2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044893 بازدید | 684424 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دیروز وقتی خونریزی کردم دنیا روسرم خراب شد کلا ناامید شدم دیگه خااستم داروهارو قطع کنم  چون برا چند دقیقه خونریزی همراه با درد پریودی شدید داشتم 

من روز هشتم انتقالم ازمایش دادم بتام ۸۳بود دکتر گف مثبته ولی خیلی کمه وخیلی زود ازمایش دادی 

سلامت باشی لی لا جون یعنی جنینم داخل رحم محدودیت رشد داره هفته ای تقریبا 150 گرم اضافه میکنه دیگه د ...

اینکه اصلا ناراحتی نداره عزیزم بچه سالمه اونم دنیا بیاد شیر خشک بخوره زودی تپلی مپلی میشه من جاریم هردوتا بچه ش موقع تولد ۲۴۰۰ بودن خب مادر یکم اولش ناراحت میشه میبینه طبیعیه ولی خیلی زووود تغییر میکنن 

خدایا شکرت...این شادی قسمت همه ی منتظرا کن🙏🙏
دیروز وقتی خونریزی کردم دنیا روسرم خراب شد کلا ناامید شدم دیگه خااستم داروهارو قطع کنم  چون برا ...

لک و این خونریزهای لحطه ای فکر میکنم واسه ما ای وی افیا طبیعی باشه عزیزم ولی استراحت مطلق شو تا بند بیاد

خدایا شکرت...این شادی قسمت همه ی منتظرا کن🙏🙏
عزیزم من از روز انتقال تا الان نفس تنگی گرفتم شب نمیتونم بخوابم

عزیزم استرسه فک کنم. اروم باش گلم. مدیتیشن انجام بده تا استرست کم بشه. تو نت هست آموزشش

دعا کنید خدا در رحمتشو به روم باز کنه و مادر بشم♥️🥰
@لی_لا1     @bopo     @nazaniin۷۴     @faribakhanoomi   ...

سلام عزییییزدلم نبینم ناراحت باشی شادن جون فداتشم نینیت صحیح وسالم میاد بغلت مطمین باش فقط حیف نیس این روزای اخر واسترس داری هم خودتو اذیت میکنی هم پسر طلارو 😠 خداروشگر امپول بتازدی تا بدنیا بیاد هم وزنش میره بالاتر اصلا نگران نباش الهی که زایمان راحتی داشته باشی 

فدات عزیزم. یه وقتایی اروم وول میخوره، یه وقتایی که اصلا تکون نمیخوره سکته ام میده قشنگ. این آقا اگه ...

نگران نباش عزیزم اگه دیدی خیلی کمه حرکتش برو خیالت راحت بشه هزینه ای زیادی هم نداره 

مرسی عزیزم  شما هم خونریزی داشتین ؟ من روزی دوتا شیاف و دوتا پروژسترون تو ی سرنگ میزنم استرادی ...

من یه بار پیاده رفتم بیرون.اومدم دیدم لباس زیر پرخون قرمزه دیگه نرفتم.ولی بچه ها خیلیاشون خونریزی وحتی دفع لخته داشتن و چیزی نشده.تو ای وی اف کاملا طبیعیه عزیزم نگران نباش

عزیزم من از روز انتقال تا الان نفس تنگی گرفتم شب نمیتونم بخوابم

عزیزم به دکترت بگو.احتمالا عوارض یکی از داروهاته شاید کم کنه.من اصلا نمیتوستم استرادیول رو بیش از۳تا بخورم خیلی عوارض میداد روم.و اینکه گابرکولین رو اصلا بدنم نمیتونه تحمل کنه.ببین از کدوم داروهاته 

سلام  من لکه بینی قهوایی دارم از روز هشتم  ولی دیروز روز دهم تا چند دقیقه خونریزی داشتم و ...

عزیزم منم دقیقا همین جوری بودم یک هفته بعد انتقال لکه بینی شروع شد تا هفته ۱۶  بارداری ادامه داشت گاهی خون روشن بود نگاهی لکه بینی فقط استراحت داشته باش بدون استرس انشاالله مشکلی نداری

نگران نباش عزیزم اگه دیدی خیلی کمه حرکتش برو خیالت راحت بشه هزینه ای زیادی هم نداره 

فدااات نازنین جون. آره میدونم. تو کلینیک یه بار ان اس تی دادم. فکر کنم 140 تومن بود

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم

بچه ها بعد ازمایش بارداری امپول پروژسترون و شیاف تا کی ادامه بدیم بعدش قطع کنیم بد نباشه خدایی نکرده

psychometrist.ir معتبرترین تست های روانشناسی , شخصیت شناسی, افسردگی و اضطراب, ازدواج