2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044439 بازدید | 684389 پست
مورفو ۴بود کلاس آ وب ۲۵بود .فقط رویال ژلی ویه قرصی بود اسمش یادم نیس یه پک ۳۰.بسته ای بود توهربسته ۴ ...

دكترم عليرضايي جواب داده كه احتمالا كيفيت تخمك ها پايين بوده شما در اصل ١٣ تخمك داشتين  وهيچ مكملي كيفيت رو بالا نميبره  وذاتي هست پس چطور طبيعي باردار شدم 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من معمولا موقع خواب میزارم سعی میکنم دراز بکشم ولی خیلی شده نشستم بد به دلت راه نده ان شاء الله چیزی ...

ممنون عزیزم ❤

رفتی آزمایش به من خبر بده😍😍 منتظر خبرای خوشت هستم گلم😍😍

خیر ببینی عزیز دلم .دیشب اصلا خوابم نبرد .دکتر سونو گفت پاهات رو ببر بالا و آب زیاد بخور، خطرناکه .ا ...

یا خدا هنوز از این دکترا پیدا میشه 

نه گلم راحت باش استراحت نسبی باش نه مطلق حتی غذاهای ساده رو میتونی درست کنی خودت

بچه ها از پریشب که بتا اومد پایین و همه امیدم ناامید شد دارم دق میکنم شوهرم باید تا آخر هفته می‌رفت ...

دختر اشکم رو درآوردی. نمیدونم چه جوری از خدا بخوام که دل تو و همسرت رو شاد شاد کنه.‌ کاش دعای من برات اثر داشته باشه. خواهش میکنم هر وقت از ته دل شاد شدی و به آرزوت رسیدی من رو‌هم یاد کن

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم
یا خدا هنوز از این دکترا پیدا میشه  نه گلم راحت باش استراحت نسبی باش نه مطلق حتی غذاهای ساده ر ...

سلام زيني من تعيين جنسيت بودم روز اول دكتر كفت همه چيت خوبه ازمايش همسرم هم خوبه روز پانكچر ٢٠ تخمك ازم گرفتن از اين ٢٠ تا ٩ جنين تشيل شده كه  تعيين جنسيت كردن  يه پسر تشكيل شده به دكتر پيام دادم كه چرا تعداد جنين هام كمه ميكه احتمالا كيفيت تخمك پايين بوده ميگم جرا روز اول كفتي ذخيره ات عالي سنت خوب ازمايش همسرت خوب براي  تعيين جنسيت خوب هستي خب يه دارو تقويتي براي كيفيت تخمك برام مينوشتي ميكه كيفيت تخمك ذاتي ربطي به دارو نداره درست ميكه؟

فردا میرم آزمایش راستش ناامید شدم امشب امپولمو نزدم، چقد بی بی ها الکی شده نمیدونم چکیارکنم

ای وای این چه کاریه  !! زود برو  آمپولت رو بزن 

بی بی چک رو ول کن 

بی خیال نشی ها!! امپولت رو حتما بزنی !!!

عليرضايي رو مقصر اصلي ميدونم فردا فقط برم كارش دارم به من گفت همه چيزت خوبه عاليه ، بهش ميگم يه ...

عزیزم تقویتی تاثیر آنچنانی نداره مثلا من که فرتیل اید و کیوتن خوردم چی شد هیچی جنین برام تشکیل نشد چه ربطی به علیرضایی داره حالا مثلا تخمک تو تقویت میشد قرار بود چی بشه از نه تا یه جنین پسر داشتی مقصر دکتر نیست که 

يعني يه دونه انتقال بدم شانس مثبت بودنش كمتره ؟ 

والا نمیدونم ولی مامان ماهک و پروانه جون یه دونه ای گذاشتن دیگه . میگم الکارنیتین و زینک و ویتامین e اینا رو همسرت استفاده کرد ؟

خدای من خدای معجزه هاست .