2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044804 بازدید | 684411 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

منم تا دوسه روز بعد انتقال گاهی عطسه داشتم یعنی بخاطر پروژسترون بوده؟اخه ازفردای انتقال دیگه شیاف و ...

همه بعد انتقال  عطسه رو دارن منم روز 6 تا رو دارم دوتا دوتا با هم   

ولی میگن عطسه نشونه بارداری حالا واقعیتشو نمیدونم راسته یا الکیه

psychometrist.ir معتبرترین تست های روانشناسی , شخصیت شناسی, افسردگی و اضطراب, ازدواج
عزیزم لیاقتشو داری بعد این همه سختی گلم🌷🥰 دعا کن ما هم لطف خدا شامل حالمون بشه عزیزم🤲❤️

ممنون از اینهمه مهربونیت عزیزم ❤❤

دعا میکنم ان شاءالله شما و همه ی مامانای منتظر به زودی طعم شیرین مادر شدن رو بچشن و نی نی های نازشون رو بغل کنن 🌹🌹

مطمئنم به زودی باخبرای خوش دلمون رو شاد میکنی گلم😍😍😍

ان شاءالله از دعای شما  نتیجه به خوبی پیش بره هنوز اولین مرحله هستم🌹🌹🌹

سلام خوبی جون  من امروز رفتم آزمایش دادم  به لطف خدا مثبت شدم 😍😍😍

تبریک میگم عزیزم. ان شاالله بسلامتی  

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
سلام دوستان ببخشید من الان 18 دوره هستم. ال دی مصرف می کنم. امروز دچار لک بینی شدم با دردای پریودی. ...

دوستان کسی در این مورد چیزی نمیدونه؟ ممنون میشم اگه میدونین راهنماییم کنین

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
ممنون عزیزم ❤❤ برات بهترینها رو از خدا می خوام گلم❤ به امید خدا به زودی نی نی های نازت رو بغل میگیر ...

عزیزم مبارک باشه انشالله بارداری راحتی داشته باشی و سالم بیاد بغلت عزیزم شما مکمل هم استفاده کردید کلا چه کارهای کردید که مثبت شد داروهای انتقال جنین چیا بودن دکترتون کی بودببخشید سوالام زیاد شد 😅

من حسابم ز همه مردم این شهر جداست ❤من امیدم به خدا بعد خدا هم به خداست 🌷
انشالله تا چند روز دیگه پریود بشم داروهامو قراره شروع کنم فک کنم تقریبا آخرای فروردین انتقالم بشه مر ...

بله من یادمه شما یه بار با عارفی چند ماه پیش انتقال داشتین

والا من از مریضای قدیمی دکتر نصرم

به برکت مهاجرت دکتر نصر لنگ در هوام، ان شالله شما مثبت بشی با علیرضایی منم دنبالت با اون انتقال بدم به امید خدا

خواهش 
سلامم سلامم عزیزم چطوری خوبی گل پسرت چطوره 😍❤️چقدر دلم برات تنگ شده بود ❤️  شکر عزیزم ماهم خو ...

سلام.عزیزم.ماهم.خوبیم خداروشکر

ای جونم ماشاءالله به زبل خانوم😍😍😍

خداحفظش کنه💓

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹
سلام دوستان ببخشید من الان 18 دوره هستم. ال دی مصرف می کنم. امروز دچار لک بینی شدم با دردای پریودی. ...

@زینبی_بابا