2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044439 بازدید | 684389 پست
از دکتر پرسیدم گفته بود همون که میزاری مواد میره تو بدنت گفت این دارو کلا یک گرمخش داروهه بقیش مواد ...

یعنی شما شیاف میذاری اصلا دراز نمیکشی  بلند میشی راه میری؟  

به من که خیلی تاکید کردن جداقل  نیم ساعت دراز بکشم و بلند نشم

من تا یک ساعت پا نمیشم 😐

درسته که بقیه ش مواد نگهدارنده ست ولی یکم زمان می خواد تا شیاف حل بشه و اثر کنه

ایندفعه حواسم به تلوزیون بود کلا یادم رفت شیاف گذاشتم و نشستم 😁  

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

واسه انتقال قرص تقويتي چي بخورم؟

عزیزم برای شما چندتا تخمک داشتی چندتاجنین شد ؟ برای من از ۸تخمک ۶تاجنین شد که اصلا جواب درستی ندادن چندتا دختر چندتاپسره روز انتقال گفتن دوتا دختر مونده انتقال دادم منفی شد 

میفهمم عزیزم. خییلی میفهمم. کشیدم ازین حالارو. این تو برزخ بودن که سرگردونه ادم خیلی سخته. الهی به ح ...

نمیدونم چی بگم

دلم خیلی شکسته
ان شاالله همه چی درست بشه.👌

امیدوارم شما هم به هرچی میخوای برسی گلم.🙏

عزیزم من بارداری خارج رحمی داشتم،بتا می‌رفت بالا ولی خونریزی شدیدی داشتم، تو سونوی شکمی ساک دیده نمی ...

ممنون گلم که جواب دادی🌹
وااای منم همین علایمو دارم. ۲هفته است خونریزیم بند نمیاد. بتامم یواش داره میره بالا.ساک بارداری هم دیده نشد.بتام الان ۴۱۴ است. 

اگه خارج رحمی باشه الان نمیتونند تشخیص بدن؟

که دیگه به کورتاژ نرسه؟

شما طبیعی باردار شده بودی؟

عزیزم متاسف شدم😔 ولی شماباید سونورنگی بری تالوله هاتم بررسی بشه 

ممنون عزیزم

فردا صبح میرم ببینم دکتر چی میگه. خدا کنه تشخیص بدن.

سونو رنگی مثل عکس رنگیه؟اخه عکس رنگی خیلی درد داشت.

تست تیرویید دادم شده ۸خیلی بالاست.

۲ ماه پیش شده بود ۰/۶دکترم گفت لووتیروکسین رو قطع کن.

به نظرتون تیرویید بالا توی سقطم تاثیر داشت؟

فکرم خیلی درگیره. تو سرم پر از سواله؟؟؟؟؟!!!!!!!؛؛؛؛؛

بچه ها از پریشب که بتا اومد پایین و همه امیدم ناامید شد دارم دق میکنم شوهرم باید تا آخر هفته می‌رفت شهرستان و دیروز رفت..‌‌و از دیروز تنها دوتا اس بهم دادیم...دلم داره میترکه تک و تنها تو خونه روزی چندبار گریه میکنم..چقدر باشوهرم در مورد خورد خوراک بارداری برنامه ریختیم بیچاره منننن....اون شب آخرین سرچ گوگلشو که نگا کردم، سرچ کرده بود خطرات سفردر بارداری😭😭😭😭خدا نخواست دوروز شاد باشم کاش معجزه بشه

ممنون عزیزم فردا صبح میرم ببینم دکتر چی میگه. خدا کنه تشخیص بدن. سونو رنگی مثل عکس رنگیه؟اخه عکس ر ...

عزیزم  ایشالا که بتات میاد پایین  وبدون دردسر  کارت جلومیره ... سونو رنگی باعکس رنگی فرق داره ..تیروییدتم حتما باید بری پیش دکتر غدد چون وقتی قرص لوتیروکسین میخوری تیروییدت که پایین میاد نخوری دوباره سریع میره بالا ...تیرویید روی تشکیل شدن جنین تاثیر داره وجنینو پس میزنه اگه خیلی کم کار یاپرکار باشه ولی خدایی نکرده اگه خارج رحمی باشه فک نکنم به تیرویید ربط داشته باشه 

عزیزم برای شما چندتا تخمک داشتی چندتاجنین شد ؟ برای من از ۸تخمک ۶تاجنین شد که اصلا جواب درستی ندادن ...

روز سونو ١٧ فوليكول داشتم ١٠ بريودي بعد روز پانكجر  رو برگه برام نوشته بودن ٢٠ تخمك ، امروز زنك زدم گفتن از ٢٠ تخمك ١٣ تاش بالغ بودن ٩ جنين تشكيل شده كه ٨ تا دختر يه پسر وپسر  رو گفت فريز كرديم برات الان داغونم كه چرا ٧تاش نابالغ بوده 

بچه ها از پریشب که بتا اومد پایین و همه امیدم ناامید شد دارم دق میکنم شوهرم باید تا آخر هفته می‌رفت ...

ای بابا عزیزم خودتو  اینقد ناراحت نکن گلم ❤

متاسفانه همه ی ماها که در این مسیر هستیم این شرایط  سخت رو تجربه کردیم و همچنان ادامه داره 😐

خودمون باید به خودمون انرژی بدیم و باتوکل به خدا بریم جلو 

از خدا می خوام که ان شاءالله به زودی مامان شی گلم و این روزهای تلخ برات یک خاطره بشه 🌹🌹🌹

برای آرامشت  صلوات میفرستم عزیزم ⚘

اللهم صل علی محمد و آل محمد 🌹 

روز سونو ١٧ فوليكول داشتم ١٠ بريودي بعد روز پانكجر  رو برگه برام نوشته بودن ٢٠ تخمك ، امروز زنك ...

برای من کیفیت تخمک واسپرم کیفیتش خوب بوده که از ۸تاتخمک ۶تاجنین شد ...بااینکه دوز بالای گونال خارجی استفاده کردم ولی بجای اینکه تخمک زیادی داشته باشم اندومترم ضخیم شد وکورتاژ کردم ....فک کنم کیفیت تخمک واسپرم برای شمایکم پایین بوده که جنین کمتری تشکیل شد ودرکل اسپرم yکمه توخیلی ازاقایون