2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044571 بازدید | 684399 پست
‌پنج شنبه انتقال دادم  نه بی بی نزدم توجهارتا انتقال قبلی ازروز۸میزنم اعصاب خورد میشه  ا ...

پس روز دوازده ای

صبر کن عجله نکن

توی انتقال از فردای انتقال روزها شروع میشه

“یا امام رضـــــــــــا” اگر بناست که لطف کسی به ما برسد …. .خدا کند فقط از جانب شما برسد….نخواه منت بیگانه بر سرم باشد….. .خوش است خیر همیشه ازآشنا برسد…                            . 💚😍زیر پوست من یک دنیا در جریان است😍💚

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزيزم اينجا يكي از بچه ها كه اذيت شده بود، دكتر بهش شياف داد، گفته بود خوب كه شدي آمپول رو شروع ...

اصلا يه امپول بيخوديه بزور كشيده ميشه تو سرنگ. نبابا تحمل ميكنم اشكالي نداره

خداياشكرت....❤️ 
خیلی زود زدی  به نظرم دیگه بی بی چک نزن صبرکن

نه نمیزنم اونم به همسرم گفتم دوتا بگیر روز 10 بزنم نتونستم همون دقیقه زدم  

دیگه نمیزنم تا 1 هفته دیگه

psychometrist.ir معتبرترین تست های روانشناسی , شخصیت شناسی, افسردگی و اضطراب, ازدواج
پس روز دوازده ای صبر کن عجله نکن توی انتقال از فردای انتقال روزها شروع میشه

21 یا 14 اسفند انتقال دادی

psychometrist.ir معتبرترین تست های روانشناسی , شخصیت شناسی, افسردگی و اضطراب, ازدواج
اصلا يه امپول بيخوديه بزور كشيده ميشه تو سرنگ. نبابا تحمل ميكنم اشكالي نداره

آره زدم، من بعد از انتقال شياف گرفتم گفتم آمپول نه، ايندفعه به دكترم ميگم آمپول و شياف باهم بده، مثل چندتا از بچه هاي اينجا

گاهي خدا آنقدر صدايت را دوست دارد كه سكوت مي كند، تا تو بارها صدايش كني و بگويي خداي من...                                 خدايا شكرت بابت هديه قشنگت...♥️