2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044571 بازدید | 684399 پست
نمیدونم امروز۱۳انتقالم اصلا هم علایم ندارم

خدا رو شکر ایشالله مثبتی

منم روز 8 انتقالم ولی به شدت درد کمر دارم شما روز 8 درد کمر داشتی؟

psychometrist.ir معتبرترین تست های روانشناسی , شخصیت شناسی, افسردگی و اضطراب, ازدواج

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

انگار خوابم.اصلا باور نميكنم  گفتم حداقل ٢ تا تشكيل ميشه پسر

من حالتو درک میکنم...من فک میکردم برم میکرو همه چی خوب پیش میره تخمک ها زیاد جنین زیاد...اما خیلی خوب پیش نرفت ده تخمک و سع تاجنین...منم حالم گرفته بود دوسه روز

خدا رو شکر ایشالله مثبتی منم روز 8 انتقالم ولی به شدت درد کمر دارم شما روز 8 درد کمر داشتی؟

توکل به خدا هم چنین 

من کمردرد خفیف دارم همین 

انشالله مال شما نشانه لانه گزینیه

من به دستان خداخیره شدم معجزه کرد😍😍
مروارید جون آزمایش دادی به من هم خبر بده گلم😍😍

اصلا دوست ندارم ازمایش بدم 

ولی حتما میگم ازمایشم برای پنجشنبه است حالا نمیدونم فردابرو یا صبرکنم

من به دستان خداخیره شدم معجزه کرد😍😍
توکل به خدا هم چنین  من کمردرد خفیف دارم همین  انشالله مال شما نشانه لانه گزینیه

نمیدونم ولی شدید کمرم در میکنه هر 2 دقیقه باید بخووایم نشسته خیلی درد میکنه

psychometrist.ir معتبرترین تست های روانشناسی , شخصیت شناسی, افسردگی و اضطراب, ازدواج
بچه ها لطفا هر کس ازمایش ایمنی انعقادی داده بیاد بگه هزینش چقد بوده ؟  و لیست ازمایشاتو بزارین ...

عزیزم دکتر برا من 3 جور آزمایش نوشته بود. ولی نمیدونم کدوم ایمنیه و کدوم انعقادی. یکیشون 500 و خورده ای شد یکی شون 400 و خورده ای و یکی شون (cd مارکرها) یک میلیون و دویست. 

البته من تبریز دادم این آزمایشارو . جاهای دیگه شاید متفاوت باشه قیمتا

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱