2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044131 بازدید | 684361 پست
سلام عزیزم من ۷ اسفند پانکچر شدم با ۲۶تا تخمک هایپر شدید شدم خیلی بد وضعیتی داشتم ۱هفته اجازه خروج & ...

الهی به دل خوششششششششش

بهترخواهرعیدم گردشتوبکون باروحیه بالابروبرای انتقال به امیدخداااااااا،خیرپیش روت باشه الهییییییی

هرچه توخواهی نه آن میشود،هرچه خداخواست همان میشود
يعني يه دونه انتقال بدم شانس مثبت بودنش كمتره ؟ 

شما چون طبيعي باردار ميشين ، شانس مثبت شدنتون خيلي بالاتر از كساني هست كه مشكل ناباروري دارن و ivf ميكنن ، دو نفز اينجا با يك جنين تعيين جنسيت شده باردار شدن 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

فرتيل ايد و كيوتن براي كيفيت تخمك كافي نيستن 

عزيزم چي خوبه چه چيزايي تاثير داره ميدوني از چي دارم زجر ميكشم اينكه كسايي كه ميرن اي وي اف با نا اميدي ميرن واينكه ميدونن طبيعي باردار شدنشون سخته ودكتر بهشون ميگه تنها راه اي وي اف ولي من وقتي وارد مطي دكتر شدم بهم وعده وعيد داد همه جيزي عاليه براي تعيين جنسيت سن ذخيره اسپرم به جان دخترم اسمي از كيفيت واينا نبرد اصلا وقتي بهم ميگفت احتمال داره ذخيره خوب باسه ولي كيفيت تخمك خوب نباشه وجنين تشكيل نشه مرض داشتم بيام ٢٧ ميليون هزينه كنم از اين زجر ميكشم صداشو گوش ميدم كه بهم ميگه شرايطت عالي عالي الان تو واتس اپ بهم ميگه براي تعيين جنسيت بايد كيفيت خوب باشه وگرنه نميشه اينا داره زحرم ميده چرا از اول روراست نيستن لعنت به پول كه اينقد تو اين جامعه مهم شده

عزيزم چي خوبه چه چيزايي تاثير داره ميدوني از چي دارم زجر ميكشم اينكه كسايي كه ميرن اي وي اف با نا ام ...

من دفعه اول که پانکچر شدم ۹ تا جنین تشکیل شد ولی هیچ کدوم خوب نبود بعد از تشکیل جنین و تقسیمات سلولیش متوجه شدن کیفیت تخمک خوب نیست . واقعا فکر نمیکنم قبلش با سونو و آزمایش بتونن درباره کیفیت بگن . 

من دفعه اول که پانکچر شدم ۹ تا جنین تشکیل شد ولی هیچ کدوم خوب نبود بعد از تشکیل جنین و تقسیمات سلولی ...

مشاوره تعيين جنسيت واسه هميناست كه همه چيز رو به تو بكن بعد تصميم بگيري نه اينكه بعد بانكجر وتشكيل جنين درباره كيفيت برات توضيح بدن 

سلام بچه ها من هفدهم پانکچر شدم و امروز ک بیست و چهارم دوره ام بود پریود شدم خیییلی زود شدم که معمول ...

عزیزم طبیعیه. بخاطر پانکچر و دستکاری شدن رحم هست. منم ۷روز بعد از پانکچر پریود شدم که ۷ روز زودتر از موعدم بود

خدایا ممنون بخاطر هدیه قشنگت
خدا نکنه عزیزم. آره من همه سونو‌ رشدهایی که رفتم رنگی بود. اخرشم چهاربعدی لایو عکس نی نی رو‌ بهم نشو ...

عزیزم پس شما یه البوم عکس داری 😍😍😍😍ایشالا که سالم وسلامت میاد بغلت عزیزم هممون همین حسو داریم اون تو موندن هرروز یه استرسی  میدن فسقلااا بیان بیرون ببینیمشون خیالمون راحت میشه 

من از اين ناراحتم كه ٢٠ تخمك كرفته شده چرا ٧ تاش  نا بالغ بوده روز اول اينقد دكترم گفت هم ...

نمیدونم شاید داروهازیاداثری نداشته تخمکات کوچیک بود به مرحله ی تشکیل جنین نرسیدن ...معمولا تخمکای نابالغ رو نمیکشن ...به اینافکر نکن ایشالا باهمون یدونه مثبت میشی