2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044600 بازدید | 684400 پست
انشاالله، با دعاهات گلم😘 عزيز دلم شرايطمون مثل همديگست كه😂 منم متولد ٦٨ هستم و ٩١ ازدواج كرد ...

ااای بابا مث اینکه پیرتون منم   من متولد 65 هستم

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
بره من زره فوکوس اکوژن قلب دوتا عددم زیر رنج نرماله بقیه همه خوبه نمیدونم نگران شدم دکتر سونو گفت خو ...

اصلا نگران نباش عزیزم تقریبامثل من زدن دیگه.منم اینقدر استرس کشیدم نگو تو اکثر بچه ها هست.مخصوصا که ماها لک بینی اینا داشتیم باعثش شده

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

[QUOTE=182325576]دعا کنید

نگران نباش عزیزم.وقتی بی بی هاله انداخته صد در صد گرفته.sorenaجون میشه یه کم راجع به اقداماتی که داشتی توضیح بدی .اینکه مشکلتون چی بوده و چند بار تا حالا انتقال داشتی و کدوم مرکز بودی

عزیز دلم به سلامتی ، مبارکت باشه گلی 😍😍😍  این ۱۴ روز انتقال بدتر روزهای عمر آدمه ولی چاره ا ...

عزیزم الهی مبارکت باشه

خودت و نی نی نازت سلامت باشین

من کلی علائم دارم امروز هم از صبح تیر کشیدن واژنم شروع شده 😔

خدایا خودت مراقب هدیه ات باش ❤ برای سلامتی نی نی تو دلم دعا کنین ❤
[QUOTE=182325576]دعا کنید نگران نباش عزیزم.وقتی بی بی هاله انداخته صد در صد گرفته.sorenaجون میشه یه ...

عزیزم من همه چیزم اوکی بود فقط همسرم اسپرم ش کم تحرک بود ک دکتر روش ای وی اف رو بهم پیشنهاد کرد اولین انتقالمه قبل انتقال از یک ماه قبل رحمم روهرشب باروغن سیاهدونه چرب میکردم عسل و سیاهدونه رو باهم مخلوط کردم صبحانه میخوردم البته سیاهدونه رو اسیاب کردم باعسل قاطی کردم ارده ی کنجد روهم گرفتم میخوردم حتی موقع انتقال هم نیم ساعت قبل رحمم رو با روغن سیاهدونه چرب کردم دعا کن امروز بتام مثبت بشه برمیگردم بعد انتقالم بهت میگم امروز حتما

عزیزم الهی مبارکت باشه خودت و نی نی نازت سلامت باشین من کلی علائم دارم امروز هم از صبح تیر کشیدن و ...

فداات عزیزم ، انشالله شما هم مامان شدی 

اگه جنین بلاست انتقال دادی روز ۱۰ بیبی چک نشون میده 🤭🤭 این درد ها چه تو انتقال مثبت چه منفی طبیعیه عزیزم ، اصلا بهشون فکر نکن ، چون جنین الان انقدر کوچیکه که هیچ علائمی ایجاد نمیکنه ، همه این علایم هم به خاطر مصرف داروهاست 

🥰🥰

موجیم که آسودگی ما عدم ماست ما زنده برآنیم که آرام نگیریم
عزیزم من همه چیزم اوکی بود فقط همسرم اسپرم ش کم تحرک بود ک دکتر روش ای وی اف رو بهم پیشنهاد کرد اولی ...

خیلی میشناسم خانمای که خودشون مشکل نداشتن و مشکل از آقاشون بوده همون دفه اول مثبت شدن .نگران نباش.من که دلم میگه شما مثبتی

عزیزم من همه چیزم اوکی بود فقط همسرم اسپرم ش کم تحرک بود ک دکتر روش ای وی اف رو بهم پیشنهاد کرد اولی ...

ان شاءالله ک مثبتی عزیزم. 

آزمایشگاه الان بازه؟ تو تعطیلات؟  آخه منم امروز و فردا آزمایش باید بدم

فداات عزیزم ، انشالله شما هم مامان شدی  اگه جنین بلاست انتقال دادی روز ۱۰ بیبی چک نشون میده 🤭 ...

مرسی گلم 😍😍😍😍😍

خدایا خودت مراقب هدیه ات باش ❤ برای سلامتی نی نی تو دلم دعا کنین ❤