2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044356 بازدید | 684381 پست
عزیزم شاید هماتوم بوده و دفع کردی و الان اوکی ، نگران نباش استراحتت زیاد کن و استرس نداشته باش ، این ...

واااي عزيزم اخه اينچه حرفيه چرا نمونه خدايي نكرده 😒ماشالله ني نيت الان محكم به دلت چسبيده😍نازيلاجون انتقالت چه تاريخي بود؟ دكترت برات حساب كرد كه چند هفته اي؟

خداياشكرت....❤️ 
@لی_لا1     @nazaniin۷۴     @bopo     بچه ها ببخشید نمیتونم جو ...

وای خدا جونم مبارکه عزیزم. به سلامتی و دل خوش. ببوسش وروجک رو. الهی هزارمرتبه شکر که هر دوتون سالمید. مرسی خبر دادی، خیلی تو فکرت بودم

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام گلم  عیدوسال جدیدروتبریک میگم, خوبی؟ نی نی ماچطوره؟ کی میخواد بیاد؟ حتمادعامون کنی ها

سلام به روی ماهت. منم تبریک میگم امیدوارم شما و همه دوستای خوبمون امسال دامنتون سبز بشه. مام بد نیستیم عزیزم. شکر

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم
عزیزم شاید هماتوم بوده و دفع کردی و الان اوکی ، نگران نباش استراحتت زیاد کن و استرس نداشته باش ، این ...

نازیلا اصلا فکر نمودن رو نکن. مطمعن باش چسبیدن به دلت و تا هشت ماه دیگه که بدنیا بیان قصد ول کردنت رو ندارن. 

پشت دیوار دلم یه صدای پا میاد...🥰...خدایاشکرت❤️
واااي عزيزم اخه اينچه حرفيه چرا نمونه خدايي نكرده 😒ماشالله ني نيت الان محكم به دلت چسبيده😍نازيلاجو ...

چیکا جون منم همش این سوال رو دارم،چندتا سایت رو هم که خودش محاسبه میکنه رو هم چک کردم😅

پشت دیوار دلم یه صدای پا میاد...🥰...خدایاشکرت❤️
واااي عزيزم اخه اينچه حرفيه چرا نمونه خدايي نكرده 😒ماشالله ني نيت الان محكم به دلت چسبيده😍نازيلاجو ...

مررسی عزیزم انشالله خدا نی نی های تورو هم نگهداره ، مرسی بابت دعای خوشگلت 😘😘 

والا طبق اخرین تاریخ پریودی من الان ۵ هفته و ۵ روز هستم حالا تا شنبه برم سونوگرافی ببینم تو سونو چه تاریخی نشون میده 👍👍 شما رفتی ؟ برات حساب کرده ؟

موجیم که آسودگی ما عدم ماست ما زنده برآنیم که آرام نگیریم

خداکنه بمونه برات و سالم بدنیا بیاد ولی عزیزم بهشون بگو تا ماه هفتم سیسمونی هیچی نگیرن برات 

نازیلا اصلا فکر نمودن رو نکن. مطمعن باش چسبیدن به دلت و تا هشت ماه دیگه که بدنیا بیان قصد ول کردنت ر ...

عزیزدلم مررررسی 😍😍 انشالله با هم میریم برای زایمان گلم 🥰 چی بگم والا ؟ باید خدا خودش نگهدارش باشه 

مررسی عزیزم انشالله خدا نی نی های تورو هم نگهداره ، مرسی بابت دعای خوشگلت 😘😘  والا طبق اخرین ...

فداتشم عزيزم همچنين ني ني هاي خودتو😘😘😘والله من ١٣ انتقال رفتم گفت فردا يعني ١٤ انتقال ميشي ٤ هفته ولي من اخرين پريودم ٢٦ بهمن بود ميگم شايد اي وي اف فرق داشته باشه محاسبش

خداياشكرت....❤️ 
خداکنه بمونه برات و سالم بدنیا بیاد ولی عزیزم بهشون بگو تا ماه هفتم سیسمونی هیچی نگیرن برات 

والا اگه بتونم؟؟؟ انقدر ذوق دارن که رفتن برام خرید کردن ، هرچی بهشون میگم بزارید ببینم اصلا میمونه یا نه ؟ دعوام میکنن میگن میمونه خیالت راحت 😑

چکارشون کنم ؟ 

توام نگران نباش انشالله زودتر لکه بینی خوب میشه 

حالا دکترت بیاد برو ببین چی میگه 

فداتشم عزيزم همچنين ني ني هاي خودتو😘😘😘والله من ١٣ انتقال رفتم گفت فردا يعني ١٤ انتقال ميشي ٤ هفته ...

نه بابا فرق نداره 

طبیعی هم که باردار میشی یکم کم و زیاد داره 

دوست من طبیعی باردار شده ، ولی تو سونو یک هفته بچه اش عقب تره