2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044893 بازدید | 684424 پست
سلام خوبی عزیزم ؟ من امروز از ترسم دوباره آزمایش بتا دادم 😅😅  شده ۶۰۴۲ رشد کرده خداروشکر رو ...

ای جونم،خداروشکر که افزایش داشته 🥰🥰🥰انشالله که بزودی کامل لک بینیت هم قطع میشه❤️

پشت دیوار دلم یه صدای پا میاد...🥰...خدایاشکرت❤️

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خدا رو هزار مرتبه شکر 😍😍😍🎉🎉🎉🎉 خیلی مواظب خودت باش عزیزم ❤❤❤ ان شاءالله کی میری برای سونوی&n ...

مرررسی عزیزم ، اره خداروشکر رشد نرماله 😍 

باید یک هفته از عید بگذره بعد برم ، البته شایدم برم زود باشه و بگه دوباره یک هفته بعد برم 

نمیدونم 😇 ولی هنوز با لکه بینی مشکل دارم حسابی☹☹

موجیم که آسودگی ما عدم ماست ما زنده برآنیم که آرام نگیریم
اي جان جااان ديدي گفتم چيزي نيست😍فقط استراحت كن

مرررسی عشقم ، ولی این لکه بینی پدر آدمو درمیاره 

کلا خوابیدم ، تا دستشویی با ترس و لرز میرم 🤕🤕🤕 برام دعا کن عزیزم انشالله خدا نی نی نازتو برات نگه داره جیگر 🙏🙏❤❤❤

ای جونم،خداروشکر که افزایش داشته 🥰🥰🥰انشالله که بزودی کامل لک بینیت هم قطع میشه❤️

انشالله عزیزم ، مررررسی بابت دلداری گلی 

برام دعا کن 🤲🤲

انشالله خدا نی نی نازتو برات نگهداره 😍😍😍❤

از این نفخم خیلی میترسم نکنه فشار بیاد به جنینام

نترس عزیزم منم تا دلت بخواد نفخ داشتم و یبوست بیشترین دلیلش هم میگن آمپول و شیاف پروژسترون...اما با همه اینا و اینکه دستشویی ایرانی استفاده کردم بازم مثبت شدم ،فقط و فقط اون بالاسری باید بخواد و موقعش برسه...

عزيزم من كمر درد دارم طبيعيه؟ خيلي ميترسم😔😔

بله عزیزم نگران نباش دل درد و کمردرد برای اکثر افراد پیش میاد،، اوایل بارداری مخصوصا

شما تازگی مثبت شدی اره؟؟تبریک میگم عزیزم انشاالله ۹ ماه و بسلامت و خوشی سپری کنی تا آخرش❤

عزیزم نفخ دارم امروز انتقال دادم چکار کنم ؟

عزیزم من بعدهروعده ی غذایی روغن زیتون دوقاشق میخوردم و انجیر خیس میکردم شبا میخوردم.توخونه هم راه میرفتم هیچی مثل راه رفتن نفخ رو کم نمیکنه

خیلی ممنون عزیزم لطف کردی ❤❤❤ ان شاءالله به سلامتی نی نی نازت رو بغل بگیری گلم  😍😍😍 برای م ...

چشم عزیزم قابل باشم حتما دعا میکنم.انشاله مثبت میشین وماروهم خوشحال میکنین