2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044464 بازدید | 684390 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

چیکا جون برای من هم یکی رو دید ،دومی رو شک داشت🤣 گفت ۱۴ بیا برای سونو قلب. مول همیم یه چکاب کلی هم ...

خدا رو شکر که دیگه ساک هم دیده شده 😍😍😍

ان شاءالله به سلامتی و شادی  باشه 🌹🌹🌹

منتظر شنیدن  صدای قلب نی نی قشنگمون هستیم😍😍😍

انشالله تا اخرش هم مثل هم خوب بشه❤️

انشالله انشالله😍😍😍به من گفت اين يدونه كه دارم ميبينم خيلي پرروئه كه الان خودشو نشون داده😂😂😂😂😂فردا ميشه ٤ هفته

خداياشكرت....❤️ 
خیلی از دیروز نفخ داشتم خیلی میترسم بخدا اخه شنیدم باعث دفع جنین میشه

اینو از کجا شنیدین ؟ چقدر معتبره؟ آخه من به محض اینکه داروهامو شروع می کنم کلا نفخ میگیرم. هم در طول انتقال هم پانکچر

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
نگوووو دختر   بچه ها چقد مثال زدن که با گرید پایین باردار شدن؟ نمونه بارز عکسشم من. که همه چی ...

جان دلم. مرسی مهربونم. اره به منم گفتن خیلی ها با شرایط گرید پایین باردار شدن. امروز هم به شوهرم گفتم که امید نداشته باش ولی بسپارش به خدا چون کار واسه خدا نشد نداره. انشالله دوتامون با هم طعم مادر شدن رو میچشیم. ممنونم از دلگرمیت مهربان جان🤲❤️ خدا خودش رحم کنه

دعا کنید خدا در رحمتشو به روم باز کنه و مادر بشم♥️🥰
اصلا نگران نباش عزیزم به خودت استرس وارد نکن  دیگه مامان شدی عزیزم😍😍😍 راستی شیاف چند تا بهت ...

روزی دوتا شیاف داشتم که حالا شده هر ۸ ساعت یکی ، روزی ۱ دونه آمپول پروژسترون هم میزنم 

مرسی گلم که روحیه میدی 😇😇

موجیم که آسودگی ما عدم ماست ما زنده برآنیم که آرام نگیریم
خدا رو شکر که دیگه ساک هم دیده شده 😍😍😍 ان شاءالله به سلامتی و شادی  باشه 🌹🌹🌹 منتظ ...

مرسی مهربون. انشالله روزی خودت به زودی

پشت دیوار دلم یه صدای پا میاد...🥰...خدایاشکرت❤️
عزيزم يدونه ساكو ديد يكي ديگه هم فعلا شك داشت براي ١٤ فروردين برام سونو قلب نوشت

پیام اخرت رو نتونستم ریپلای کنم

چهار هفته ات تموم میشه فردا دیگه درسته؟

پشت دیوار دلم یه صدای پا میاد...🥰...خدایاشکرت❤️
روزی دوتا شیاف داشتم که حالا شده هر ۸ ساعت یکی ، روزی ۱ دونه آمپول پروژسترون هم میزنم  مرسی گل ...

خب به سلامتی باشه عزیزم ❤ دیگه شیاف رو زیاد کرده خوبه 🌹

تا ۴ تا هم اگه  لازم باشه میدن 

ان شاءالله نی نی ها محکم به دلت چسبیدن 😍😍😍

دیگه منتظر خبر خوش سونو هستیم گلم 😍😍😍