2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044521 بازدید | 684391 پست
امشب اینقدرگریه کرده دلم براش کبابه میگه خونه رومیزنم به اسمت طلاق بگیر  منم تنهایی راحت ترم ک ...

منم بیبی زدم یواشکی یکم گریه کردم ولی خودمو کنترل کردم شوهرم نبینه کلا یکم من پوست کلفتم بدتر ازاین سرم اومده

یا رب العالمین
انشالله خدا یه زود زود یه نی نی ناز نصیبت کنه بعد از این همه انتظار 😔😔 منم مثبت شدم ولی تا دلت بخ ...

مرسی عزیزم 

نه دیگه شما مثبت شدی بهت قول میدم خدایی که بهت داده تا اخرش نگه دارشه لکه بینی توای وی اف خیلی شایعه درسته نگران کننده است اما طبیعیه

من به دستان خداخیره شدم معجزه کرد😍😍

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

منم بیبی زدم یواشکی یکم گریه کردم ولی خودمو کنترل کردم شوهرم نبینه کلا یکم من پوست کلفتم بدتر ازاین ...

به خدا من تا سری سوم زیاد اینقدربی تابی نمیکردم ولی دیگه واقعا نمیدونم باید چیکارکنم بریدم 

دکتر محبوبی خوب بود؟ شوهرت اسپرم پیداکرد بعدش؟

عالی بود ولی ازشانس بد من ،من اونجا هم جواب نگرفتم اکثر دوستام اونجا طبیعی حامله شدن 

اسپرم موقت 

البته الان دیگه اجازه کاربهش نمیدن ولی باچشم هام دیدم ادم خیلی شریف وپاکی بود که جز خدا وانسانیت چیزی براش مهم نیود

به خدا من تا سری سوم زیاد اینقدربی تابی نمیکردم ولی دیگه واقعا نمیدونم باید چیکارکنم بریدم 

واقعا تحمل آدم کم میشه .اخه دفعه قبلی اصلا جنین برامون نموتد باز حالا امید دارم دوبسته دیگه جنین دارم.شما چندتا تخمک وجنین داشتی؟

یا رب العالمین
هیستروسکوپی،خراش،زیفت تقریبا همه روانجام دادم

عزیز همسر منم راضی به اهدایی نبود ولی دکتر ارولوژش باهاش صحبت کرد الان راحت تر باهاش برخورد میکنیم. من نظرات چندین نفر رو هم خوندم خیلی راضی بودن. بعضیاشون حتی چند بار انجام دادن و بچه ی دوم و سوم هم دارن. 

دعا کنید خدا در رحمتشو به روم باز کنه و مادر بشم♥️🥰
عالی بود ولی ازشانس بد من ،من اونجا هم جواب نگرفتم اکثر دوستام اونجا طبیعی حامله شدن  اسپرم مو ...

کلا مطب رابستن یا موقت؟

منم توفکر بودم یسر بزنیم اونجا که دیرم مطبو تعطیل کردن

یا رب العالمین
واقعا تحمل آدم کم میشه .اخه دفعه قبلی اصلا جنین برامون نموتد باز حالا امید دارم دوبسته دیگه جنین دار ...

انشالله اینبارنتیجه بگیری دیگه به بسته بعدی کارت نرسه 

من دوبارتخمک کشی شدم دفعه اول ۱۵جنین 

دفعه دوم ۱۶که به نظرم فقط ۶تاش خوبه 

کلا مطب رابستن یا موقت؟ منم توفکر بودم یسر بزنیم اونجا که دیرم مطبو تعطیل کردن

کلا بستن البته میگن دکتر دنبال کاراش مطب روباز کنه یا بایه مرکزناباروری همکاری کنه ولی من چشمم اب نمیخوره فکرنمیکنم دیگه بازکنه

انشالله اینبارنتیجه بگیری دیگه به بسته بعدی کارت نرسه  من دوبارتخمک کشی شدم دفعه اول ۱۵جنین&nb ...

من دفعه قبلی از۸تا ۶تاش گفتن خوبه که ۳تاجنین شد.اینسری نگفتن چندتاش تزریق شده ۱۵ تاتخمک داشتم ایندفعه داروهام خارجی بود و تقویای هم داشتم ولی ۸تاجنین شد

یا رب العالمین
خوشبحالت که شوهرت باهات همراه شوهر من که امشب داره زارزار گریه میکنه میگه حاضرم بمیرم ولی بچه ی کس د ...

عزیزم گیاهی رو امتحان کردید؟ حکیم خیراندیش خودش آزو بوده با ترکیب گیاهی که مصرف کرده کامل مشکلش رفع شده. کلیپش هست تو اینترنت. من خودم خیراندیش رو خیلی قبول دارم. چون بیماری همسرم که دکترا گفته بودن باید عمل بشه با تجویزش رفع شد

و من به دعای آدمها و به معجزه حدیث کسا ایمان دارم....