2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044534 بازدید | 684394 پست
وااای من حالتو میفهمم عزیزم . دقیقا برای منم یه بار اینجوری شده بود . تازه آخرش پیدا نکرد گفت برو یه ...

به خدا کمرم درجا گرفت. اصلا حالم خیلی بد شد. اخرش که پیدا کرد خوشش اومده بود هر دو سه دقیقه یه بار صدای قلب رو گوش میکرد و‌میذاشت تا دکترم بیاد

الهی بگردم شوک شما بدتر بود تا بری یه چیز شیرین بخوری و برگردی دور از جونت نصفه جون شدی

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم
سلام گلم به سلامتی عزیزم 😍😍 گلم تو این ۱۴ روز هرچیزی دیدی و حس کردی طبیعیه  فقط بهش توجه نکن ...

سلام مرسی عزیزم ۲ تا جنین انتقال دادن که یکی بلاست بود فک کنم یکیشم هیچینگ نوشته بود

فقط 12 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
در ظلماتِ شب، تنها خداست که صدایت را می‌شنود... ❤️ خدایا شکرت بابت معجزه قشنگت 👪

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اتفاقا همیشه دکترا میگن که حداقل تا نیم ساعت بعدش از جا بلند نشیم  مشخصه عزیزم  ترشح دیگه ...

از دکتر پرسیدم گفته بود همون که میزاری مواد میره تو بدنت گفت این دارو کلا یک گرمخش داروهه بقیش مواد نگهداندس که میاد بیرون

ای خدااااا یعنی یک روز بدون استرس ندارم .تو نت نوشته خطرناکترین جفته. کجا استراحت مطلق خواهر .هیچکس ...

یکی از دوستام تو ان تی جفتش سر راهی بود دو هفته استراحت مطلق بود بعد از دو هفته دوباره رفت سونو کامل رفته بود بالا

خدایا ممنون بخاطر هدیه قشنگت

بچه ها بعد انتقال منفی چطور بود پریودتون؟ 

من الان ۱۶ روز از انتقالم میگذره و منفی بودم از دیشب درد شدید پریود دارم و فقط لکه بینی قهوه ای در حد چند قطره نمیدونم الان پریود حساب کنم نماز بخونم یا نه

عزیزم طبیعی باردارشده بودم. تا مثبت شدم افتادم به خونریزی😐دیگه نرفتم سونو.

ان شاالله به زودی خیالت راحت بشه عزیزم. و بهترین نتیجه رو بگیری

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
علایم بارداری خارج رحمی چه جوریه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

درد وحشتناااااکی که نمیشه تحملش کرد. من از درد 3-4 نصفه شب رفتم بیمارستان.

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
بچه ها بعد انتقال منفی چطور بود پریودتون؟  من الان ۱۶ روز از انتقالم میگذره و منفی بودم از دیش ...

من 3 روز بعد قطع داروهام پریود شدم ولی خون روون نداشتم همش فقط رو پد خون بود دستشویی رفتنی در حد یکی دو قطره فقط. ی بارم اندازه 2 بند انگشت لخته دفع کردم. در کل خیییییلی متفاوت بود با همیشه سر 4 روز هم تموم شد پریودم با اینکه قبلا 7-8 روز میشد

ان شاالله به زودی خیالت راحت بشه عزیزم. و بهترین نتیجه رو بگیری

ممنون عزیزم

واسم دعا کن. خیلی حالم بده.

همش گریه میکنم.طفلی شوهرم همش داره دلداریم میده.ولی دست خودم نیست😐😐

من 3 روز بعد قطع داروهام پریود شدم ولی خون روون نداشتم همش فقط رو پد خون بود دستشویی رفتنی در حد یکی ...

منکه با اینکه هنوز داروهامو قطع نکردم پریودم بیشتر از قبل طول کشید ببخشید یچیزایی مثل رگه ولخته کوچیک هم قاطیشه

یا رب العالمین
ممنون عزیزم واسم دعا کن. خیلی حالم بده. همش گریه میکنم.طفلی شوهرم همش داره دلداریم میده.ولی دست خو ...

میفهمم عزیزم. خییلی میفهمم. کشیدم ازین حالارو. این تو برزخ بودن که سرگردونه ادم خیلی سخته. الهی به حق امشب دلت بزودی شاد بشه عزیزم

دور از جونت. دکتر من گفت هم وضعیت قلب هم حرکات جنین و سلامتش و‌هم انقباضا رو تو‌ ان اس تی چک‌میکنیم ...

عه نمیدونستم هفته ای یبارباید ان اس تی بدیم منم دقیقا ۷فروردین میرم سونو 

علایم بارداری خارج رحمی چه جوریه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

عزیزم من بارداری خارج رحمی داشتم،بتا می‌رفت بالا ولی خونریزی شدیدی داشتم، تو سونوی شکمی ساک دیده نمیشد تا اینکه بالاخره وقتی بتا اومد ۲۰۰۰تو سونوی واژینال دیده شد که توی لوله لانه گزینی کرده،برا همین اورژانسی کورتاژم کردن

الهی و ربی من لی غیرک 🍃