2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044863 بازدید | 684416 پست
نه با شکم خالی قرص نمیخورم معده و کمرمه از درد از دیشب بیدارم اروم نمیشم اگه یکم بود میگفتم توهم زدم ...

الللهييي عزيزم نگران نباش با دكترت مشورت كن انشالله با خبراي خوشگل خوشحالمون ميكني. حتما از ذكترت مشورت بگير كه اذيت نشي

خداياشكرت....❤️ 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

الللهييي عزيزم نگران نباش با دكترت مشورت كن انشالله با خبراي خوشگل خوشحالمون ميكني. حتما از ذكترت مش ...

دسترسی به دکترم ندارم دلپیچه داره به دردام اضافه میشه تا دیروز خوب بود یدفعه اینجوری شدم همش میگم نکنه جنینام دفع شدن چون واقعا واسه معده درد اینجوری هنوز خیلی زوده توکل بخدا

دسترسی به دکترم ندارم دلپیچه داره به دردام اضافه میشه تا دیروز خوب بود یدفعه اینجوری شدم همش میگم نک ...

مگه جنين به همين راحتي دفع ميشه دخترخوب انشالله محكم به دلت چسبيدن ميخوان مامانشونو يكم اذيت كنن😍

خداياشكرت....❤️ 
نازنین جون؟ مدل دردام رو به دکترم گفتم، گفت احتمالا شروع دردای زایمانی هست. استرس گرفتم. هنوز 37 هفت ...

لیلاجون تو ان اس تی انقباض ثبت میشه که، اگه انقباض داری و انقباضت تو۲۰دقیقه حداقل ۷بارهست یعنی درد زایمانیه ....باید زود به زود ان اس تی بدی ؟ تاریخ زایمان دادبهت دکتر؟ 

سلام دوستان لطفا اگه اطلاعی داری کمکم میکنید ...من یکم ورم داشتم یعنی معلوم بود ورم دست وپاهام ولی دوروزه دست چپم اینقدر درد میکنه و روی دستم خیلی بد ورم کرده انگاری که رگش متورم شده دست میزنم درد میکنه تجربه ای داشتید ؟ دفع پروتئین ندارم وفشارمم بالانیست دکترهم نیس ازش بپرسم به نظرتون برم دکتر 🤔 @لی_لا1          @bopo  ‍ 

@زینبی_بابا        

بچه ها ایقد دلم گرفته 

بهتون گفته بودم با دوتا از جاریهام تو یک ساختمون هستیم وگفته بودم یکی از جاریهام امروز زایمان کرد 

اون یکی جاری هم امروز فهمیدم باردار هست 😔مبارکش باشه ایشالا بسلامتی فارغ بشه

اما بدجور دلم گرفته بدجور شکستم 

خیلی سختمه که یکی نوزاد داره یکی باردار 

همه شادن تبریک میگن خیلی تحقیر میشم من😭یجورایی میدونن بچه دار نمیشم 

چجوری تحمل کنم بین این جاریها وخبرای بارداری اینا رو 😭😭همش مهمونی و دعوتیه بخاطر باردار شدن وزایمان اینا 

تروخدا شما هم میدونم دلتون شکسته برای من دعا کنیدزهرا هستم ،🙏

واقعا صبرم تموم شده وکنترل رفتارمو ندارم فقط کارم شده گریه وقتی میبینمشون .....حالم بده خیلی ،

بچه ها ایقد دلم گرفته  بهتون گفته بودم با دوتا از جاریهام تو یک ساختمون هستیم وگفته بودم یکی ا ...

الهی بگردم ، میفهمم خیلی سخته عزیزم...

من مهمونی و دورهمیهایی که دوستا و فامیلهای باردارم باشن نمیرم اصلا نمیتونم ببینمشون. 

شرایط تو خیلی سخته...امیدوارم خدا خودش بزودی بهت ۲ تا نینی قشنگ بده یادت بره این روزها

خدایا شکرت 🙏🏻❤️
چیکا جون ومامان نازیلا و اریا تورو خدا بیاید خیلی اعصابم خرابه 😢😢😭

دیروز دوتا بی بی زدم ک مثبت شد روز نهم انتقالم بود بعدش به خواسته ی همسرم رفتیم ازمایش بارداری دادیم و پنج دهم یعنی همون نیم شد خیلی ناامید شدم اومدم یه مارک دیگه زدم مدیکور نشون نداد شوهرم میگه روی کاغذ مدیکور زده ۹۰درصد درستع ولی روی کاغذ ریور زده ۹۹ونیم دیشب عکس ازمایشمو فرستادم واسه یکی از بچه هایی ک چند ساله واسه دکتر کار میکنه گفت این ازمایش بارداری معمولیه ازمایش تیتر بارداری میدادی میگفتی ای وی اف کردی خلاصه یه کم امیدوارشدم