2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044786 بازدید | 684410 پست
مرسی عزیزم اره خودمم دو دلم نمیدونم تخمک بگیرم یا جنین دکتر میگه تخمک ولی همسرم میگه جنین بگیریم میگ ...

نازی مهگلی من خیلی بهت فک کردم و غصتو خوردم. گفتم دیگه نمیای☹️ عشقم غصه نخوریا خدا بزرگه

دعا کنید خدا در رحمتشو به روم باز کنه و مادر بشم♥️🥰
ممنون از مهربونیت  عزیزم ❤❤ ان شاءالله شما هم به سلامتی این دوران رو سپری کنی و نی نی نازت رو ...

وای عزیز دلم خیلی خوشحال شدم برات. بعد این همه سال گلم. خدا برات نگهش داره عزیزم🥰🌷

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

منم انگار چیزی تو شکمم تکون میخوره عطسه هامم عجیبه بارداریم دوتامون کی باید بری ازمایش؟روز چندمی؟

عزیزم من روز ۹ هستم.عطسه هم ۶ تایی در روز دارم.امروز هم لک قهوه ای دیدم.خیلی استرس گرفتم.خدا خودش به هممون رحم کنه

سلام شما حساسیت داری به پروژسترون بخاطر همین عطسه میکنی منم مثل شما بودم و انتقالمم مثبت شد ولی بخاط ...

منم تا دوسه روز بعد انتقال گاهی عطسه داشتم یعنی بخاطر پروژسترون بوده؟اخه ازفردای انتقال دیگه شیاف و دوفاستون داشتم.روز دوازدهم هم با اونا پریودشدم.روزی ۳تاشیاف و۱دوفاستون

یا رب العالمین
به به به.مباااااارکه عزیزم😍عجب عیدی گرفتی ازخد

ممنون عزیزم‌❤❤

به لطف خدا و دعای شما  گلم😍😍

ممنون از تمام محبتات عزیزم این مدت باعث دلگرمی  بودی ❤❤

ان شاءالله به سلامتی نی نی نازت رو بغل بگیری😘😘😘❤❤❤

وای عزیز دلم خیلی خوشحال شدم برات. بعد این همه سال گلم. خدا برات نگهش داره عزیزم🥰🌷

ممنون از محبتت  عزیزم ❤❤

واقعا لطف خدا و دعای شما دوستان شمال حال من شد😍😍🌹🌹🌹

ان شاءالله به زودی مامان بشی گلم  😍😍

منتظر  خبرای خوب شما هم هستم😍😍

ممنون از محبتت  عزیزم ❤❤ واقعا لطف خدا و دعای شما دوستان شمال حال من شد😍😍🌹🌹🌹 ان شاءالله ...

عزیزم لیاقتشو داری بعد این همه سختی گلم🌷🥰 دعا کن ما هم لطف خدا شامل حالمون بشه عزیزم🤲❤️