2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044538 بازدید | 684395 پست
ماشالله چه دكتر بيخيالي☹️☹️با انشالله ماشالله گفتن مگه كار راه ميفته حداقل امپولتو اضافه ميكرد. اره ...

دقیقا حالا برم بتا بدم اگه بالا رفته باشه حداقل یکم آروم میشم که رشد داشته ، اون وقت راحت تر لکه بینی تحمل میکنم 

توکل به خدا 🙏🤲

موجیم که آسودگی ما عدم ماست ما زنده برآنیم که آرام نگیریم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دقیقا حالا برم بتا بدم اگه بالا رفته باشه حداقل یکم آروم میشم که رشد داشته ، اون وقت راحت تر لکه بین ...

حتما رفته بالا عزيزم توكلت به خدا باشه. نازيلا جونم اين اعتقاد قلبي منه اگر دوست داشتي شماهم انجام بده ١٤٠٠٠ صلوات نذر امام زمان كن مطمئن باش همه چي به خوبي ميگذره تا هرموقع هم دوست داشتي ميتوني بفرستي زمان خاصي نداره دوست داشتي اينكارو بكن❤️❤️❤️❤️❤️

خداياشكرت....❤️ 
حتما رفته بالا عزيزم توكلت به خدا باشه. نازيلا جونم اين اعتقاد قلبي منه اگر دوست داشتي شماهم انجام ب ...

منم اینو خیلی شنیدم. الان که گفتی منم نظر کردم. انشالله همه به خواسته ی دلشون برسن

پشت دیوار دلم یه صدای پا میاد...🥰...خدایاشکرت❤️
دقیقا حالا برم بتا بدم اگه بالا رفته باشه حداقل یکم آروم میشم که رشد داشته ، اون وقت راحت تر لکه بین ...

آره  حتما برو عزیزم ان شاءالله که بتا کلی رفته بالا و خیالمون راحت میشه😍😍😍 منتطر خبرای خوبت هستیم گلم😍😍😍

حتما رفته بالا عزيزم توكلت به خدا باشه. نازيلا جونم اين اعتقاد قلبي منه اگر دوست داشتي شماهم انجام ب ...

مرررسی عشقم ،😍😍 من خودمم اعتقاد دارم 

انقدر نذر و نیاز کردم که نوشتمشون یادم نره فقط😐🤦‍♀️

بچه ها جواب بتام اومد😍😍😍😍۹۷۲ بودددددد. خداروشکر❤️

وااااای خدا رو هزار مرتبه شکر 😍😍😍😍😍

خییییییلی مبارکه عزیزم🌹🌹🌹🌹

🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉

واقع خوشحال شدم 😍😍😍 به سلامتی  نی نی نازت رو بغل بگیری گلم 😍😍😍😍

آره  حتما برو عزیزم ان شاءالله که بتا کلی رفته بالا و خیالمون راحت میشه😍😍😍 منتطر خبرای خوبت ...

باشه عزیزم، مرررسی از محبتت 😇😇🙏🙏

وااااای خدا رو هزار مرتبه شکر 😍😍😍😍😍 خییییییلی مبارکه عزیزم🌹🌹🌹🌹 🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉 ...

مرسی عزیزدلم. انشالله جواب ازمایش خودت بیاد ما ذوق کنیم مهربون😍😍🙏🏻🙏🏻

پشت دیوار دلم یه صدای پا میاد...🥰...خدایاشکرت❤️