2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044392 بازدید | 684384 پست
دكترم عليرضايي جواب داده كه احتمالا كيفيت تخمك ها پايين بوده شما در اصل ١٣ تخمك داشتين  وهيچ مك ...

درست میگه عزیزم میگم که تخمک های نابالغ رو اصلا نمیکشن معمولا باپریود دفع  میشن ...اینکه تقویتی هم رو تخمک زیادتاثیرنداره درسته چون چندتا مورد دوستان بودن ...خب توی هرماهی که یه تخمک به طور طبیعی ازادمیشه احتمال داره همون یدونه کیفیتش خوب باشه 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ميتونست روز اول اينقد منو اميدوار به تعيين جنسيت با اي وي اف نكنه به خدا صداي ضبط شده اش رو دارم تعي ...

خوب گلم ذخیرت خوب بوده که بیست تا تخمک داشتی دیگه اینکه دیگه دست دکتر نی الان ببین اکثر کسایی که تعیین جنسیت کردن تو همین نی نی سایت تعداد شما جنین داشتن ببین آی وی اف هندونه در بستس دکتر کار خودشو و اون میزان دارو رو بهت داده دیگه خبر از بی کیفیتی چندتا از تخمکات نداشته که گلم مهم اینه تخمک با کیفیت هم زیاد داشتی که جنین شدن بعدم این تخمک‌ها با دارو دارن زیاد میشن طبیعیه که چندتاشون اوکی نباشه بالاخره طبیعی زیاد نبودن که دارو زدی وگرنه تعداد تخمک‌های خودت که داری در هر سیکل اوکی هستن ببین اکثرا با ای وی اف تعدادی تخمک پوچ هستن که با سونو قابل فهمیدن نی ظاهرشون اوکیه گلم و قابل تشخیص نیست شانسیه دیگه دست دکترت نیست منم نوزده تا توی سونو فولیکول داشتم روزی که کشیدن هفده تا بوده و بعدا که رفتم کارت بگیرم متوجه شدم پونزده تاش بالغ و اوکی بوده بیام بگم چرا... منم گلم خودم هیییچ مشکلی خداروشکر ندارم و کاملا سالم هستم و بخاطر همسرم داریم آی وی اف میکنیم منظورم اینه تو بدن سالم هم پیش میاد و ربطی نداره در کل آی وی اف و اینکه چجور بدن به داروها پاسخ بده شانسیه حالا چه بخوای تعیین جنسیت چه غیر فرقی نداره ظاهرا همه چی اوکی بوده و دکترتم امیدواری داده کار اشتباهی نکرده خودتو انقد ناراحت نکن گلم همین که یدونه جنین پسر هم داری شکر خیلیا تو تعیین جنسیت مثلا یدونه هم نداشتن

در اندک من تویی فراوان یارب..
بارداریم پوچه دکتر گفته باید سقط کنی بنظرت من باید دوماه از سقطم بگذره ازمایش ایمنی انعقادی بدم

سلام چقد درکت میکنم.من دوباره امروز ازمایش دادم با این بتای پایین یا منم پوچم یا رشد نمیکنه دیگه امروز یکم تکلیفم معلوم میشه.ببینم میره بتا بالا یا دیگه ول کنم همه چیو

مشاوره تعيين جنسيت واسه هميناست كه همه چيز رو به تو بكن بعد تصميم بگيري نه اينكه بعد بانكجر وتشكيل ج ...

اگه بهت میگفتن کیفیت تخمک مهمه شما از کجا میخواستی بفهمی کیفیت تخمکت خوبه یا نه اخه گلم که اینکارو بکنی یا نکنی وقتی مرکزی که رفتی کلا به قرص مکمل اعتقادی نداره و میگه کیفیت ذاتیه . چرا حرفی رو بزنن که توش کاری ازت برنمیاد حتی اگه بهت میگفتن کیفیت مهمع شما فک میکردی که شاید کیفیت تعدادی از تخمکات خوب نی دکترتم از داخلش خبر نداشته که بعدم تمام تخمکات بی کیفیت نبوده که گلم

در اندک من تویی فراوان یارب..
واسه دفعه بعد جه قرصي خوردي كيفيتش خوب شد؟

۴ بسته اووبوست

۳ بسته اینوفولیک

کیوتن

ویتامین ای

و یه سری مکمل های دیگه . تمام داروهای پانکچرم خارجی بود ولی در نهایت ۳تا تخمک و یه جنین شد برام . این که دیگه پزشک مقصر نیست 

نازیلا جون انشالله بهتری؟لک بینیت رفع شد؟

سلااام چطوری عزیزم ؟ خداروشکر بهترم ، لک بینی دارم ولی خیلی کمرنگ شده ، دیگه استراحت کاملم الان ۴ روزه از خونه بیرون نرفتم 😑😑 

تو چکار کردی ؟ رفتی آزمایش دادی ؟ 🤩

موجیم که آسودگی ما عدم ماست ما زنده برآنیم که آرام نگیریم
سلام مرسی عزیزم ۲ تا جنین انتقال دادن که یکی بلاست بود فک کنم یکیشم هیچینگ نوشته بود

انشالله به سلامتی 

هچینگ که یه عمل روی تخمک ربطی به کیفیت نداره ، یعنی یه برش زدن روی تخمک که راحت تر پوسته خودشو بشکافه و بیرون بیاد ...

احتمالا جفتش بلاست بوده ، مواظب خودت باش عزیزم ، خیلی استراحت مطلق نباش ، بزار تو رحمت گردش خون اتفاق بی افته ❤

بچه ها من امروز دوباره ازمايش دادم برام دعا كنيد همه چيز خوب پيش بره❤️

خوب پیش میره عزیزم خیالت راحت ، زود بیا خبر بده چکار کردی 🤩🤩🤩

سلااام چطوری عزیزم ؟ خداروشکر بهترم ، لک بینی دارم ولی خیلی کمرنگ شده ، دیگه استراحت کاملم الان ۴ رو ...

خب خداروشکر. انشالله کامل کامل قطع میشه. اره ۷ صبح رفتم ازمایش دادم گفت ساعت دو جوابش اماده میشه. توکل به خدا ببینیم چی میشه

پشت دیوار دلم یه صدای پا میاد...🥰...خدایاشکرت❤️