2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044862 بازدید | 684416 پست

الهی دوتاشون سالم و سلامت باشن

هفته هاتو چطور حساب میکنی ؟ از روز انتقال ؟

شما هم بعد از انتقال روزای اول لک بینی داشتی ؟ علائمت چی بود

خدایا خودت مراقب هدیه ات باش ❤ برای سلامتی نی نی تو دلم دعا کنین ❤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

[QUOTE=181900268]زنده باشي عزيزم دوتا بلاست[/QUOTEشما هم نفخ داشتید روزای اول من ک خیلی داشتم برنامه ...

نفخ كه اره عزيزم هنوزم دارم من دقيقا پنجشنبه انتقال دادم با اينكه داشتم از بي حمومي ديوونه ميشدم ولي رو غيرتم موندم😂جمعه ي بعدش رفتم حمام در حد ٥ دقيقه تند تند با اب ولرم . من سه روز اول خوب استراحت كردم روزي سه تا ٥ دقيقه اروم اروم تو خونه راه ميرفتم بعدشم كاراي كوچولومو خودم ميكردم الانم كاراي سنگين نميكنم اصلا

خداياشكرت....❤️ 
الهی دوتاشون سالم و سلامت باشن هفته هاتو چطور حساب میکنی ؟ از روز انتقال ؟ شما هم بعد از انتقال رو ...

ممنونم مهربون. دكترم برام حساب كردو گفت. نه عزيزم لكه بيني نداشتم پادرد شديد و سردرد و تير كشيدن و تخمدان و يه شب تا صبح درد پهلوي چپ

خداياشكرت....❤️ 
از من 29 تا تخمک گرفتن فقط 5تا جنین تشکیل شد اسپرمای همسرم خیلی ضعیف بودن دوتاشو انتقال دادن . تو ...

اسپرم شوهرتو با بیوپسی گرفتن یاخودش نمونه داد؟برامن از ۱۵تا تخمک ۸تاجنین شد درست نگفتن علتش چیه گفتن تخمکا همش خوب نبوده ولی دفعه قبلش که با ۸تا تخمک ۳تا جنین شد وضعیف بودن‌گفتن باید بلاست بشه ونشد وگفتن اسپرم ضعیفه.

شماخودتون خواستید جنین هابلاست بشن؟

یا رب العالمین
ببین من پیام دادم ، گفت اگه خونریزی داری هنوز به جای آمپول ۱ دونه دوفاستون بخور و شیاف کم نکرد اصلا ...

اخه من پیش یه متخصص شهر خودمون رفتم هنوز آ اس آ

و آنوکسا و استرادیول روزی ۴تا..