2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044819 بازدید | 684413 پست
منم همینم.شکمم کلا توش تکون میخوره.اخه عطسه های من با صدای بلند هم هست

یکی از دوستان همینجا اگه چند صفحه قبل رو بخونی لکه بینی داشت بهش گفتم دوفاستون بخوره و انجام داد خداروشکر لکه بینیش گفت داره قطع میشه

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

الان هفته ۶ هستم نوبت داده ۲۱فروردین ان شاالله برم سونو قلب برام دعا کن😘

اي جانم انشالله قلب خوشگلشونو ميبينيمو خيالمون راحت ميشه حتما دعا ميكنم عزيزم شماهم براي من دعا كن❤️😍

خداياشكرت....❤️ 
سلام خوبی جون  من امروز رفتم آزمایش دادم  به لطف خدا مثبت شدم 😍😍😍

وای مهلا جون،چه خبر خوبی.😍😍😍😍 خیلی خیلی خوحال شدم. انشالله نه ماه بارداری عالی داشته باشی و به سلامتی نی نی(نی نی هاتو)بغل بگیری. 😍😍😍😍

پشت دیوار دلم یه صدای پا میاد...🥰...خدایاشکرت❤️
وای مهلا جون،چه خبر خوبی.😍😍😍😍 خیلی خیلی خوحال شدم. انشالله نه ماه بارداری عالی داشته باشی و به س ...

ممنون از مهربونیت  عزیزم ❤❤

ان شاءالله شما هم به سلامتی این دوران رو سپری کنی و نی نی نازت رو بغل کنی عزیزم 😍😍

ممنون از مهربونیت  عزیزم ❤❤ ان شاءالله شما هم به سلامتی این دوران رو سپری کنی و نی نی نازت رو ...

انشالله عزیزم. باهمدیگه😍

پشت دیوار دلم یه صدای پا میاد...🥰...خدایاشکرت❤️
به سلامتی ان شالله با اولین انتقال مادر بشی کی قراره انتقال بدین؟

انشالله تا چند روز دیگه پریود بشم داروهامو قراره شروع کنم فک کنم تقریبا آخرای فروردین انتقالم بشه مرسی از دعای زیبات عزیزم البته در اصل میشه دومین انتقالم قبلا یک بار دیگه انتقال داده بودم تو بیمارستان بهمن با دکتر عارفی که خوب متاسفانه نشد انشالله اینبار امید بخدا نی نی دار بشم. انشالله شماهم به مراد دلت برسی شما هم دکترتون خانم دکتر علیرضایی هستن؟

در اندک من تویی فراوان یارب..
قربونت بشم خدا از دهنت بشنوه شما ترشح داشتین؟

من نه.الانم زیاد ندارم.ولی یه عده اونجورین.دوستمو چندتا ازبچه ها اینجوری شدن.ازروز۳_۴شروع میشه وانشاله تااخربارداری ادامه داره