2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044574 بازدید | 684400 پست
قربونت گلم.انشالله نصیب همه مامانای منتظر

نه عزیزم کیست فقط ممکنه یکم هاله بندازه 

این دیگه خیلی مثبته خانومی 😂😂 برو خیالت راحت ، مامان شدی

موجیم که آسودگی ما عدم ماست ما زنده برآنیم که آرام نگیریم
قربونت عزیز دلم.انشاالله تو هم حاملگی راحتی داشته باشی.خیلی زود لکه بینی از بین بره و استرست کم بشه ...

مرررسی مهربون بابت دعای خوشگلت 😍😍 

انشالله 🤲🤲

موجیم که آسودگی ما عدم ماست ما زنده برآنیم که آرام نگیریم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

مامان ماهک جان کپسول رویال ژل رو چند تا روزی به نظرتون بخورم وچند وقت قبل انتقال ممنون میشم جواب بدی ...

من قبل انتقال خوردم روزی یکی تا بعد انتقال ادامه دادم تا زمانی که مثبت شدم خوردم بعد نخوردم

گر مسلمان/گر مسیحی/گر یهود... آدمی باشید مذهب هر چه بود
سلااااان عزیزم خوبی؟ عیدت مبارک تبریک میگم قدم نورسیده رو, پیدات نکردما یادت بودم ازبچه ها پرسیدم. ن ...

سلام عزیزممم عید شمام مبارک مرسی ۳۳۰۰ بود اسمش یزدان 

اره بخدا همینکه دکتر بی حسی زد فقط داشتم همتونو اگه خدا قبول کنه دعا می کردم 

سلام مامان ماهک یه سوال دارم شما روزی که رفتید برای زایمان مشخص شد که آی وی افی هستین؟ مثلا بالای تخ ...

نه عزیزممم فقط ماما می دونست اونم قبل عمل برای سوال ولی هیجا نمیگه خیالت راحت

سلام عزیزممم عید شمام مبارک مرسی ۳۳۰۰ بود اسمش یزدان  اره بخدا همینکه دکتر بی حسی زد فقط داشتم ...

ای جانم گل پسرناز  چه اسم بامسمایی انشالله عاقبت بخیر باشه. ممنون قربونت برم لطف کردی امسال ایشالله ماهم مادرمیشیم بادعاهاتون. میگما سز خیلی دردناکه بعدش؟ خیلی میترسم

عزیزم شرایط مام مشابه شما بود من نه تنها میکروم + شد بعدش طبیعی باردار شدم.....  مورفو صفر.... ...

سلام عزیزم وای خدا راست میگی🤲❤️ خیر ببینی خداروشکر عزیزم. خدا برات نگهش داره. من خیلی نا امیدم. خیر ببینی که بهم گفتی. میدونم که فقط خدا باید بخواد. توکل بر خدا. برای ما هم دعا کن عزیزم❤️🌷

دعا کنید خدا در رحمتشو به روم باز کنه و مادر بشم♥️🥰
ما که اینجوری بچه دار میشیم ، چقدر لوس میشن اون وروجک هاییکه ما پرورش میدیم 

نه عزیزم اصلا اینطوری نیست..... 

اتفاقا بچه های ما از بهترینها میشن..... 

دختر من که اصلا لوس نیست یعنی لوس بارش نیاوردم..... 

در عین حال که بهش محبت کردم اما یه جورایی مستقل هست.... 

یعنی هر دوتاشون..... 

خیلی از کاراشونو دوست دارن خودشون انجام بدن.... 

دیسبلین داره خونمون.... 

شکر خدا تو خورد و خوراکم اذیت نمیکنن..... 

هر چی بدم میخورن.... 

خدارو شکر اصلا اینو میخورم نمی‌خورم ندارن..... 

یا بریم فروشگاه گیر بدن اینو میخوام اونو میخوام..... 

از اول یاد گرفتن خواسته شونو بگن هر موقع مامان بابا صلاح دونستن می‌خرن..... 

اصلا اهل هله هوله خوردن نیستن..... 

بچه ها دقیقا هر چیزی بهشون یاد بدیم همون میشن.... 

مثلا من خیلی شنیدم مامانا میگن آخه بچه من کمربند نمیبنده تو صندلی کودک نمیشینه و..... 

این حرفها رو من اصلا قبول ندارم..... 

بچه هر چی یادش بدی یاد میگیره..... 

وقتی قانون بذاریم اما برای راحتی خودمون هی تبصره تعریف کنیم بچه هم گیج میشه..... 

من از روزی که از بیمارستان اومدیم اصلا بچه رو ردیف جلو نیاوردم..... 

پشت تو کریرش بود و کریرشم با کمربند به ماشین وصل بود..... 

از همون یه روزگی این قانون بوده..... 

گریه کنه بعد حین حرکت ماشین از کریر در بیارم نداشتیم.... 

ماشین رو تا نگه نداشتیم از کریر درش نیاوردم..... 

الانم تا میشینن تو ماشین سریع کمربند میبندن..... 

چون از اول اونطوری دیدن..... 

خلاصه ماها مطمئن باشین بهترین بچه هارو بخواییم میتونیم تربیت کنیم..... 

من خودم خیلی کم و کاست دارم اما لااقل سعی کردم تا جایی که تونستم کم نذارم هر کم و کسری هم الان هست تو تربیتشون به ایرادهای من و باباشون بر میگرده..... 

مثلا من تو این یکی دو سال به خاطر یه سری مشکلات زودتر از کوره در میرم قشنگ اثرش رو میبینم..... 

بچه ها آیینه مامان باباهاشون هستن..... 

پس بهتره سعی کنیم قبل اینکه اون بنده خداها بخوان ازمون یاد بگیرن خیلی رو خودمون کار کنیم..... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
ممنونم گلم همش با خودم میگفتم اونایی که فرش میکنن مثبت نمیشن آخه تعداد اونایی که فرش انتقال میدن مثب ...

عزیزم انشالله جواب میگیری..... 

اتفاقا + با فرش خیلی داشتیم..... 

اصلا به فریز و فرش نیست..... 

انشالله مامان میشی.... 

دکترت از بهتریناست خیالت تخت.... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
نه عزیزممم فقط ماما می دونست اونم قبل عمل برای سوال ولی هیجا نمیگه خیالت راحت

مرسی از پاسخت گلم یعنی پزشکتون نمیدونستن؟ شما پزشکتونو عوض کرده بودین؟ بعد اینکه شما قبل عملتون به بخشی که بستری میکردن نگفتین که آی وی اف هستین؟ خدا بچه هاتو عزیزم برات نگهداره

در اندک من تویی فراوان یارب..
سلام من روز 14 انتقال با  جنین دو روزه بتام 2.3 شد.. منفی😭😭😭 دیگه هم نمیرم دکتر بنظرم همش چ ...

عزیزم ناامید نباش..... 

میفهمم اما برگردی حدودای صفحاتی که من هنوز انتقال ندادم بخونی میگی یعنی الان آنا مامان دو تا وروجکه؟ 

ناامید نشو..... 

فکر کن با اون همه مشکل حتی طبیعی هم باردار شدم!!!!