2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044696 بازدید | 684402 پست
عزیزمی ❤️ فقط ماها میتونیم درد همو درک کنیم  اخه من میترسم برم ای وی اف و باز هم نشه  ف ...

نترس فدات شم فقط توکل کن برو جلو به نظرم اصلا نیاز نیست بیای تهران دوسته خواهرم ۸ بار آی وی اف کرد نشد آخرش رفت پیش رستمی شیراز باردار شد با آی وی اف نگرانی بدترین چیزه اگه خدا بخواد میده و میشه پس کاری به ذخیره و خالت و این چیزا نداشته باش

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بی بی مارک ریور هستش دوتا امروز زدم خیلی زود ۲تا میشه 

عزیزم یه مارک دیگه بزن. میگن مارک ریور خطا زیاد داره. البته بقیه دوستانم میگن برا من که خوب بود .با اینکه مدیکور بزور هاله انداخت اما ریور فوری دوخط پررنگ شد برام

خدایا ممنون بخاطر هدیه قشنگت
نترس فدات شم فقط توکل کن برو جلو به نظرم اصلا نیاز نیست بیای تهران دوسته خواهرم ۸ بار آی وی اف کرد ن ...

رستمی چون دی اف ای ۳۶هست برام ای وی اف نمیکنه میگه فقط اهدایی 

وگرنه تعداد ۸۰میلیون حرکت ۴۰ مورفو ۴ 

با شستوشو مورفو ۵ وحرگت ۹۹

اما میگه دی اف ای بالاست برو اهدایی

سلام به روی ماه تک تک دوستای گلم......  دلم براتون خیلی تنگ شده....  خیلی دوست داشتم لاا ...

سلام تورک آنای عزیزم ❤❤

سال نو شما هم مبارک🌺🌺🌺

خیلی خوشحال شدم پیام قشنگت رو دیدم 😍😍

کوچولوهای قشنگت چطورن عزیزم❤❤❤

واقعا خدا خیرت بده 🌹🌹که این تاپیک خوب و ارزشمند رو ایجاد کردی و با راهنمائی هات  باعث امید و آرامش شدی❤❤❤

ممنون که به یادمونی❤❤❤ برات بهترین ها رو از خدا می خوام عزیزم 🌹🌹🌹

بچه ها چرا دهن من تلخ شده از روز چهارم انتقال دهنم تلخ شده اعصابمو خورد کرده هر چی میخورم میخوام خوب ...

عزیزم میتونه از داروها باشه..... 

یا رفلاکس صفراوی..... 

نگران نباش..... 

شبها زیر سرت بلندتر باشه.... 

به سمت چپ بخواب.... 

اما به فال نیک بگیر..... 

بگو قراره باردار بشم و یه مدت طولانی اینو تجربه کنم از الان داره خدا آمادم میکنه..... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
سلام تورک آنای عزیزم ❤❤ سال نو شما هم مبارک🌺🌺🌺 خیلی خوشحال شدم پیام قشنگت رو دیدم 😍😍 کوچولوه ...

فدات عزیز دلم...... 

کوچولوهامم خوبن..... 

انشالله شیرینی این حس زیبارو تک تک دوستای منتظرمم بچشن.... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
دقیقا.....  ماها به خاطر شرایطمون حساستریم..... من کلا بارداری دومم که طبیعی بود شدت دردام و ...

عززیزم مبارکت باشه گلم ، امیدوارم خدا نگهدار بچه هات باشه عزیزم 🥰🥰

موجیم که آسودگی ما عدم ماست ما زنده برآنیم که آرام نگیریم
عزیزم میدونم. من تاکیدم رو قطع نکردن یهوییش بود!!!!  پیغامم کلی برا همه دوستانه یعنی سعی میکنم ...

همین که شما هستید و راهنمایی میکنید عالیه و خدا خیرتون بده ، چون خیلیا اینجا باردار میشن و بچه هاشون به دنیا میاد دیگه نمیان ، البته وقتم نمیکنن 

ولی به نظرم شماها نور امید هستید برای بقیه دوستان ❤❤ 

شما لکه بینی هم داشتید تو بارداریتون ؟

موجیم که آسودگی ما عدم ماست ما زنده برآنیم که آرام نگیریم
عززیزم مبارکت باشه گلم ، امیدوارم خدا نگهدار بچه هات باشه عزیزم 🥰🥰

ممنون عزیزم. انشالله شمام به سلامتی و دل خوش زایمان کنی.....