2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044988 بازدید | 684424 پست
از ازمايش گلم علائم من بيماري پسوزياريس هم دارم همون خشكي و خارش شديد پوست كه با اين قرص خداروش ...

خب خدا رو شکر که همه چی مشخص شد و درمان خوبی رو برای انتقال در پیش گرفتی 🌹 

ان شاءالله به سلامتی نی نی نازت رو بغل کنی گلم 😍

برای قلب جنین سونو رفتی بهم خبر بده عزیزم 😍😍

عزیزم شما روز ۱۴ بتا چند بود و جنینات چند روزه بودن  و الان چند  قلو بارداری  یکم ت ...

روز ۱۴ نزدیک ۹۰۰ بود و روز ۱۶ شد ۳۷۷۰

۵ روزه بودن هرسه تاشون...من سه قلو باردار شدم که دکترم گفت پرخطرم ۱۲ هفته یکیشو برام ریداکت کرد که همون ریداکت باعث التهاب و عفونت تو رحمم شد و ۱۳ هفته قل دومم کیسش پاره شد بیچاره...تا ۲۰ هفته منتظر بودم قلبش وایسه چون تا زنده بود خطر داشت برا خودم و اون قل سوم که سالم بود...۲۰ هفته رفتم تهران پیش دکتر رحیمی قل کیسه پاره رو هم ریداکت کرد برام الان فقط یه نی نی برام مونده ولی یه نصیحت دارم برای کسایی که چندقلو باردار میشن برای ریداکت برین پیش کسی که کاربلده،،دکتر من تو شهرستان نابلد بود متاسفانه

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

روز ۱۴ نزدیک ۹۰۰ بود و روز ۱۶ شد ۳۷۷۰ ۵ روزه بودن هرسه تاشون...من سه قلو باردار شدم که دکترم گفت پر ...

ممنون از توضیحات کاملت عزیزم❤

فکر کنم اگر کلا ریداکت نمیکردی هرسه تاش میموند 

خدا رو هزار مرتبه شکر که نی نی سومت سالمه 😍😍😍

ان شاءالله به سلامتی این چند وقت هم بگذره و نی نی نازت رو بغل بگیری گلم 😍😍😍❤❤❤

ممنون میشم یک توصیحی از بتای روزای انتقالت و سن جنینات بدی❤❤ 

عزیزم من قبل انتقال خیلییی رعایت کردم ازلحاظ تغذیه و ژل رویال و داروهای تقویتی براشوهرم و خودم وپیاده روی و...مورفوهمسرمم۴درصدبود.با۲۱تاتخمک ۱۹تا جنین باکیفیت شد فقط ۴تا ب شدهمشون آ و آ ب بودن.۳روزه فریز کردن.قبل انتقال گذاشتن ۵روزه بشه.یه نی ۳تاجنین باگرید آ گذاشتن بلاست شه که ۳تاشم بلاست شد دکترمیخاست ۲تاانتقال بده خودم گفتم ۳تا میخام تاشانسم بره بالا.دکترگفت پس ۳تاش بگیره میایی ریداکت گفتم باشه.تو سونو ساک۲تاش رشد کرده بود یکیش یه ذره رشد کرده بود مونده بود.دیگه گفتیم رشدش متوقف شده.تو سونو قلب دوتا دیده شد ۱۰هفته رفتم دیدم ۳تاشده همه تو مطب میخندیدن بهم.منم شوکه شده بودم.تو غربالگری اول یکیش که پایین تر بود و ان تی نزدیک۴داشت ریداکت کردم جنین های بالایی موند.اونیکه بعدا رشد کرد دختر بود واون موند😍الانم همش ۳_۴روز تو سونو کوچیکتر نشون میده 

ممنون میشم یک توصیحی از بتای روزای انتقالت و سن جنینات بدی❤❤ 

راستی عزیزم روز۷بی بی چک مثبت شد دکنر گفت روز۱۰امایش بده چون بی بی مثبت شده بود.روز۱۰جمعه بود و روز۱۱بتا دادم ۱۳۶۰شد