2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044893 بازدید | 684424 پست
مال من خیلی حرکتش کم شده بود و چیز شیرین هم نخورده بودم رفتم بیمارستان بهم گفتن دوتا آب انبه پشت سر ...

عزیزم رفتم nst دادم ابمیوه دوتاخوردم ضربانش اروم بود دوتر یه تکونی دادشکممو گفت خوابه بچه ...بعدش که بیدارشد صدتاحرکت زد دکتر گفت این حالش ازمنو توبهتره خداروشکر خیالم راحت شد ...ولی گفت تعطیلات نری مسافرت توکوه وکمر بزنی کیسه ابت پاره بشه 🤐🤐🤐😬

بله عزیزم نگران نباش دل درد و کمردرد برای اکثر افراد پیش میاد،، اوایل بارداری مخصوصا شما تازگی مثبت ...

زنده باشي عزيزدلم اره گلم امروز روز ١٤ انتقالم بود. سلامت باشي گلم😘😘

خداياشكرت....❤️ 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خانما خواهش میکنم کمکم کنید من تعیین جنسیت کردم برایه پسر امروز رفتم سونو میگه دختره دوباره رفتم پیش ...

سلام عزيزم

ديگه سونوگرافي نرفتي؟

عزيزم، شما قبل انتقال نزديکي نداشتي؟

شايد اون گرفته باشه.

اصلا ميشه قبل انتقال باردار شد با وجود اينکه آمپول ديفرلين زديم؟؟

عزیزم رفتم nst دادم ابمیوه دوتاخوردم ضربانش اروم بود دوتر یه تکونی دادشکممو گفت خوابه بچه ...بعدش که ...

خدارو شکر . رفتی خیالت راحت شد . من که تعطیلات جایی نمیرم 

سلام خوبی عزیزم ؟ من امروز از ترسم دوباره آزمایش بتا دادم 😅😅  شده ۶۰۴۲ رشد کرده خداروشکر رو ...

سلام عزیزم قربونت خوبم شکر‌.خداروشکر بتاتون خوبه دیگه نگران نباشین.واسه من گفت عادیه نگران نباش دارو هم اینقدر زیاد نکرد.فقط یه امپول و دوتا شیاف در روز بود.لک بیاد مشکلی نیست.منم عادی حساب میکردم همین.من سری قبل هم مثبت شدنی لک داشتم و اون موقع بیشتر استرس داشتم این سری عادی بود.خواهرمم رفته بود مرکز اکثرا گفته بودن مالک بینی داشتیم و هیچی نشد.شماهم اصلا نگران نباشین 

خدارو شکر . رفتی خیالت راحت شد . من که تعطیلات جایی نمیرم 

مرسی عزیزم ...اره منم گفتم بخداا مافقط دکتر میریم ومیایم جایی نمیریم ...فقط یه روز خلوت قراره برم یه چندتا خرید جرئی دارم اونارو بخرم 

سلام عزیزم خوبیییی؟؟؟کوچولوهات خوبن و سرحالن انشاالله؟ دخمل و پسرن بسلامتی آره؟ نی نی من پسره عزیز ...

قربونت برم شکر ماهم خوبیم.اره عزیزم دخترپسرن.خدا حفظش کنه گل پسرتو.انشاله به سلامتی زایمان کنی عزیزم😍

سلام عزیزم قربونت خوبم شکر‌.خداروشکر بتاتون خوبه دیگه نگران نباشین.واسه من گفت عادیه نگران نباش دارو ...

عزيزم من دكترم بين يدونه و دوتا شك داشت يدونه رو ساكشو ديد يدونه هم گفت مشكوكه بنظرت امكانش هست دوقلو باشه؟ بتام ديروز روز ١٣ عددش ٩٧٢ بود ممكنه اوني كه گريد a بود زودتر تشكيل شده اوني كه b بود فعلا ديده نشده؟ چون دكترم گفت براي ديدن همين هم خيلي زوده تازه امروز شدم ٤ هفته

خداياشكرت....❤️ 
از ازمايش گلم علائم من بيماري پسوزياريس هم دارم همون خشكي و خارش شديد پوست كه با اين قرص خداروش ...

من هم پسوریازیس دارم تو این ایام حاملگی خارش بیشتر شده شما پماد یا دارویی مصرف میکنید که خارش تو حاملگی کمتر کنه خیلی اذیتم میکنه خارش اول صبح بیشتره 

❤اللهم صل علی محمد و علی آل محمد ❤
من هم پسوریازیس دارم تو این ایام حاملگی خارش بیشتر شده شما پماد یا دارویی مصرف میکنید که خارش تو حام ...

اخي عزيزدلم نه والله من سه چهارماهه پردنيزولون ميخورم بهترم. مرتب چرب كن ميفهمم چقدر اذيت كنندست

خداياشكرت....❤️