2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044452 بازدید | 684390 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

یکی از دوستام تو ان تی جفتش سر راهی بود دو هفته استراحت مطلق بود بعد از دو هفته دوباره رفت سونو کامل ...

عزیزم خدا رو شکر.ان شالله واسه منم بالا بره. خیر ببینی از استرسم کم شد 

شك هايت را باور نكن و به باورهايت شك نكن ❤️
امیدوارم نی نیت به سلامتی بیاد بغلت گلم. سر زایمان واسم دعای مخصوص کن که خیلی محتاجم🙏

خیلی ممنونم عزیزدلم 😘ماها تقریبا اینجا بیشترمون مشکل داشتیم وسقط هم داشتیم خودمن دوبارسقط داشتم درکت میکنم ..چشم اگه لایق باشم حتما  ...بخدا همیشه توی فکرم هستید الهی خدا دل همتون شادکنه 

بله عزیزم ...نه خداروشکر  مشکل خاصی نداشتیم ولی بعدازازمایش اسپرم فهمیدیم همسرم  کلا ۲۵درص ...

تحرك منظورته ؟ خب قرص بهش دادن؟ خب شما امپول زدي اين همه ازشون نپرسيدي چرا تعداد تخمك هات كمه ؟

عه نمیدونستم هفته ای یبارباید ان اس تی بدیم منم دقیقا ۷فروردین میرم سونو  

والا دکتر من که اینطوری گفت. چه جالب پس تو یه روز بازم روی ماه نی نی هارو میبینیم

همسر من که خوشش اومده، امروز از مطب اومدم پایین تا سوار ماشین شدم گفت بازم برام از پسرم عکس گرفتی؟ گفتم امروز از اون سونوها نبود کلی خورد تو پرش 😅😅

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم
مبارک باشه 🎉 خیلی خوبه انشالله اولین جنینت برات بمونه👶همیشه کیفیت جنینات عالی هست یا اینبار با دکت ...

مرسی عزیزم نه من همیشه کیفیت جنین هام عالیه ولی نتیجتا ناداحت میشم

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
تحرك منظورته ؟ خب قرص بهش دادن؟ خب شما امپول زدي اين همه ازشون نپرسيدي چرا تعداد تخمك هات كمه ؟

مورفو ۴بود کلاس آ وب ۲۵بود .فقط رویال ژلی ویه قرصی بود اسمش یادم نیس یه پک ۳۰.بسته ای بود توهربسته ۴تاقرص بود اونو خورد .والا ازدکترم نگم چقد حرص خوردم ...ولی بهم گفت بجای تخمدانم روی رحمم تاثیرداشته داروها ...درکل ۲۵تومنم به بادرفت ...ایشالا اون یدونه گل پسری به دلت میچسبه  استرس نداشته باش فقط 

والا دکتر من که اینطوری گفت. چه جالب پس تو یه روز بازم روی ماه نی نی هارو میبینیم همسر من که خوشش ا ...

اره ایشالا به سلامتی ....مگه همسرت نمیتونه بره داخل ؟  همسرم همیشه باهام میاد