2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044893 بازدید | 684424 پست
برا جنین فریز معمولا سیکل بلند بهتره .مگر در شرایطی که دکتر تشخیص بده یا ال دی نسازه یا نزدیک عید با ...

دلارام جون به نظرت من چون یکبار انتقال دارم بگم قبلش برام آزمایش ایمنی و انعقادی بنویسه دکترم؟

دعا کنید خدا در رحمتشو به روم باز کنه و مادر بشم♥️🥰
ی چیز میگم نخندی بهم سیکل کوتاه یا بلند یعنی چی

سیکل کوتاه ۱۵ روزه است .پریود شدی میری سونو وو دارو مثل استرادیول بهت میدن و صخامتت خوب بود  همون دوره برات انتقال میدن 

سیکل بلند ۴۵ روزه است. پریود شدی میری برا سونو بهت ممکنه ال دی و سینافکت بدن یا امپول دیفرلین یا میکرولین یا هم خانواده اینا بعد دوباره پریود شدی میری سونو و داروهای اصلی مثل استرادیول رو برات شروع میکنن و هر وقت ضخامتت خوب بود برات انتقال میدن

خدایا ممنون بخاطر هدیه قشنگت

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام چیکا جونم  شما الان چه داروهایی استفاده میکنی ؟  بعد از سونو داروی جدید هم برات اضا ...

سلام گلم الان استراديول و پروژسترون و انوكسا و لووتيروكسين و پردنيزولونو فوليك و متفورمين

نه عزيزم چيزي اضافه نكرد

خداياشكرت....❤️ 
دلارام جون به نظرت من چون یکبار انتقال دارم بگم قبلش برام آزمایش ایمنی و انعقادی بنویسه دکترم؟

بنظر من ضرر نمیکنی حداقل میفهمی مشکل داری یا نه و بعدش اگه منفی شدی عذاب وجدان نمیگیری ای کاش این ازمایشات رو داده بودم ولی خب از طرفی هم ممکنه مشکلی نداشته باشی 

ببین گلم به خدا قسم دست دکتر نیست، عزیزم اصلا نمیشه پیش بینی کرد خانمی  پس فکر کردی چرا میگن 4 ...

زينبي جان دكتر به من گفت بعضي  خانم ها تخمكشون براي بارداري طبيعي خوبه جواب ميده ولي در محيط ازمايشگاه ضعيف منم جز اون دسته ام وتاكيد كرد هبچ مكملي  كيفيت تخمك رو بالا نميبره وذاتي هست  مقصر كه دكتر نيست ولي مام اصلا داروهاي مكمل رو قبول ندارن وتجويز نميكنن وكسي جنين تشكيل نده يا ذخيره كم يا كيفيت تخمك ضعيف باسه بهش إهدائي تجويز ميكنن من اكه قصدم فقط بارداري بود اون ٨ جنين برام كافي بود ولي ديگه به قول ماما اونجا من ديكه بدشانسي اوردم كه يه جنين پسر داشت البته به اين حنين رخيلي اميد دارم واز امروز پر قدرت شروع كردم براي روز انتقال چون همسرم ميكه خدا ميخواسته كه بهم يه جنين پسر هم داده تلاشم رو ميكنم بقيه اش رو ميسيپارم به خدا برام دعا كنين

سیکل کوتاه ۱۵ روزه است .پریود شدی میری سونو وو دارو مثل استرادیول بهت میدن و صخامتت خوب بود  هم ...

پس من کوتاهم چون بهم گفت دوم پریودیت بیا فقط یه سوال؟تو این دوره ک قرار بود فرش انتقال بدن امپول پروژسترون هر ۱۲ساعت داشتم تاروز انتقال ک دیکه کنسل شد انتقال....پس نکنه این دوره ننویسن دوباره فقط استرادیول بنویسن ؟؟خدایا کی این سوال و جوابا تموم میشنباردارمیشیم  هرمرحله ک میریم جلو هزارتاسوال

راستي  بچه ها شما هم خواهرشوهرتون  هر وقت شما رو ببين يا زنگ ميزنن فورا ميپرسن باردار نيستي من امروز سه تاشون زنگ زدن احوال پرسي هر سه ازم برسيدن باردار نيستي ادم اون لحظه يه جوري ميشه اي كاش ياد بكيريم بعضي چيز ها شخصي ان وممكنهبا پرسيدن طرف مقابل رو ناراحت كنيم 

راستي  بچه ها شما هم خواهرشوهرتون  هر وقت شما رو ببين يا زنگ ميزنن فورا ميپرسن باردار نيست ...

خخخخ حالا فک کن وضع ما که اصلا بچه نداریم چیه فردا بعد چندماه دارم میرم شهرمادرم اینا...ازهمین الان خودمو اماده کردم برای سوال و جوابا بقیه

عزیزم یه چیز بگم ناراحت نشیا یه وقت اول که ان شالله بحق این ماه عزیز همین یه دونه برات یه پسر تپل مپ ...

درست ميگين ولي باور كن خودش دوست داره كل همبازيها ش جه تو فاميل خودم جه همسرم پسر ان همش ميكه  دوست دارم يه داداش برام بياري  من خودم اينطورم ميكم يه دختر ويه پسر وكرنه همسرم براش فرقي نداره

پس من کوتاهم چون بهم گفت دوم پریودیت بیا فقط یه سوال؟تو این دوره ک قرار بود فرش انتقال بدن امپول پرو ...

از کجا میدونی سیکلت کوتاهه؟ به منم اولین بار فقط گفتن دوم یا سوم پریودیت بیا رفتم بهم گفتن سیکل بلند انتخاب کردن. فقط انتقال سومم بخاطر شرایطم مطمئن بودم سیکلم کوتاهه

در مورد سوالت هم شما چه فرش انتقال بدی چه فریز چه سیکلت کوتاه باشه چه بلند هر وقت زمان انتقالت مشخص بشه پروژسترون رو هم داری.حالا ممکنه آمپول باشه یا شیاف باشه

درست ميگين ولي باور كن خودش دوست داره كل همبازيها ش جه تو فاميل خودم جه همسرم پسر ان همش ميكه ...

عزیزم زود پاک کردم کامنتمو یه وقت ناراحت نشده باشی .....توکل کن به خدا ...من هم واقعا تامین هزینه ها برام سخت بود از ده تاتخمک خوب فقط سع تاجنین تشکیل شد اولش خیلی ناراحت بودم الان تمرکز کردم روی همین سه تا....ان شالله همین یکی برات میشه من دوستم کلا یه جنین براش شد و همون یکی هم مثبت شد توکل بخدا

سلام دوستان، ۲۳ ماه پیش انتقال من منفی شد و ۲۶ همون ماه پریود شدم،پریودهای من معمولا ۲۸ روزه ست،بعضی مواقع ۳۰ روزه،الان ۳۰ روز هم گذشته و پریود نشدم،اصلا علائم پریودی هم ندارم،میدونم باردار نیستم،اما دلیل عقب افتادنش رو نمیدونم،کسی بوده مثل من باشه؟

هرگز رشته ی امیدم از تو قطع نمی شود...

[QUOTE=181784780]از کجا میدونی سیکلت کوتاهه؟ به منم اولین بار فقط گفتن دوم یا سوم پریودیت بیا رفتم بهم گفتن سیکل بلند ...[/QUOT ان شالله که خیره ....خدا کنه دل تمام منتظرا و بچه های اینجا شاد بشه زود....چ کوتاه چه سیکل بلند