم تو این تاپیک هست.

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم
سلام بچه ها. من آزمایش دادم بتا مثبت بود

خدارو شکر عزیزم..... 

مبارکه..... 

گوارای وجودت..... 

به سلامتی و دل خوش بغلش کنین.... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

سلام خانمها 

من هفته ۶ بارداری هستم ۱۲ اسفند انتقال جنین داشتم از صبح لکه بینی قهوه ای در حد چند قطره دارم و ساق پاهام و زیر دلم و کمرم درد داره 

شیاف و آمپول پروژسترونم استفاده میکنم دکترم تا بعد تعطیلات نیست به نظرتون خطر داره 

علایم سقط جنین چطوریه امروزم بتا دادم ۲۴۵۰۰ بود

دعا کنید نی نی سالم باشه آخه تا الان هنوز سونو نرفتم

سلام داروهاي انتقال همون أستراديول هستن؟ اخه به من ال دي دادن تا ٣ ارديبهشت بخورم بعد قطع كنم واز ٩ ...

عزیزم سیکل با سیکل فرق داره.... 

به نظر میاد برا شما سیکل لانگ در نظر گرفتن..... 

به این چیزا کاریت نباشه و با بقیه مقایسه نکن.... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
بچه ها شماهم هي علائماتون كم و زياد ميشه؟ يروز كمتره يروز بيشتر؟

بله عزیزم طبیعیه..... 

حالا کجاشو دیدی..... 

فکر کن شکمت گنده که شد حالا یه روز کوچیک میشه یه روز بزرگ فرداش باز کوچیک..... 

پس بیخیالی طی کنین وگرنه همش باید رو میخ باشین یا تو صف سونو..... 

عزیزم ال دی داشتین؟ من این ماه از روز 18 ام لک بینی دارم مث شرایط شما. قطع و وصل میشه. امروز ولی رو ...

نه عزیزم طبق دستور بخور اما من خودم اواخر ال دی که لک بینی داشتم دکترم به تعداد ال دی های مونده استروژن کنژوگه 1/25 تجویز می‌کرد با بقیه ال دی ها بخورم اون طوری لکبینی قطع میشد.... 

به نظرم با دکترت مشورت کن..... 

شرایط هر کسی فرق داره..... 

سلام‌ عزیز دلم، خوبی خانومی؟ مرسی بابت دعاهای خوبت. اگه به خدا بسپاری نگرانیت از بین میره. من تو این ...

عزیز دلم الهی که به سلامتی زایمان کنی و پسر کوچولوتو بغل کنی❤❤❤❤

خدا قسمت همه بچه های تاپیک بکنه

التماس دعا دارم عزیزم

وَلا طالِبُ حاجَةٍ اِلاّ وَقَضَى اللّهُ حاجَتَهُ           و نه حاجتخواهى باشد جز آنكه خدا حاجتش را برآورد
چیکا جون روز ۱۰ و ۱۳ بتا چند بود؟برای ساک حاملگی رفتی؟چند تا بوده

روز ١٠ بتا ٢٨٨ بود عزيزم روز ١٣ بتا ٩٧٢ بود چون دكترم روزاي زوج هستش مجبور شدم چهارشنبه كه روز ١٣ بود برم پيشش اره يدونه ساك و ديد يدونه ديگه هم گفت يچيزايي ميبينم ولي مشكوكه

خداياشكرت....❤️ 
اااا پس چرا من نفهمیدم؟ 🤔🤔 از دستم در رفته 😅😅 دیدی رو آینه ماشینا مینویسن اجسام از آنچه در آین ...

ای جانمممممممم.... 

به سلامتی انشالله به موقع تشریف میارن وروجک مامانی...... 

خیلی حس قشنگیه وقتی میبینی دوستای منتظرت افتادن رو شمارش معکوس زایمان..... 

سلام خانمها  من هفته ۶ بارداری هستم ۱۲ اسفند انتقال جنین داشتم از صبح لکه بینی قهوه ای در حد چ ...

عزيزم مباركه مطمئني ٦ هفته هستي؟ چون من ١٤ اسفند انتقال دادم و امروز تازه شدم ٥ هفته طبق حساب دكترم

خداياشكرت....❤️