2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044575 بازدید | 684400 پست
روز 9 انتقال جنین بلاستم چقدر روزای سختی میگذرونم 😢

عزیز دلم به سلامتی ، مبارکت باشه گلی 😍😍😍 

این ۱۴ روز انتقال بدتر روزهای عمر آدمه ولی چاره ای نیست باید صبر کرد ، هرچند من صبرم کم بود و بیبی چک گذاشتم 😂🤦‍♀️

موجیم که آسودگی ما عدم ماست ما زنده برآنیم که آرام نگیریم
کدوم مرکزی؟ جنین دو روزه که بد نیست چرا ناراحتی. مثلا رویان معمولا دو روزه فریز میکنه برای منم میخاس ...

مرکز معتضدی کرمانشاه. نمیدونم والا ولی عدد کنارشون نوشته 6،، احتمالا شیش سلولی باشن یه جای دیگم روزشو نوشته سه.. دیگه نمیدونم چی ب چیه.. توکل بخدا دیشب ک خواب دیدم پریود شدم هیچ انگیزه ای حتی برا آزمایش ندارم، خدا خودش رحم کنه

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

@faribakhanoomi     و @shadennn     حالتون چطوره؟ نی نی هاتون خوبن؟

سلام عزیزم خوبیم شکر خدا من اون روز که گفتم معاینه شدم بعدش خیلی درد داشتم اما روز بعد کلا دردام رفت وای معاینه چقد بده .دیروزم رفتم ان اس تی نرمال بود من اینقد استرس داشتم ولی انگاری فعلا خبری از زایمان نیس فک کنم تا هفتع دیگه هم برسونم شما خوبید نی نی در چ حاله چ تاریخی به شما دادن ؟

@زینبی_بابا   سلام عزیزم خوبید سال نو مبارک الهی که صد سال سرزنده و سلامت باشید .

یادتونه گفتم به خاطر انقباض سرکلاژمو دکتر باز کرد گفت یک سانتم دهانه رحمم بازه روز یکشنبه دوباره رفتم معاینه میگه شده ۳سانت اما من هیچ دردی نداشتم مگه میشه! بعد معاینه هم دردم گرفته بود که اونم رفت اخه بعضیا برا یک سانت چنان درد داشتنو جیغ میزدن اما من انگار نه انگار حالا با این اوصاف من تا کی زایمان میکنم چقد دیگع طول میکشع دردم بگیره 

سلام عزیزم خوبیم شکر خدا من اون روز که گفتم معاینه شدم بعدش خیلی درد داشتم اما روز بعد کلا دردام رفت ...

خدارو شکر که خوبی. آره شنیدم معاینه خیلی بده. به من دکتر شونزدهم گفته بود. اما هم کمردرد دارم هم دردای پریودی. الان سی و شش هفته و دوروزم. شوهرم میگه زودتر به دنیا میاد.😂😂

حالا یا امروز یا فردا میرم ان اس تی میدم.

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم
خدارو شکر که خوبی. آره شنیدم معاینه خیلی بده. به من دکتر شونزدهم گفته بود. اما هم کمردرد دارم هم درد ...

طبیعی یا سز ؟باز من الان کلا دردام رفته انگار نه انگار راستی حرکتای نینیت چجوریه وای خدا کی باشه بشه اخر فروردین اون موقع هممون زایمان کردیم به سلامتی این چند ماهی که گذشت به کنار این روزای اخر ی طرف اینقد بی طاقت شدم همش کسل و بی حوصلم دلم میخاد همش بخابم 

طبیعی یا سز ؟باز من الان کلا دردام رفته انگار نه انگار راستی حرکتای نینیت چجوریه وای خدا کی باشه بشه ...

طبیعی که جراتش رو ندارم. آخ گفتی، کی بشه هممون به سلامت بچه هامونو بغل کنیم. منم این روزای آخر برام اندازه سال میگذره. یه وقتایی حرکتاش انقد کمه که سکته میکنم. یه وقتایی هم مثل موج تو دلم هست. گاهی هم خودشو سفت میکنه. شما طبیعی میخوای زایمان کنی؟ نمیخوام بهت استرس بدم اما اگه سه سانت باز بود، حواست رو بیشتر جمع کن. خواهرزاده همسرم پنج سانت باز شده بود اما اصلا درد نداشت. نشسته بود ناهارشم خورده بود بعد به شوهرش گفته بود یه کم سرگیجه دارم بریم بیمارستان فشارم اینا رو چک کنن. وقتی رفت درجا خوابوندنش و یه کم بعد زایمان کرد. البته به نظرم بدون درد خیلی نادره. اما بازم مراقب باش

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم