2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044893 بازدید | 684424 پست
سلام شما حساسیت داری به پروژسترون بخاطر همین عطسه میکنی منم مثل شما بودم و انتقالمم مثبت شد ولی بخاط ...

ای بابا چرا اخه؟نمیتونم بدونم اینکه به دکترم بگم دارو قطع کنم شماره ای ازش ندارم 

عه مگه باعث عطسه میشه!!!!؟؟؟؟   پس اینهمه عطسه ی من هم  به خاطر پروژسترونه 🤔🤔 من ...

اره عزیزم دیگه قطع کن پروژسترون رو بجاش همین امشب برو دوفاستون بخر هم خارجیه هم خیلی بهتره.

بخاطر نی نی این کارو بکن عزیزم حتما.نمیخواد به دکتر هم بگی چون توجهی بهت نمیکنن.

من چون سقط کردم سر این موضوع دیگه اومدم سایت تا کسایی که مثل من شدن رو راهنمایی کنم قبل اتفاق بدی.

الانم نی نی دارم خداروشکر فقط هم دوفاستون میخورم ساعت ۱۲ظهر.۶عصر و ۱۲شب میخورم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

وای چه بد.خوب چرا دکتر ها اینجوری میکنن آخه.وقتی دوفاستون میدونن بهتره خوب همون اولش به همه تجویز کن ...

برا اینکه گرونه و ازاد هست پولش نمینویسن و میان پروژسترون مینویسن که کلی حساسیت زا هست و خطرناکتره.اینو تجربه کردم که میگم گلم

الانم هفته ۶هستم و دوفاستون خوردم از اول خداروشکر بدون لکه بینی هستم و نی نیم هم خوبه

😂😂😂😂اخه تو زندگیم عطسه نکردم عطسه میکنم خیلب به شکمم فشار میاد امروز یکم دلشوره گرفتم 

منم همینم.شکمم کلا توش تکون میخوره.اخه عطسه های من با صدای بلند هم هست