2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044893 بازدید | 684424 پست
دخترا من 10 انتقال جنین بلاستم صبح لک صورتی همراه با ترشحات دیدم 😢

نرگسی جون منم روز ۹ اما قهوه ای بودن.برای تو مطمئنی صورتی بوده؟جنین چند روزه برات گذاشتن؟ترشحاتت چه رنگی هستن؟

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نرگسی جون منم روز ۹ اما قهوه ای بودن.برای تو مطمئنی صورتی بوده؟جنین چند روزه برات گذاشتن؟ترشحاتت چه ...

آها گفتی بلاست.برای منم بلاست بوده.والا منم موندم دلیل لک چی میتونه باشه؟

دیشب بعد ازمایش خون دوباره زدم مثبت شد ولی امروز منفی

نمیدونم چی بگم عزیزم 😓 امیدوارم خدا زود زود یه نی نی قسمتت کنه و از انتظار دربیاید 🤲🤲🤲🤲 بازم تا روز ۱۴ صبر کن ، داروهاتو قطع نکن 

موجیم که آسودگی ما عدم ماست ما زنده برآنیم که آرام نگیریم
الان بهترم خدا رو شکر نمیدونم احتمالا از قرصا باشه روزی ۱۰تا استرادیول و کلی ویتامین میخورم فشار به ...

۱۰ تا استرادیول خیلی زیاده خدایش ، ویتامین هم سنگینه برای معده ... ببین فقط آب زیاد بخور که بدنت مقاومت کنه برای داروها ، انشالله که زوتد نتیجه بگیری و یکم دکتر دارو کمتر کنه🤲

موجیم که آسودگی ما عدم ماست ما زنده برآنیم که آرام نگیریم
نمیدونم چی بگم عزیزم 😓 امیدوارم خدا زود زود یه نی نی قسمتت کنه و از انتظار دربیاید 🤲🤲🤲🤲 بازم تا ...

نازيلاجون من ديشب بخاطر درد شديد پاي چپم به دكترم پيام دادم گفتش روزي يدونه شياف پروژسترون استفاده كنم امروز يكم بهترم نميدونم شيافو استفاده كنم يا فعلا نميخواد ديگه☹️

خداياشكرت....❤️ 

سلام به روی ماه تک تک دوستای گلم...... 

دلم براتون خیلی تنگ شده.... 

خیلی دوست داشتم لااقل موقع تحویل سال نو کنارتون باشم اما نتونستم بیام بهتون سر بزنم اما دلم پیشتون بود..... 

برا تک تکتون بهترین رو از خدا میخوام.... 

امیدوارم انتظارتون کوتاه‌تر از حد انتظارتون بشه و به زودی جگرگوشه هاتونو صحیح و سالم بغل کنین..... 

دوستون دارم..... 

التماس دعا

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
نازيلاجون من ديشب بخاطر درد شديد پاي چپم به دكترم پيام دادم گفتش روزي يدونه شياف پروژسترون استفاده ك ...

عزیزم الان که اضافه کردی فعلا ادامه بده و تا با دکترت مشورت نکردی کمش نکن چون افت پروژسترون بدون تجویز و صلاحدید دکتر خوب نیست... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
سلام تورک آنا

سلام به روی ماهت عزیزم