2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044825 بازدید | 684413 پست
خاهش میکنم عزیزم راحت باشین.ممنونم.نه من بعد انتقال۸بار سرویس بهداشتی رفتم بعدانتقال هم توخونه راه م ...

واقعااا مررسی عزیزم ، چون من هنوز لکه بینی دارم ولی چون استراحت میکنم خیلی کم شده 😇 ولی کماکان میاد ،🤦‍♀️🤦‍♀️ میخواستم ببینم چقدر استراحت کنم ، 🥰🥰🥰 بازمممنونم 

موجیم که آسودگی ما عدم ماست ما زنده برآنیم که آرام نگیریم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

به سلامتی عزیزم مبارکه ❤❤❤ چرا عزیزم دستشوییی نمیری  ؟ دستشویی نداری ؟ یا خودت نمیری ؟ ببین م ...

ممنون عزیزم یبوست گرفتم منم راشو باز گذاشتم 😂گفتم فسقلیام چیزیشون نشه با این بادا 

اصلا نترس و نگران نباش منم چند روز بعد از سونوی ساک خونریزی کردم اونم چه خونریزی. ببخشید که اینطوری ...

واااای ترلا جان واقعاااا ممنونم ازت ، خدا نگهدتر جوجه هات باشه عزیزم 😍😍 خیلی آروم شدم ، خیلی وقت گذاشتی این همه برام توضیح دادی ، خدا خیرت بده ، من دلدرد اصلا ندارم ولی کمردرد کم و زیاد دارم که میاد و میره ، و لکه بینی که دارم خیلی معذرت میخوام به صورت خونابه ، که الان که استراحت میکنم خیلی کمتر شده ولی میاد 

شما استراحتت تو اون چند هفته چطوری بود ؟ کامل خواب بودی ؟ ببخشید تروخدا 

سلام گلم نگرانتم جواب ندادی کجایی

سلام عزیزم ، خوبی؟ ببخشید حتما پیامتو ندیدم 🥰 

مرسی حالمو میپرسی جیگر 

من که هنوز لکه بینی شدید دارم ولی کامل استراحتم خواهر ، یکم بهترم ولی اصلا قطع نمیشه یکم حجمش کم شده🤦‍♀️

ولی دیروز از استرس رفتم آزمایش خون دادم که بتا به صورت نرمال نصبت به شنبه بالا رفته بود خداروشکر ، شد ۶۰۴۶ 

یکم خیالم راحت شد 

شما چکار میکنی ؟ کامل خوب شدی ؟

سلام عزیزم ، خوبی؟ ببخشید حتما پیامتو ندیدم 🥰  مرسی حالمو میپرسی جیگر  من که هنوز لکه ب ...

خداروشکر.

یه چیزی بگم گوش کن بجا شیاف بگو دکترت برات قرص دوفاستون بده درسته ازاد هست و گرون ولی خارجیه و از پروژسترون خیلییی بهتره من روزی سه تا میخورم ولی اصلا شیاف و امپول پروژسترون نمیزنم .

شک نکن دوفاستون بخوری لکه بینی قطع میشه من خداروشکر اصلا ندارم لکه فقط صبح ها حالت تهوع شدید دارم هیچی نمیتونم بخورم از همه چی بدم میاد.

سلام عزیزم میشه علایم اولیه بارداری بپرسم ازتون؟

عزیزم من رفتم تو هفته ۶ ، از علائم بارداری هنوز هیچ علامتی ندارم خواهر 😅😅 فقط لکه بینی دارم اونم بعد از ۱۵ انتقالم 🤦‍♀️🤦‍♀️ 

وقتی هم انتقال دادم ، شب سوم یا چهارم بود نصف شب یه کمردرد گرفتم که نصف شب بیدارم کرد و ۱ ساعت بیدار بودم و دوباره خوابیدم ، دیگه هیچی 

جوری که اگه انتقال نداده بودم هیچ وقت نمیرفتم آزمایش بدم یا بیبی چک بزارم 🤭🤭🤭

عزیزم من رفتم تو هفته ۶ ، از علائم بارداری هنوز هیچ علامتی ندارم خواهر 😅😅 فقط لکه بینی دارم اونم ب ...

منم تازه دیروز فهمیدم باردارم فدات هییییچ علایمی ندارم بجز تیره شدن سینهام و کمی تهوع میگم نکنه چیزی نباشه یا پوچ باشه⁦☹️⁩بعد یکسال و نیم انتظار دق میکنم بخدا⁦☹️⁩

👈🤷👉
ممنون عزیزم یبوست گرفتم منم راشو باز گذاشتم 😂گفتم فسقلیام چیزیشون نشه با این بادا 

اشکال نداره عزیزم طبیعیه 😂😂

فقط سعی کن هیچ غذایی نخوری که نفاخ باشه ، تا یکم نفخت بهتر بشه 🤦‍♀️ من یک روز درمیون صبحانه یه تخم مرغ و سیب زمینی آب پز میکنم میخورم ، حتما انجام بده خوبه 😉 از روز سوم هم تو خونه راه برو الانم هرچند ساعت که میری دستشویی تو خونه یه دور بزن ، استراحت خیلی مطلق نباش 

جنین هات چند روزه بودن ؟

خداروشکر. یه چیزی بگم گوش کن بجا شیاف بگو دکترت برات قرص دوفاستون بده درسته ازاد هست و گرون ولی خار ...

والا میترسم به دکترم بگم اینکارو کنم ، دیدی که چقدر بهشون بر میخوره بهشون پیشنهاد بدی ، 😓😓 

الان شما خودت دوفاستون چطوری مصرف میکنی ؟ 

خودت به دکتر گفتی ؟

قرص خوردن خیلی بهتر از این شیاف و آمپول ☹

ببینم میتونم شجاعت به خرج بدم ، بهش پیام بدم 🤕🤕🤕🤕

منم تازه دیروز فهمیدم باردارم فدات هییییچ علایمی ندارم بجز تیره شدن سینهام و کمی تهوع میگم نکنه چیزی ...

واااای عززززیزم انشالله به سلاامتی 😍😍😍 دیگه مامان شدی ، استرس چی داری آخه ؟😑😑😑 

بعضی ها تا ۳ ماهگی هیچ علامتی ندارن ، بازم خوبه حالت تهوع و سینه درد داری 😅😅

ببین به این دلت خوش باشه که الان مادر شدی ، چرا  نگران چیزی هستی که اتفاق نیوفتاده 😑😑😑

تازه این که پوچ نباشه یا سالم باشه مگه دست شماست ؟ میتونی کاری کنی براش ؟ 

پس الکی نشین فکر و خیال منفی کن ، بسپر به خدا 

خیالت راحت ۸ ماه دیگه موقع زایمانت یاد حرف من می افتی 🥰