2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044717 بازدید | 684407 پست
همین که خونریزی نداری جای شکر عزیزم ، خیالت راحت همه چیز خوبه😍😍  منم دیگه استراحت میکنم تا ب ...

عزیزم دکتر صدری ۷ فروردین بازه من اون روز میرم سونو دوس داشتی برو صدری سونو بشو خیلی هم دکتر باتجربه وخوبیه 

اره گلم دادگاهی داره فقط یه مرکز معتبر انجام بدین که دیگه خیالت راحت باشه انشالله. عزیزم ببین این شر ...

مام میرم عزیزم دادگاه چی داره؟  

بچه ها کسی از مام جنین اهدایی گرفته دادگاه رفته 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

انشالله انشالله😢 اره استراحت كن جاهاي خصوصي يا دولتي كه سونو و راديولوژي اينا انجام ميدن هم ...

اره به خدا بعضی جاها باید به صورت شیفتی برای موارد اورژانسی باز باشن ، حالا الان تحقیق کردم بچه ها میگن یه بیمارستان که تو شهرمون مخصوص زایمان هست احتمالا انجام بدن ، باید زنگ بزنم بپرسم🤦‍♀️🤦‍♀️ چرا آزمایشگاه دیر جواب میده ؟ البته اینم بگم آزمایش تیروئید دیر جوابش میاد ولی نه تا این حد ، فوقش ۵ روز میشه حالت عادی 🙄🙄 

تیروئید داری ؟ یا میخوای تازه ببینی داری یا نه ؟

موجیم که آسودگی ما عدم ماست ما زنده برآنیم که آرام نگیریم
عزیزم دکتر صدری ۷ فروردین بازه من اون روز میرم سونو دوس داشتی برو صدری سونو بشو خیلی هم دکتر باتجربه ...

مرررسی عزیز دلم ، ولی من تهران نیستم گلم 😔😔 وگرنه حتما میومدم 

اره به خدا بعضی جاها باید به صورت شیفتی برای موارد اورژانسی باز باشن ، حالا الان تحقیق کردم بچه ها م ...

تيروييد من هميشه چك ميكنم نهايت ٤ روزه مياد فكر كن اينا ١٤ روز بعد ميخوان جوابو بدن. چندين ساله تيروييد دارم اميدوارم مشكلي نباشه فقط😞

خداياشكرت....❤️ 
مرررسی عزیز دلم ، ولی من تهران نیستم گلم 😔😔 وگرنه حتما میومدم 

عه فک کردم تهرانی 🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️حیف شد ☹عزیزم ایشالا هیچ‌مشکلی پیش نمیاد نگران نباش فقط استراحت کن دیگه بیرون نرو 😐

فدااات عزیزم اره من با آمپول و شیاف شروع کردم ، الان دارم دوفاستون میخورم ، خیلی کم شده بود ولی دیرو ...

نازیلا جون استراحتت رو بیشتر کن. برای ماها روز عید و غیر عید نباید فرق داشته باشه دختر. میدونم سخته. خودمم الان کلی حوصلم سر رفته ولی جرئت ندارم بیرون برم😕

پشت دیوار دلم یه صدای پا میاد...🥰...خدایاشکرت❤️
تيروييد من هميشه چك ميكنم نهايت ٤ روزه مياد فكر كن اينا ١٤ روز بعد ميخوان جوابو بدن. چندين ساله تيرو ...

عزیزم شما داروتو طبق مصرف روزانه ادامه بده تویه هفته ده روز اتفاق خاصی نمیوفته نگران نباش منم چندساله تیرویید دارم ...راستی شما لوتیروکسین خارجی میخوری یا ایرانی ؟ من خارجی پیدانمیکنم البته زیاد نگشتم 

عزیزم شما داروتو طبق مصرف روزانه ادامه بده تویه هفته ده روز اتفاق خاصی نمیوفته نگران نباش منم چندسال ...

اميدوارم مشكلي نباشه كاش با بتا همون روز ازمايش تيروييدم ميدادم اشتباه كردم. نه عزيزم ايراني ميخورم خارجي پيدا نكردم چندين ساله همينو ميخورم اخرين بار ازمايشم ٢/٤ بود بالا نيست؟😞

خداياشكرت....❤️ 
تيروييد من هميشه چك ميكنم نهايت ٤ روزه مياد فكر كن اينا ١٤ روز بعد ميخوان جوابو بدن. چندين ساله تيرو ...

اگه قبل انتقال آزمایش دادی و نرمال بوده که مشکلی نیست عزیزم ، الانم که دارو مصرف میکنی 

پس نگران نباش 😘

عزززیزم تو لطف داری ولی خیالت راحت به علامت داشتن و نداشتن نیست ، باید خدا بخواد ❤

منم از اولش سعی کردم خودمو درگیر علامتا نکنم هر چیزیم ک بود میگفتم تاثیر داروهاس ولی حالا سردرگم شدم.. درسته هرچی خدا بخواد.. خدا نی نیای شمارم حفظ کنه عزیزم😍❤️

عه فک کردم تهرانی 🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️حیف شد ☹عزیزم ایشالا هیچ‌مشکلی پیش نمیاد نگران نباش فقط استراح ...

مررررسی عزیزم ،😘😘😘 اره استراحت میکنم ببینم چی میشه ، خدا خودش کمک کنه 🤲

سلام گلي جان چطوري در چه حالي

سلام چیکا جوونم خداروشکر خوبم. از بی علامتی گاهی فکر میکنم حامله نیستم. فقط جای درد پروژسترونا یاداوری میکنه که حامله ام. انشالله این تعطیلات زود بگذره بریم دکتر بلکه یکم خیالمون راحت شه. 

راستی با احتساب اینکه دکتر دفعه پیش گفت هفته ی چهارم میشیم،بنظرت برای سونو قلب زود نگفته بریم؟میترسم خدای نکرده زود بریم و صداش رو نشویم استرس بگیریم😣فکر خیال ول نمیکنه

پشت دیوار دلم یه صدای پا میاد...🥰...خدایاشکرت❤️