2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044863 بازدید | 684416 پست

سلام. من امروز با روز انتقالم حساب کنم میشه 12 روز،، بی بی نزدم چون حس خوبی ندارم بهش🥴 هییییچ علامتیم ندارم فقط یه وقتایی زیر شکم و واژن تیر میکشه، پهلوهامم خیلی داغ میشه، البته بدنم کلا داغه بجز دست و پام. سینه هامم ی جوریه درد میگیره اونم بخاطر داروهاس.. خوش بحالتون ک آزمایش دادین من حتی جرأت اونم ندارم😢 خیلی میترسم خیلی گریه میکنم😭😭😭 ینی چطور میشه هیچ علامتی نباشه خدایا

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزدلم قربون نینیت بشم من چندوقت دیگه بغلش میگیری میگی حیف که اینهمه غصه خوردم..... مطمینی جایی باز ...

ممنون نازنین جون از دلگرمیت😙 یعنی میشه جوجم صحیح و سالم بیاد بغلم؟😔 باور کن ساکش رو با گریه بستم اینقدر که دلم پره این روزا ...

فقط 12 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...
سلام دوستان  در چه حالید ؟  شادن جون رفتید سونو ؟  لی لا جان شما چطورید ؟ سونو داش ...

سلام عزیزم

فعلا که هرروز دارم nst میدم سونو جایی گیرم نیومده بخوام برم😔 تهرانم برام ریسکه اومدنو برگشتنش

1
5
10
15
20
25
30
35
40
سلام عزیزم عیدت مبارک ان شاالله این چند روز هم به سلامتی تموم میشه و نینیتو بغل میکنی 

ممنون عزیزم، عید شما هم مبارک

برام دعا کن فریبا جون، خیلی روزای سختیو دارم میگذرونم ... همیشه فکر میکردم چون به سختی باردار شدم بارداریم راحت میشه ولی خب اینجوری نبود😔

1
5
10
15
20
25
30
35
40
چرا اینجا کسی منو تحویل نمیگیره؟بچه هایی که تازه انتقال دادین چند تا شیاف و چند تا آمپول پروژسترون ا ...

عزيزدلم من جوابتو نميدونستم گلم زنگ بزن از مركزت بپرس شايد داروهاتو اضافه كنن

خداياشكرت....❤️ 
چرا اینجا کسی منو تحویل نمیگیره؟بچه هایی که تازه انتقال دادین چند تا شیاف و چند تا آمپول پروژسترون ا ...

سلام عزیزم هر کسی بستگی به دستور دکترش داره 

برای من روزی یک آمپول پروژسترون و  دوشیاف با فاصله ۱۲ ساعت 

و ۴ تا استرادیول ۲   (دوتا ظهر ، دو تا شب) 

سلام عزیزم هر کسی بستگی به دستور دکترش داره  برای من روزی یک آمپول پروژسترون و  دوشیاف با ...

مهلا جان روز چندم انتقالت هست؟کجا انتقال دادی؟هر چی به روز آخر می رسیم استرسم بیشتر میشه

ممنون نازنین جون از دلگرمیت😙 یعنی میشه جوجم صحیح و سالم بیاد بغلم؟😔 باور کن ساکش رو با گریه بستم ا ...

ای خدااااا چرا نشه اخه این چه حرفیه واقعا دیگه ۳۷ هفته وقته اومدنشونه دیگه دست من بودم میگفتم از همون ۳۵هفته به بالا زایمان کنم واااالا ...اینقد به اون جوجه استرس نده گناه داره 😡😡😡😡بداربیاد بعلش کن روی ماهشو ببین لباسای خوشگلشو تنش کن فداش بشم ریزه میزه ...پسرمنم ریزه میزه اس 

ای خدااااا چرا نشه اخه این چه حرفیه واقعا دیگه ۳۷ هفته وقته اومدنشونه دیگه دست من بودم میگفتم از همو ...

آخه برای من دور شکمش سه هفته عقب تره با استخوان رانش، فقط سرش طبق هفتش پیش رفته

امروز به دکترم پیام دادم میگه به حساب انتقال فردا 37 هفته میشی بهتره ختم بارداری بدیم اصلا نمیدونم قراره چی بشه ...

1
5
10
15
20
25
30
35
40