2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044893 بازدید | 684424 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

البته اين همه به خانواده برميگرده من  خانواده همسرم جون اينجا هستن ونزديكن خيلي دختر پسر ميكنن ...

واقعا میفهمم چی میگی دخالت خیلی چیزه بدیه وکلیک کردن رو یه موضوع ولی خوبیش به اینه منم از اونا کلیک ترم یعنی یه چیزیرو بخوام دیگه باید به دستش بیارم منم از این ورو اون ور هی میگن داداش نمیاری برایه دخترات خخخخخ خبر ندارن ما تو اقدامیمو اوس کریم نمیده منم خودمو میزنم به کوچه ی علی چپ 😁😁😁😁😁😁

شما انتقال چندم مثبت شدی؟قبلش چه کارایی کردی؟

دوتا انتقال توی شهرستان داشتم که کلا از کارشون راضی نبودم...اومدم رویان اولین انتقالم مثبت شدم یعنی کلا سه بار انتقال دادم

عزیزم من ده یازده صفحه قبل یعنی صفحه ۲۰۱۶۳ همه کارایی که قبل انتقال انجام دادم و نوشتم،امیدوارم بدردت بخوره

دوتا انتقال توی شهرستان داشتم که کلا از کارشون راضی نبودم...اومدم رویان اولین انتقالم مثبت شدم یعنی ...

عزیزم روز اول انتقالمه چه کارایی انجام بدم ؟هیچینگ جنین برام انجام داد خوبه ؟

عزیزم انتقال دادم جوجو هام اومدن پیشم دعا کنید که ولم نکنن خیلی دوسشون دارم 

اي جوووون دلم مباركه😍😍😍😍عزيزم استراحت كن از توالت فرنگي استفاده كن ژله بخور

خداياشكرت....❤️ 
عزیزم روز اول انتقالمه چه کارایی انجام بدم ؟هیچینگ جنین برام انجام داد خوبه ؟

هچینگ خیلی عالیه منم جنینام هچینگ بودن...

عزیزجان سه روز اول و سعی کن تا میتونی استراحت کنی البته برات خوبه تو خونه آروم راه بری اما تو روزای دیگه کارای سبک مثل غذا درس کردن و ظرف شستن و میشه خودت انجام بدی تا غلظت خون نگیری با استراحت زیادی

این چند روزم غذاهای نشاسته دار مثل ماکارانی و سیب زمینی زیاد بخور و سوپ قلم هم خوبه برات

توکلت به خدا باشه دعا و قرآن بهت آرامش میده که مهمترین چیز تو زمان انتقال و بعدش داشتن آرامش خیال و دوری از استرسه...انشاالله دو هفته دیگه خدا بهت یه عیدی خوشگل میده و حسابی دلت شاد میشه🙏

عزیزم ایشون روز ۸ ان تازه که معمولا همه خانمها تو همین روزا لک لانه گزینی میبینن و بعدش دیگه اصلا مم ...

عزیزم شما روز ۱۴ بتا چند بود و جنینات چند روزه بودن 

و الان چند  قلو بارداری 

یکم توضیح میدی❤ 

هچینگ خیلی عالیه منم جنینام هچینگ بودن... عزیزجان سه روز اول و سعی کن تا میتونی استراحت کنی البته ب ...

فدات بشم عزیزم اره استراحت مطلقم چشم رعایت میکنم ۳تا ۵روره هیچینگ برام انتقال دادن نشاسته تا روز چند بخورم ؟

چطوری متوجه شدی عزیزم؟ فقط از طریق آزمایش یا علامتی هم داشتی؟

از ازمايش گلم علائم من بيماري پسوزياريس هم دارم همون خشكي و خارش شديد پوست كه با اين قرص خداروشكر بهتر شدم

خداياشكرت....❤️