2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044439 بازدید | 684389 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

منم قبلا با ژیلا عابدی ivf کردم و‌ دو بار انتقال ک افت بتا داشتم الام یدونه نی جنین دارم میخوام پیش ...

انشالله عزیزم کارت به پانکچر مجدد نکشه و با همین نی باردار بشی. در کل بنظر من تو پروسه آی وی اف چون خود کار استرس زیادی برای ما داره خیلی لازمه که لااقل پزشکمون با اخلاق باشه و استرس بهمون نده و حس خوب ازش بگیریم طبق تجربه ام من اصلا از دکتر عارفی حس خوب نداشتم بدلیل حجم بالایی از استرس که بهم وارد می‌شد و سوالاتم که جواب نمیداد و بد اخلاقی ماماهاش و خودش نتونستم پیشش ادامه بدم در کل هم که تجویز خوبی برام نداشت و کاملا بی مسئولیت بود نسبت بهم که بهم اطلاع نداد تعداد فولیکول‌هامو و غیره ولی خوب خیلی های دیگه شاید بودن و باشن که ازش راضی باشن اینایی که گفتن تجربه شخصی من بود البته دو نفر دیگه از بچه هایی که اینجا تو همین سایت با دکتر عارفی بودن هم نظرشون همین بود که دکتر حواس پرته و دائم باید همه چی رو یادآوری کنیم یکی از دوستان من هم باهاش عمل پولیپ انجام داده بود سال پیش که متاسفانه خوب نشده و از عملش راضی نبود و رفت پیش دکتر دیگه ای مجدد اینا گلم تجربه های من بود ولی حتما دکتر خوبیه که سرش شلوغه من الان مرکز مام میرم با وجود اینکه خیلی شلوغه ولی اصلا برای مریض وقت کم نمیزارن و با حوصله به تمام سوالها با آرامش پاسخ میدن و به مریضشون احترام و آرامش میدن و همه چی رو هم توضیح میدن تجویز داروهامم انقد خوب بود که هفده تخمک و چهارده جنین خداروشکر الان دارم همه هم گرید آ به غیر دوتا آب و با وجود تخمک بالا هایپری بد نشدم چون کنترلش کرد دکترم با دارو بعد پانکچرم در صورتی که پیش دکتر عارفی دوماه قبلش سه تا تخمک و یه جنین داشتم دکترمم خانم دکتر علیرضایی هستن اینم تجربم از اونجا بود گفتم بگم شاید ...

گلم من منکر اینکه دکتر عادفی دکتر خوبی هستن نمیشم اینایی که گفتن صرفا تجربه من بود وگرنه آمار مثبتاشونم حتما بالاست من خیلی نمیدونم اینا فقط چیزایی بود که از خودم میدونستم و دوستا م. انشالله که موفق باشی و به حق علی با اولین انتقالی که اینسری میدی مادر بشی عزیزم.اینم بگم راستی دکتر عارفی همزمان با پانکچر من یه خانمی بود که برای اون انتقال داد سه تا جنین و یکیش گرفت و الان باردارن.

در اندک من تویی فراوان یارب..
سلام دوستای نازنینم 🤩🤩🤩 انشاالله حال همگی خوب باشه  سال نو مباااااارک🥰🥰  انشا ...

سلام گلم مبارکه بدنیا اومدن  نی نی گلت یه سوال دارم ازتون میخوام بدونم روزی که زایمان کردید مشخص شد تو بیمارستان که آی وی اف کردین مثلا بالای تختتون بزنن یا پرستاری ضرورت آی وی افی بودن رو مشخص کنن یا حرفی بزنن؟ میخوام بدونم اینایی که آی وی اف میکنن روز زایمانشون مشخص میشه که آی وی اف کردن یا نه مشخص نمیشه خواستم تجربتونو بدونم. ممنون میشم اگه ج بدید 

در اندک من تویی فراوان یارب..
هیچی عزیزم ، من علامتی نداشتم 🥰  به علائم توجه نکن ، همش عوارض داروهاست  من الان تو هفت ...

روز 9 انتقال جنین بلاستم

چقدر روزای سختی میگذرونم 😢

خدایا خودت مراقب هدیه ات باش ❤ برای سلامتی نی نی تو دلم دعا کنین ❤