2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044873 بازدید | 684416 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نازیلا جون یادته چندروز پیش هم واست عکس بی بی فرستادم هاله بود گفتم بعد چند ساعت انداخته گفتی این مث ...

اره عزیزم یادمه 🤦‍♀️🤦‍♀️ این یکی بیبی چک هم مثبته 

ولی آزمایش بارداریت منفیه 😔😔😔 اتفاقا تیتر بتا هم هست ، آزمایش معمولی نیست ، ولی تا روز ۱۴ صبر کن و دارو هاتو قطع نکن ، بعد دوباره برو آزمایش بده عزیزم ، یه آزمایشگاه دیگه برو 

بیبی چک دیگه نداری ؟ دوباره تست کنی ؟ راستی بیشتر از ۳ قطره نریز خواهر ، اینجوری احتمال خطا هست 

موجیم که آسودگی ما عدم ماست ما زنده برآنیم که آرام نگیریم
عزیزم به خدااا قسم که تمام این علائمی که داری به خاطر استرس بیش از حد ... تروخدا به حای خوندن علائم ...

من به علائم والا فکر نمیکنم یه درد شدید گرفتم من میگم شاید از قرصا باشه میخورم یا امپولا این همه درد واسه الان خیلی زوده ..دورم شلوغه مهمان دارم اصلا بهش فکر نمیکنم درد یدفعه گرفتم الان تازه یکم بهتر شدم 

من به علائم والا فکر نمیکنم یه درد شدید گرفتم من میگم شاید از قرصا باشه میخورم یا امپولا این همه درد ...

تو این چند وقت ندیدم کسی به خاطر دارو ها معده درد بگیره ، ببین شاید حساسیت به پروژسترون داری ، اگه ادامه دار شد برو دکتر به جاش بهت دوفاستون بده ، انشالله که درست میشه ، یه کوچلو زنجبیل بریز تو آب بخور ، راستی با این دارو ها باید خیلی آب بخوری حداقل روزی ۸ تا لیوان ، امیدوارم زودتر خوب بشی 

نه عزیزم ندارم

به خدا خیلی دلم پیشته 

امیدوارم که جواب آزمایشگاه اشتباه باشه 😔😔 اونم با دوتا بیبی چک مثبت ، خیلی سخته 

اگه بیبی چک داشتی دوباره تست کن ، حتما خبرم کن ببینم چی میشه😑

دیشب بعد ازمایش خون دوباره زدم مثبت شد ولی امروز منفی

مارک بیبی چ مدیکور بگیر درسته

منم روز 9 زدم مثبت بود دیروز روز 15 زدم منفی شد بیبی چکم 

آزمایش درسته 

psychometrist.ir معتبرترین تست های روانشناسی , شخصیت شناسی, افسردگی و اضطراب, ازدواج
تو این چند وقت ندیدم کسی به خاطر دارو ها معده درد بگیره ، ببین شاید حساسیت به پروژسترون داری ، اگه ا ...

الان بهترم خدا رو شکر نمیدونم احتمالا از قرصا باشه روزی ۱۰تا استرادیول و کلی ویتامین میخورم فشار به معدم اومده بخدا دیشب از معده درد و کمردرد نتونستم بخوابم خیلی شدید شد نصف شب خیلی ترسیدم الان فقط پاهام یخ جوراب پوشیدم ..تو خونه راه میرم چیزی میارم میخورم فقط غذا درست نمیکنم و ظرف نمیشورم