2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044808 بازدید | 684412 پست
عزيزم توكلت به خدا باشه بزن. منم ٧ سال هرماه منفي ديدم اما بالاخره خدا خواستو مثبتشم ديدم❤️

توکل بخدا ممنون عزیزم... ب مامانم گفتم برام بیارن دیگه.. دعام کنین 😢😢😢🙏🙏🙏

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

چرا اینجا کسی منو تحویل نمیگیره؟بچه هایی که تازه انتقال دادین چند تا شیاف و چند تا آمپول پروژسترون ا ...

من شیاف ندارم فقط روزی تا آمپول استروژن و 6تا قرص استرادیول

نگران نباش اکثر انتقالیا خون ریزی و لکه دارن.. ان شاالله برا لانه گزینی جنینته،، از مرکزم سواب کن حتما

شبي يدونه ميخورم عزيزم

ممنون عزیزم. آخه من anti tpo عددش 252 بود ولی آزمایشم دیر رسید دکتر ندیدش☹️ قبلش بم ازین قرص داده شبی نصفی.. بعد آزمایش زنگش زدم گفتم اینجوریه میگف یا بیا مطب یا برو دکتر غدد.. گفتم انتقال دادم نمیتونم برم همه جام تعطیله قطع کرد اصن😑

آخه برای من دور شکمش سه هفته عقب تره با استخوان رانش، فقط سرش طبق هفتش پیش رفته امروز به دکترم پیام ...

خب عزیزم مطمین باش بدنیا بیاد بهتر رشد میکنه   چون اخالال خونرسانی داره رشدش کم شده ...ولی بخدا من یه دوستی دارم توتاپیک خودمه اسمش نباته به اونم همش میگفتن دور شکمش چندهفته عقبتره ...منشن نمیشه کاربریش وگرنه بهش  میگفتم بیاد درمورد پسر خودش بگه ماشالا سالم وسلامت بدنیا اومد الانم نزدیک دوسالشه ...یعنی توهمین یکی دوروزه زایمان کنی ؟ 

ممنون عزیزم. آخه من anti tpo عددش 252 بود ولی آزمایشم دیر رسید دکتر ندیدش☹️ قبلش بم ازین قرص داده شب ...

به به چه دكتر مسئوليت پذيري😐نگران نباش عزيزم بازم دوست داشتي از زينبي بپرس شايد بدونه

خداياشكرت....❤️ 
خب عزیزم مطمین باش بدنیا بیاد بهتر رشد میکنه   چون اخالال خونرسانی داره رشدش کم شده ...ولی بخدا ...

نازنين جون من گاهي درد پريودي و اكثر اوقات درد كمر دارم طبيعيه؟😞خيلي ميترسم نكنه قلبش تشكيل نشه يعني برام شده كابوس اين قضييه من تا چهاردهم ميميرم😭

خداياشكرت....❤️ 
به به چه دكتر مسئوليت پذيري😐نگران نباش عزيزم بازم دوست داشتي از زينبي بپرس شايد بدونه

هووم توکل بخدا هرچی بوده تا الان کار خودشو کرده این نصفه قرصه.. حالا خوب یا بد توکل بخدا

هووم توکل بخدا هرچی بوده تا الان کار خودشو کرده این نصفه قرصه.. حالا خوب یا بد توکل بخدا

تو قسمت مثبتشو ببين عزيزم حتما كار خودشو كرده😍بي بي زدي خبرمون كن😍

خداياشكرت....❤️ 
نازنين جون من گاهي درد پريودي و اكثر اوقات درد كمر دارم طبيعيه؟😞خيلي ميترسم نكنه قلبش تشكيل نشه يعن ...

عزیزدلم این چه فکریه من تا ماه چهارم دردپریودی داشتم خیلی طبیعیه اصلا نگران نباش شایدم بری سورپرایز بشی ببینی دوتاقلب خوشگل داره میتپه 😍😍😍🥰🥰

عزیزدلم این چه فکریه من تا ماه چهارم دردپریودی داشتم خیلی طبیعیه اصلا نگران نباش شایدم بری سورپرایز ...

فداتبشم عزيزم خيلي برام دعا كن چه يدونه باشه چه دوتا فقط سالم باشه همين😞

خداياشكرت....❤️