2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044705 بازدید | 684403 پست
ممنونم عزيزدلم. چندهفته براي سونو قلب رفتي گلم؟

عزیزم اولی 6 هفته و 2-3 روز بود. 

دومی که طبیعی بود و اصلا نمیدونستم باردارم دو روز قبل سونو شک کردم و بتا دادم و دیدم نجومیه و شنبش رفتم سونو و قلبشم تشکیل شده بود و ۶ هفته و ۵ روز بود. 

کلا زودتر از ۶ هفته که نرین.... 

بین ۶ و ۸ بهترین تایمه.... 

اما بوده دیرتر قلب دیده بشه اما نرمش این بازه هست.... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
چیکا جون دردت کم نشده؟من پام بهتره ولی پهلوم درد میکنه امروز😑البته امروز نسبتا کار هم زیاد کردم

پام ميخوابم بهتره منم پهلومو كمرم امروز بيشتر شده☹️😐استراحت كن عزيزم

خداياشكرت....❤️ 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم اولی 6 هفته و 2-3 روز بود.  دومی که طبیعی بود و اصلا نمیدونستم باردارم دو روز قبل سونو ش ...

اي جانم خدا برات حفظشون كنه الهي. من روزي كه دكترم گفته برم ميشم ٦ هفته و دو روز

خداياشكرت....❤️ 
پام ميخوابم بهتره منم پهلومو كمرم امروز بيشتر شده☹️😐استراحت كن عزيزم

طاقتم نیست یه جا بشینم. بیچاره همسرم خونه رو هی تمیز میکنه اما به دل من نمیشینه تا میره بیرون پا میشم تند تند کارا رو میکنم. 

پشت دیوار دلم یه صدای پا میاد...🥰...خدایاشکرت❤️
چیکا جون دردت کم نشده؟من پام بهتره ولی پهلوم درد میکنه امروز😑البته امروز نسبتا کار هم زیاد کردم

عزیزم یه کم استراحت کن دردی که با استراحت خوب بشه اصلا جای نگرانی نداره.... 

دردت طولانی بود میتونی با دکترت مشورت کنی اما دلیل نمیشه نگران بشی بازم می‌تونه طبیعی باشه..... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
طاقتم نیست یه جا بشینم. بیچاره همسرم خونه رو هی تمیز میکنه اما به دل من نمیشینه تا میره بیرون پا میش ...

يكم بيشتر مراقب خودت باش تا بريم دكتر خيالمون راحت بشه

خداياشكرت....❤️ 
سلام گلم مبارکه بدنیا اومدن  نی نی گلت یه سوال دارم ازتون میخوام بدونم روزی که زایمان کردید مشخ ...

عزیزم نمیدونم الان جوابتون رو دادن یا نه ولی بچه های قدیمی زایمان کردن گفتن نمیزنن ولی باز برا اطمینان میتونین به دکترتون تاکید کنین که چیزی نگن در این مورد

خدایا ممنون بخاطر هدیه قشنگت
سلام گلم مبارکه بدنیا اومدن  نی نی گلت یه سوال دارم ازتون میخوام بدونم روزی که زایمان کردید مشخ ...

عزیزم نه نمیزنن که آی وی اف کردین اما اگه صرفا میخوایین اصلا حرفی از آی وی اف زده نشه میتونین به سر پرستار بخش تاکید کنین که بحثی از آی وی اف به میان نیاد لااقل در حضور دیگران. 

مثلا من چون تا قبل زایمانم انوکسان میزدم و هر دو زایمانم یه جورایی غیر تایم تعیین شده بود و عملا تا شب آخر تزریق داشتم و شرایط خاصی داشتم خودم در جریان گذاشتم اما خوب بهشون تاکید کردم پیش غیر خودم و همسرم اصلا بحثش باز نشه یا سوال پرسیده نشه. 

بچه ها ایقد دلم گرفته  بهتون گفته بودم با دوتا از جاریهام تو یک ساختمون هستیم وگفته بودم یکی ا ...

وای عزیزم درکت میکنم خدا بهت آرامش بده منم الان چند روزه اومدم مهمونی یکی اینجاس که تازه دو ماهشه هی همه بهش میگن تو بشین تو بخواب همه بهش توجه میکنن بدجور داغونم چند روز پیش همین جا منم گفتم میخوام خودکشی کنم ولی دوستای گلم روحیه دادن و آروم شدم توکلم به خداس انشالله که هممون باردار بشیم من فقط سپردم به خودش ❤به خدا که ناراحت میشم برات وقتی پیام میذاری چون گفتی هزینه هم فعلا سخته برات خیلی برات دعا میکنم زهرا گلی 

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
الهی بگردم ، میفهمم خیلی سخته عزیزم... من مهمونی و دورهمیهایی که دوستا و فامیلهای باردارم باشن ...

منم اصلا دیگه توی مهمونیا شرکت نمیکنم چون همه دارن از بارداری و زایمانشون ویارشون میگن منم مثل بدبختا نگاه میکنم هیچ کدوم رو نچشیدم چی بگم خانواده همسرم چند وقته همش بهم میگن تو چرا اینقد آروم شدی چی شده اینقد تغییر کردم دیگه دلم نمیخواد با هیچ کس حرف بزنم انشالله شما زهرا و همه و هممون باردار بشیم 

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
وای عزیزم درکت میکنم خدا بهت آرامش بده منم الان چند روزه اومدم مهمونی یکی اینجاس که تازه دو ماهشه هی ...

عزیزمی ❤️

فقط ماها میتونیم درد همو درک کنیم 

اخه من میترسم برم ای وی اف و باز هم نشه 

فیبرومم دارم ۵سانت قطعا بهم میگن عمل اگر بزرگتربشه 

ذخیرمم خوب نیست که تخمک زیادی بدم ۱/۹۴

ازهمه مهمتر دی اف ای اسپرم بالا هست ۳۶

تو خانوادم سابقه تخمک پوچ هم داریم خالم ای وی اف کرد ۱۴تا تخمک داشت ۱۴تاش پوچ شدمیترسم خیلی