2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044787 بازدید | 684410 پست
اره به معدم فشار اومده عزیزم اروز روز موعد پریودیمه دکتر روز ۲۰ برام انتقال داد درد پریودی میگیرم و ...

عزیزم اگه ده تا استرادیول دارین پس همونطور که دوستمونم تاکید کردن حتما آب زیاد بخورین.... 

با شکم خالی نخورین..... 

من خودم طبق شرایطم و داستان رفلاکس و داروها و عوارضش مجبور بودم با مشورت با دکترم پنتاپروزول روی دو عدد بخورم..... 

حالا با با دکترتون مشورت کنین نیاز بود با توجه به شرایطتون شاید تجویز کردن..... 

اما حالا جدای بحث معده حتما آب زیاد بخورین....

زیاد یعنی حداقل ۸ لیوان در حالت عادیه شما بیشترم بتونین بخورین که چه بهتر.... 

آسپرین چی دارین؟ 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
ممنونم فداتشم همه اين نكاتو رعايت ميكنم فقط پشتم ديگه جاي خالي نداره😂😂روزي ده تا امپولم باشه ميزنم ...

منم سوراخ شدم دیگه عزیزم امروز که روز پریودیمه دل درد میگیره و ول میکنه نمیدونم طبیعیه یا نه

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ممنونم فداتشم همه اين نكاتو رعايت ميكنم فقط پشتم ديگه جاي خالي نداره😂😂روزي ده تا امپولم باشه ميزنم ...

اگه همچنان درد دارین که همونطور که دکتر گفته شياف رو اضافه کنین اما اگه فعلا درد ندارین خوب فعلا شروع نکنین بهتره.... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
عزیزم اگه ده تا استرادیول دارین پس همونطور که دوستمونم تاکید کردن حتما آب زیاد بخورین....  با ...

ممنون عزیزم نه اسپرین ندارم دیروز که روز ششم بود کمردرد شدید و معده درد داشتم امروز دل درد پریودی میگیره و ول میکنه نمیدونم چرا اینجوری شدم ؟نکنه میخوام پریود بشم ؟روزی دوتا پروژسترون دارم 

اگه همچنان درد دارین که همونطور که دکتر گفته شياف رو اضافه کنین اما اگه فعلا درد ندارین خوب فعلا شرو ...

در كل اناجون اگر بخوام شيافم استفاده كنم ضرري نداره كه؟

خداياشكرت....❤️ 

سلام دوستان انشاالله هممون به زودی مادر بشیم

دوستانی که آمپول پروژسترون میزنن همون لحظه بعد تزریق 3_4دقیقه خوب جای تزریقو بمالین و ماساژ بدین تو از بین بردن درد و قلمبه و سفت شدن جاش خیییییییلی تاثیر داره 

اگه با همین کار ساده نتیجه گرفتین دعا کنید من و همسرمم طعم پدر و مادر شدن رو بچشیم

عضو قدیمی با کاربریه جدیدم😄
در كل اناجون اگر بخوام شيافم استفاده كنم ضرري نداره كه؟

نه عزیزم وقتی دکترت گفته میتونی اضافه کنی اما وقتی اضافه کردی مرتب استفاده کن و تا وقتی دکترت نگفته قطعش نکن.....

من خودم با دو تا آمپول بعد لک بینی یه شياف اضافه شد یه کم که گذشت و دکتر دید شرایطم استیبل شد دکتر قطع کرد اما بعد سونوی قلب که به خونریزی افتادم دیگه علاوه بر دو تا آمپول دو تا شیافم داشتم تا مدتها.... 

بعد غربالم که آمپولهام با پرولوتون جایگزین شدن و شیافها ادامه داشتن و بعدها به مرور کم کردن و قطع شد. 

پرولوتونم تقریبا تا آخر داشتم..... 

بدن با بدن و فرق داره قرار نیست همه مثل هم باشه دارو هاشون.... 

سلام دوستان انشاالله هممون به زودی مادر بشیم دوستانی که آمپول پروژسترون میزنن همون لحظه بعد تزریق 3 ...

عزیز دلم انشالله زودتر از اونی که فکرشو بکنین جواب میگیرین.... 

نه عزیزم وقتی دکترت گفته میتونی اضافه کنی اما وقتی اضافه کردی مرتب استفاده کن و تا وقتی دکترت نگفته ...

ممنونم عزيزدلم. چندهفته براي سونو قلب رفتي گلم؟

خداياشكرت....❤️ 
منم میگیره ول میکنه ایشالا تولد امام زمان میرم ازمایش که عیدیم ازش بگیرم 

اي جان انشالله ❤️منم تولد اقا امام حسين رفتم سونو ساكشو ديدم😍انشالله به خبراي خوب بياي عزيزم

خداياشكرت....❤️ 
ممنونم عزيزدلم. چندهفته براي سونو قلب رفتي گلم؟

چیکا جون دردت کم نشده؟من پام بهتره ولی پهلوم درد میکنه امروز😑البته امروز نسبتا کار هم زیاد کردم

پشت دیوار دلم یه صدای پا میاد...🥰...خدایاشکرت❤️