2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044893 بازدید | 684424 پست
عزیزم زود پاک کردم کامنتمو یه وقت ناراحت نشده باشی .....توکل کن به خدا ...من هم واقعا تامین هزینه ها ...

نه عزيزم حرفتون رو كامل قبول دارم من جون همه چي خوب بود  وادرصد  احتمال نميدادم كه كيفيت خوب نباشه واقعا مثل ديوونه ها شده بودم  وقتي با اميد كامل ميريم جلو  واين طور ميشه ادم ناراحت ميشه وهمش فك ميكردم كه چراتقويتي نخوردم جرا برام تجويز نكردن 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

راستي  بچه ها شما هم خواهرشوهرتون  هر وقت شما رو ببين يا زنگ ميزنن فورا ميپرسن باردار نيست ...

ببین بی محلی بهترین جوابه. من هیچ وقت اهمیت نمیدادم به سوالاتشون. هر وقت میگفتن با شوخی و خنده میگفتم تو این اوضاع کی بچه دار میشه یا اینکه خودمون هنوز بچه ایم. یجوری ردشون میکردم. دیگه اینقدر گفتن تا خسته شدن دیگه چیزی نمیگفتن .وقتی خبر بارداریم رو دادم باور نمیکردن فکر نمیکردن باهاشون شوخی میکنیم با اینکه خیلی منتظر این خبر بودن

خدایا ممنون بخاطر هدیه قشنگت
نه عزيزم حرفتون رو كامل قبول دارم من جون همه چي خوب بود  وادرصد  احتمال نميدادم كه كي ...

حالا انتقالت برای کی هست من که گفتن برو پریود دومت بیا که میشه توی ماه رمضون میخوام اگربشه بزارم بعدش...ولی شوهرم میگه همون موقع

سلام عزیزم لک لانه گزینیه منم داشتم اصلا استرس نداشته باش

عزیزم لک لانه گزینی قبل مثبت شدن بی بی چک هست چون تا وقتی لانه گزینی نشهhcgتولید نمیشه تو خون و ادرار...

این لکه بینی که ایشون داره دلیل دیگه داره و فقط با استراحت و قرص خوب میشه ان شاالله

سلام شهرونه جون شما آخرین آزمایشی که دادی روز چندم انتقالت بود و جنینت چند روزه بود ، چه داروهایی اس ...

سلام عزیزم. ازمایش اول روز نهم بود ۱۶۴ شد

ازمایش دوم روز یازدهم ۲۷۱ شد

ازمایش سوم روز چهاردهم بود ۹۷۱ شد

جنین هام ۴ روزه بودن

داروهامم استرادیول،امپولپروژسترون،انوکسا،لووتیروکسین،پردنیزولون و فولیک اسیده. 

پشت دیوار دلم یه صدای پا میاد...🥰...خدایاشکرت❤️
عزیز نمیدونی بر چه اساس کوتاه میشه یا بلند

تو چند صفحه قبل توصیح دادم. معمولا برا جنین فریز سیکل بلند انتخاب میکنن مگر در شرایطی که دکتر تشخیص بده کوتاه بهتره. یا به ال دی و سینافکت حساسیت داشته باشی یا نزدیک تعطیلات باشه و دکتر بخواد تا قبل از تعطیلات انتقال بده برات یا یه مورد دیگه که زینبی جان گفتن اما الان یادم نیست

درست ميگين ولي باور كن خودش دوست داره كل همبازيها ش جه تو فاميل خودم جه همسرم پسر ان همش ميكه ...

البته اين همه به خانواده برميگرده من  خانواده همسرم جون اينجا هستن ونزديكن خيلي دختر پسر ميكنن اينقد به دخترم ميگن به مامانت بكو داداش بياره واست ،تو ذهن دخترم جا انداختن ، هر وقت منو ميبين كي پسر مياري بابا مكه دست منه وكرنه چه فرقي ميكنه دختر وپسر شرايط  زندگي ها با هم فرق ميكنه  وارد يه خانواده ميشي كلا اينقد  رو يه چيز تاكيد ميكنن نا خدا گاه تو ذهن تو هم جا ميافته 

راستي  بچه ها شما هم خواهرشوهرتون  هر وقت شما رو ببين يا زنگ ميزنن فورا ميپرسن باردار نيست ...

برا من دو تایی که دورن ی شهر دیگه ان معمولا میپرسن. ولی اونی ک با هم تو یه شهریم . نمی پرسه مگه حالم خوش نباشه میپرسه که ببینه شاید خبریه.

اره واقعا. من از تنها کسی که ناراحت نمیشم مادربزرگ همسرمه. 

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
عزیزم انتقال دادم جوجو هام اومدن پیشم دعا کنید که ولم نکنن خیلی دوسشون دارم 

انشالله که سفت میچسبن به دلت و خبر مثبت شدنت رو دو هفته دیگه بهمون میدی🥰

پشت دیوار دلم یه صدای پا میاد...🥰...خدایاشکرت❤️
حالا انتقالت برای کی هست من که گفتن برو پریود دومت بیا که میشه توی ماه رمضون میخوام اگربشه بزارم بعد ...

بنظرم اینکه افتاده تو ماه رمضون رو به فال نیک بگیر. یادمه پارسال اکثر دوستانی که ماه رمضون انتقال داشتن مثبت شدن .خیلی خوب بود اون ماه. زینبی جون هم تو ماه رمضون بود انتقالش اگه اشتباه نکنم

حالا انتقالت برای کی هست من که گفتن برو پریود دومت بیا که میشه توی ماه رمضون میخوام اگربشه بزارم بعد ...

من  دارم قرص ال دي ميخورم از ديروز شروع كردم گفتن تا ٣ ارديبهشت بخور جون ميخوام دكتر نصر انتقال بده از ٢٦ ارديبهشت تا ٣٠ ام ببينم جه روزي انتقالمه