2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044411 بازدید | 684386 پست
من از دکتر محمدزاده خیلللی راضی بودم و کلا پنج تا جنین بیشتر نداشتم ک یه پسر سالم توی جنینام بیشتر ن ...

عزیزم بیا بگو داروهاتون چی بوده . همسرم‌مورفوش صفر و تحرک کمه . 

خدای من خدای معجزه هاست . 
دلم قبول نمیکنه برم دولتی ...شوهرمم اصلا اهل وام قسط قرض نیست باهام همراهی نمیکنه

من دوستم با ۴۳ سال سن و کلی مشکل توی دولتی با یه دونه تخمک و یه جنین باردار شد

ببین خدا بخواد بده میده

فقط دست رو دست نذار که این روزا برای آدم طلایی

“یا امام رضـــــــــــا” اگر بناست که لطف کسی به ما برسد …. .خدا کند فقط از جانب شما برسد….نخواه منت بیگانه بر سرم باشد….. .خوش است خیر همیشه ازآشنا برسد…                            . 💚😍زیر پوست من یک دنیا در جریان است😍💚

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭 خانوما بیاین حالم خیلی بده 😭😭😭 امروز رفته بودم سونوی ان تی گفتن ضخامت ...

وا دختر چرا خودتو باختی . بخدا الکی میگن . دوتا از اشناهاو دوستامو اینجوری گفته بودن حدارو شکر هردو سالمن البته آزمایشو دادن . امیدت بخدا باشه

خدای من خدای معجزه هاست . 
کسی میدونه هزینه میکرو تو بیمارستان بهشتی و میلاد اصفهان چقدر میشه؟ 

بهشتی برا میکرو فقط دومیلیون میگیره

هزینه میکروتسه آقایون هم اگه لازم باشه 500تومن

انتقال از فریز هم 500

بهشتی چون دولتیه انتقالش ارزونه اما متاسفانه وقتی وارد سیکل میشی بخاطر هزینه بالای داروها و سونو و آزمایشاات خیلی هزینه متقبل میشی 

عزیزم روز چند واست انتقال دادن؟من روز ۱۰ ضخامتم ۶ونیم و سه خطه بود گفت شنبع بیا واسه سونو احتمالا چه ...

ببین اره میره بالا منم روز ۶ ضخامتم ۵ ونیم بود روز  ۱۲ بود رفتم شد ۸ تازه ، ولی برای  روز ۱۸ پریودی برام انتقال داد ، چون جنین ۵ روزه بود باید ۵ روز مونده به انتقال پروژسترون میزدم 

موجیم که آسودگی ما عدم ماست ما زنده برآنیم که آرام نگیریم
سلام عزیزم علایم بارداری مثبت چی بود‌‌..

عزیزم هیچ علامتی ندارم گلم 

یه چیزی هم بگم من انقدر تو ایو ای ها و انتقال قبلی و حتی وقتی دارو میخوردم و طبیعی اقدام میکردم علائم داشتم و همش دنبال علائم بودم که دیگه اندفعه گفتم الکی به خودم تلقین نکنم الان اینجوری ام و اونجوری ام .... قشنگ زدم به بی خیالی 

حالا اگه یه لحظه هم کمرم درد میگیرفت یا دست وپاهام یخ زدو... میگفتم خب مثل همیشه به خاطر دادوهاست چون وقعا عوارض دارو هاست 

بارداری تا از پریودت نگذره هیچ علامتی نداره 

سلام دخترا خوبین ایشالا حال دلتون خوب باشه تازگیا ایشالا مثبت داشتیم

اره عزیزم من مثبت شدم . دعا کن برای بقیه راهی که در پیش دارم 🤲🤲🤲🤲 

دعوام كنيد😢نميدونم چرا اصلا دلم طاقت نياورد دارچين جون😢

واااای دختر تو دیگه رکورد منم تو بیبی چک گذاشتن زدی😐😐 من خل و چلم 

تو چرا اینکارو میکنی آخه ؟

من هنوز آز ندادم  ولی امروز بیبی گذاشتم منفی شد  همه آرزوهام رو سرم خراب شد  انتقا ...

عزیزززم ناراحت نباش ، 😔😔😔صبر کن روز ۱۴ برو آزمایش بده ، انشالله مامان شدی ، جنین ۳ روزه خیلی دیربتا میاد بالا  

بازم جنین داری ؟ نمیدونم خدا چرا انقدر داره به ماها سخت میگیره 😑 همه رو هوا باردار میشن اون وقت ما...